polla.k 12.09.08, 21:10 na basenie są po to, żeby spędzić tam więcej czasu niż się zamierzało i jeszcze za niego zapłacić. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tora83 Re: suszarki... 12.09.08, 21:12 polla.k napisała: > na basenie są po to, żeby spędzić tam więcej czasu niż się zamierzało i > jeszcze za niego zapłacić. A to ciekawostka :D Odpowiedz Link
vandikia Re: suszarki... 12.09.08, 21:22 na cywilizowanych basenach idziesz oddac bransoletke do kasy i mowisz, ze wracasz suszyc wlosy, na niektorych warszawskich na to idą :) Odpowiedz Link
vandikia Re: suszarki... 12.09.08, 21:29 Wodnik na Gocławiu, basen na Inflanckiej i pozawarszawskie Capry w Pruszkowie.. wydaje mi sie, ze sporo tez zależy od zmiany która akurat obsługuje basen. Odpowiedz Link
pawel1940 Re: suszarki... 13.09.08, 13:43 Na moim basenie po wyjsciu z szatni, ale przed suszarkami jest taki czujnik, do ktorego przyklada sie chipa, zeby zatrzymac odliczanie czasu. I potem mozna sie suszyc, zakladac buty itp. Fajne rozwiazanie :-). A oprocz tego jest 10 minut gratis doliczone na przebranie sie, prysznic i takie tam. Odpowiedz Link
polla.k Re: suszarki... 13.09.08, 14:10 Ja niestety mam tylko jedną pływalnię do wyboru...czyli de facto wyboru żadnego nie mam :( Odpowiedz Link