platek_mydlany 15.08.03, 00:22 Mam dzisiaj, 15.08., urodziny i chce serdecznie pozdrowic innych sierpniowych solenizantow. A szczegolnie tych dzisiejszych ! p_m Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Malwina Re: Urodzinowe pozdrowienia IP: *.d1.club-internet.fr 15.08.03, 00:41 samych przyjemnosci zycze Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Urodzinowe pozdrowienia 15.08.03, 00:48 platek_mydlany napisała: > Mam dzisiaj, 15.08., urodziny i chce serdecznie pozdrowic innych sierpniowych > solenizantow. A szczegolnie tych dzisiejszych ! > > p_m Wszystkiego najlepszego z tej okazji:) Czyli: "Z powiąszowiąszowaniem urodziurodiurodzin" (Sowa Przemądrzała) ps.A które to? (tak cichutko, żeby inni sie nie dowiedzieli) MM Odpowiedz Link Zgłoś
platek_mydlany "Osiemnaste" 15.08.03, 01:28 Urodziny i w tym roku sa tzw. "osiemnaste" ; ) Dziekuje za zyczenia! p_m Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: 'Osiemnaste' 15.08.03, 02:25 platek_mydlany napisała: > Urodziny i w tym roku sa tzw. "osiemnaste" ; ) > > Dziekuje za zyczenia! > > p_m Hoho! Wspaniale! Wszystko przed Tobą (z wyjątkiem dzieciństwa) Jeszcze raz najlepszego, Płatku:) Wypijam Twoje (i innych solenizantek) pomyślność szczęście i zdrowie używając Hennessy (deczko mi zostało):))) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Urodzinowe pozdrowienia 15.08.03, 00:52 Spełnienia prawie wszystkich marzeń - życzę :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryla Re: Urodzinowe pozdrowienia IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 15.08.03, 01:49 @-->--> Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone Re: Urodzinowe pozdrowienia 15.08.03, 02:27 Gość portalu: Maryla napisał(a): > @-->--> Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Urodzinowe pozdrowienia 15.08.03, 02:55 m.malone napisał: > Gość portalu: Maryla napisał(a): > > > @-->--> Odpowiedz Link Zgłoś