uljaa 14.03.08, 21:36 jak Go codziennie widzisz? hm.. zmęczony, chętny do rozmowy, głodny, zły, zadowolony, otwarty, zdołowany, Zakodowane obserwacje, utrwalają "pozy-negat" wizerunek na przyszłość Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toj_a Re: ojciec,tato 14.03.08, 21:53 zdołowany, nadużywający alkoholu, zmęczony, nie umiejący porozmawiać, cały czas mający jakieś wonty; wszyscy są źli nic nie umieją robić porządnie, tylko on wie wszystko najlepiej, najlepiej umie wszystko zrobić(co nie jest prawdą), niezaradny życiowo, bez charakteru, ciepłe kluchy. Mój ojciec zawsze był i jest jak chorągiewka-z której strony wiatr powieje tam idzie, jak zwierze prowadzone na rzeź. Najbardziej co mnie w nim wku..rza to to, że nie ma swojego zdania, a jak ma to nie umie go wyrazić. Zawsze sie zastanawiałam co moja mama widziała w moim ojcu :| ech... Wszak istnieje cos takiego jak ślepa miłość, ech. Odpowiedz Link Zgłoś
uljaa Re: ojciec,tato 14.03.08, 22:07 dzieci nie mają wyboru to efekt złych wyborów Odpowiedz Link Zgłoś