markus.kembi 16.03.08, 23:59 Potrzebuję odnaleźć złote runo. Może być też święty Graal, albo nawet kamień filozoficzny - może wystarczy. Gdzie to znajdę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szarylemur Re: Gdzie to znajdę? 17.03.08, 00:42 a nie ma w nowym katalogu kerfura? w ofercie 3 w cenie 2 albo takie z jedynka w koleczku jesli nie ma, to moze na ebayu bedzie albo na alegro :) Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Gdzie to znajdę? 17.03.08, 00:49 Nie śmiej się, pytam serio. Potrzebuję tego. Potrzebuję, żeby dostać pracę. Większość pracodawców ma po prostu bardzo - przynajmniej w stosunku do mnie - bardzo wygórowane wymagania. Jeśli tego nie znajdę, to do rozklejania naklejek nie wrócę - kilka lat temu zrozumiałem, że to zaśmiecanie miasta i byłem po niewłaściwej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Gdzie to znajdę? 17.03.08, 00:50 Wiesz Markusie, może nie tyle złote, co bujne ma mój pies! Wprost cudowne kłaczki. Miękkie, długie, jedwabiste. Czy takich może szukasz? Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Gdzie to znajdę? 17.03.08, 00:58 Jak nie złote, to chyba jednak nie wystarczy. Ale pies to chyba właściwy trop - gdybym miał prawdziwego, żywego, złotego psa - to by dopiero była atrakcja! Z takim psem nie potrzebowałbym pracy, mógłbym go pokazywać jako cyrkową atrakcję i czerpać z tego zyski. Do tego wystawy psów, no i w dodatku ile bym dostał za szczeniaka po takim psie! Ale takie psy żyją chyba tylko na wyspach Bergamutach. Odpowiedz Link Zgłoś
gapuchna Re: Gdzie to znajdę? 17.03.08, 01:16 Słuchaj, a może spróbuj poszukać takiego właśnie zwierzaka. Może przy okazji coś z tego wyniknie? os dobrego? Jak nie dla ciebie, to może dla niego....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
szarylemur Re: Gdzie to znajdę? 17.03.08, 01:03 myslisz ze twoi potencjalni pracodawcy cenia zlote runo? czy moze zamierzasz zostac ezoterycznym domokrazc? -- powodzenia w poszukiwaniu pracy! Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Gdzie to znajdę? 17.03.08, 01:18 Po prostu nikt mi nie powiedział, jakie mam wymagania spełnić, żeby zostać zatrudnionym. Niby wszystko jest w porządku, ale nie doczekałem się otrzymania szansy, nawet w przypadkach, gdy stanowiska nie wymagały jakichś szczególnych kwalifikacji. Nie otrzymałem wyjaśnień, ale domyślam się, że musiałbym zdobyć coś specjalnego, najwyjątkowszego. Odpowiedz Link Zgłoś
szarylemur Re: Gdzie to znajdę? 17.03.08, 01:37 byc moze robisz zle wrazenie na pracodawcach,np: wytwarzasz aure desperacji albo jestes niepokojaco niespokojny... ? Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Gdzie to znajdę? 17.03.08, 01:48 Jak może ktoś z CV wyczytać, czy jestem "niepokojąco niespokojny"? Odpowiedz Link Zgłoś
szarylemur Re: Gdzie to znajdę? 17.03.08, 02:24 nie moze. moze dziwne listy motywacyjne piszesz, zatem? Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: Gdzie to znajdę? 17.03.08, 10:34 Ech, zgadywanki na ślepo. Oceniasz list motywacyjny bez jego przeczytania - nadawałabyś się idealnie na haerówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
szarylemur Re: Gdzie to znajdę? 17.03.08, 18:34 a dajze pokoj! haerowke, tez mi wielka gratka. wole byc hackrem ;) marcus, listu mot mi tu nie dolaczyles,a polskiego rynku pracy tez nie znam, wiec pozostaje mi albo zgadywanie na slepo, albo rozlozenie rak w gescie " naprawde nie wiem czemu" pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bertrada Re: Gdzie to znajdę? 17.03.08, 01:56 Próbowałeś na allegro ;=)Tam mają wszystko. Jak kupisz na raz runo, Graala i kamień to wysyłka będzie gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
szarylemur Re: Gdzie to znajdę? 17.03.08, 02:16 hmm, nie musze juz, mam jednego pod blokiem :))) tylko bez naklejki byl, stad cale zamieszanie... Odpowiedz Link Zgłoś
33troski Re: Gdzie to znajdę? 17.03.08, 19:22 Złote runo jesr tam gdzie jest dżingiel. Dżingiel otwiera wszystko,to wiadomo ,więc szukaj dżingla,powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś