Dodaj do ulubionych

GĘŚ! OPEN YOUR MIND!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 16:50
Tamten wierszyk co go kvinna na "kobiecie wyzwolonej" zapodała jest dla
Ciebie jak najbardziej. Nie bądź zakonnicą :) Kochaj tego chłopca, co to od
tych serverów na chwilę poszedł.
Zaprawdę powiadam Ci, on jest po Twojej stronie.
To jest wszystko, co ja chciałam na tamtym wątku powiedzieć, a z powodu
nieposkromionego temperamentu polemicznego niepotrzebnie w milion słów
ubrałam :)))
Obserwuj wątek
    • alfika Re: GĘŚ! OPEN YOUR MIND! 12.09.03, 18:35
      Jestem za, za i za.
      A teraz, jak już tak cicho na forum, jedni już śpią, inni jeszcze śpią - idę
      precz.
      Zjem ogromną wz-tkę z bita śmietaną, napiję sie dobrej kawy i podumam nad tym,
      czy "buntownikom" doradzającym - wyrzuć, pokaż drzwi, postaw się, nawrzeszcz,
      tupnij - nie nalezałoby zrzucać na głowę efektów :)
      • Gość: girlfriend idź, moja siostro w chamstwie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 18:42
        i jedz albowiem załużyłaś ;)))))

no i widzisz, gdyby nie forum, niektórzy umarliby głoopi ;)))))
        • alfika Re: idź, moja siostro w chamstwie :) 12.09.03, 19:33
          Straszliwie brzmi!!!
          Aż dreszcz mię przeszedł po ciarkach!!!
          Ale nawet nie wiesz, jak melanii jest przykro, że przez nią tak poróżnił się z
          przyjaciółkami :)))

Aha, te przyjaciółki to my :)))

Zaczynamy awansować na tej drabinie - hmmm - stosunków społecznych, moja
          siostro w drabinie też.
          • Gość: girlfriend ha ha ha :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 19:36
            wiem, już jej nawet odpowiedziałam, hi hi hi :)

o yesoo, o yesoo, sami przyjaciele ;)
            strzeż mnie panie od przyjaciół, ha ha ha!
            • alfika Re: ha ha ha :))) 12.09.03, 19:45
              No, żeby umieć czytać i pisać, a nie wiedzieć, co jest przyjaźnią :))))))))

A może zwykłe nadużywanie poznanego słownictwa?
              Nie będę rozdzierać szat.
              W końcu jesień idzie, dziury niewskazane :)
              • m.malone Re: ha ha ha :))) 12.09.03, 20:44
                Siostry w drabinie! Haha! To mi się podoba:))Girl-Fika:D
                Alfiko, smacznego
                MM
                • alfika Re: ha ha ha :))) 12.09.03, 20:50
                  Ha, dziekuję :)Taka duża, że nie dałam jej rady, hi hi :)))
                  Dokończę potem :)

Poszłam na sąsiednią uliczkę, na forum o forum - aaaale się narobiło z tym
                  nowym... Nie tylko mi :(
                  • m.malone Re: ha ha ha :)))- No, No.. 12.09.03, 21:09
                    alfika napisała:

> Poszłam na sąsiednią uliczkę, na forum o forum - aaaale się narobiło z tym
                    > nowym... Nie tylko mi :(

Chodzi o lejaut(jak to nazwała Girl)? Czegoś tu chyba jeszcze nie dorobili. W
                    każdym razie zpoczta jest cos jeszczce nie tak. Zobaczę zresztą sam:)
                    MM
                    • alfika Re: ha ha ha :)))- No, No.. 12.09.03, 21:24
                      Nie, Girl mówiła o "leje jak".. czy coś takiego.

Ale ja jestem specem w sprawie komputrów, niech mnie.
                      • m.malone Re: ha ha ha :)))- No, No..-Layout 12.09.03, 21:46
                        alfika napisała:

> Nie, Girl mówiła o "leje jak".. czy coś takiego.
                        >
                        > Ale ja jestem specem w sprawie komputrów, niech mnie.

>
                        Ja też nie. Słyszałem tylko, że:

"Kto rano wstaje, ten...
                        Leje jak z cebra"8-]
                        Alfika, czy w so i nd też tak rano wstajesz??
                        pozdr
                        MM
                        • alfika Re: ha ha ha :)))- No, No..-Layout 12.09.03, 21:48
                          Nie, weekend służy do wyspania, MM!
                          Dlatego jeszcze nie śpię :)
                          • m.malone Re: ha ha ha :)))- No, No..-Layout 12.09.03, 21:51
                            alfika napisała:

> Nie, weekend służy do wyspania, MM!
                            > Dlatego jeszcze nie śpię :)
                            >
                            I bardzo dobrze:)
                            • Gość: girlfriend piszę do Was, bo nie mam czasu* hi hi hi :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 22:03
                              copyright: Miś
            • Gość: boszek Re: ha ha ha :))) IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.03, 12:31
              czy to nie pisze aby ta przyjaciolka, ktora mowila, ze nigdy nie przeprasza (i
              faktycznie nie przeprasza) i, ze przeproszenie za policzki to wielki blad.
      • qw5 Ty Alfiko niedobra 12.09.03, 20:53
        jedyne co jest dobre w Twojej powyższej wypowiedzi to to ciasteczko.
        • alfika Re: Ty Alfiko niedobra :)))))) 12.09.03, 20:55
          qw5 napisała:

> jedyne co jest dobre w Twojej powyższej wypowiedzi to to ciasteczko.

Qw5 drogie, ja Ciebie też bardzo lubię :)
          A co z nowym nikusiem?

Mi ten obecny baaardzo się podoba ;PPP
          • qw5 Re: Ty Alfiko niedobra :)))))) 12.09.03, 21:05
            Uż Ty :) Dawaj ciasteczko lepiej.
            • alfika Re: Ty Alfiko niedobra :)))))) 12.09.03, 21:19
              Pół. Drugie pół już spożytkowane :)
              • qw5 Re: Ty Alfiko niedobra :)))))) 12.09.03, 21:22
                Wchodzę w to. Byle w kremie nei było salmonelli.

Co do nicka, zmienię, tylko że kurczę, jak pomyślę ile z tym roboty, to mi się
                odechciewa.
                • alfika Re: Ty Alfiko niedobra :)))))) 12.09.03, 21:25
                  qw5 napisała:

> Wchodzę w to. Byle w kremie nei było salmonelli.
                  >

Napisz jeszcze raz coś takiego, to pokażę mamie, która dziś w znajomej
                  najlepszej w mieście cukierence kupiła - i mi się nie pozwoli z Tobą
                  zadawać!!!!!!!!!!!!!!!!

Pycha jest i prosze to uwzględnić w następnym poście, gołąbeczko :)
                  • qw5 Re: Ty Alfiko niedobra :)))))) 12.09.03, 21:31
                    Ojej, następna, co się boi mamy. Niczym Ci z wątku o Gęsi. Walczysz tam jeszcze
                    Alfiko, czy juz się poddałaś ?
                    • alfika Re: Ty Alfiko niedobra :)))))) 12.09.03, 21:33
                      A ty się mojej mamy nie boisz??? Bo ja nie pisałam, że ja się boję, tylko że Ty
                      masz się bac ;P

A teraz dla odmiany piwo Redds - albo Redss, jak kto woli :)
                      • Gość: girlfriend pędem nabędę ;) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 21:35
                  • Gość: girlfriend czy tu Forum Kuchnia? hi hi hi ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 21:34
                    I tak oto krążymy na orbicie 3 najwiekszych życiowych przyjemności a zarazem
                    plag, których imię jest: mężczyźni, ciastka oraz się kłócenie ;)
                    • alfika Re: czy tu Forum Kuchnia? hi hi hi ;) 12.09.03, 21:36
                      A największa z nich to...
                      No, kochane moje? No właśnie!!!
                      • Gość: girlfriend jak to? ciastka przecież :)))))) ha ha ha n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 21:41
                        • alfika Re: jak to? ciastka przecież :)))))) ha ha ha n 12.09.03, 21:46
                          AKURAT!
                          • Gość: girlfriend a wiesz jak zjeść ciastko i je mieć? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 21:52
                            • alfika Re: a Ty może wiesz? :))))))) n/t 12.09.03, 21:55

• Gość: girlfriend Tak :) Kupić dwa ,hi hi hi :)))))) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 21:58
                                • alfika Re: Tak :) Kupić dwa ,hi hi hi :)))))) n/t 12.09.03, 22:03
                                  Boszzzzz, a ludzkość się głupio głowi...

Wykonczysz mnie psychicznie :)))))))) umrę w końcu na zmarszczki śmiechowe.
                                  Nie mówiąc o Imagine... Jego też wykończysz rozwiazaniami :)))
                                  • Gość: girlfriend to dlatego podejrzewam on tak bluzga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 22:06
                                    na Aktualnościach, ten, Imedżin, ha ha ha :)))) bo się czuję wykończony :DDDDD
                                    dobra, dam Wam dychać, niech stracę ;)))))
                    • qw5 Re: czy tu Forum Kuchnia? hi hi hi ;) 12.09.03, 21:41
                      Gość portalu: girlfriend napisał(a):

> I tak oto krążymy na orbicie 3 najwiekszych życiowych przyjemności a zarazem
                      > plag, których imię jest: mężczyźni, ciastka oraz się kłócenie ;)

Z dwoma pierwszymi się zgadzam .
                      • alfika Re: czy tu Forum Kuchnia? hi hi hi ;) 12.09.03, 21:46
                        Przewrotnie uznam, że z Girl i ze mną się zgadzasz :)))
                        A z kim się nie zgadzasz???
                        I co z plagą kłócenia???
                        • Gość: girlfriend ja się nie zgadzam sama ze sobą, hi hi ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 21:51
                          Takie jest moje zdanie :D
                          • alfika Re: ja się nie zgadzam sama ze sobą, hi hi ;) 12.09.03, 21:53

> Takie jest moje zdanie :D

Czułam przez skórę...
                        • qw5 Re: czy tu Forum Kuchnia? hi hi hi ;) 12.09.03, 21:52
                          Mężczyźni i ciastka ( powiedzmy bez ogródek - słodycze ) są rzeczami
                          przyjemnymi. Ale kłócenie ? Nie. To ja już się wolę pośmiać.
                          • alfika Re: czy tu Forum Kuchnia? hi hi hi ;) 12.09.03, 21:55
                            Ależ Qw5 drogie, plagi nie należały do spraw przyjemnych, no co Ty...?

A dlaczego piszesz o kalafiorach? Nie wiesz, że mamy tu podwyższoną czujność
                            przy słowie kalafior?
                            Ha ha ha :))))))))
                            • Gość: girlfriend Re: czy tu Forum Kuchnia? hi hi hi ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 21:57
                              a o co chodzi z kalafiorem, bo ja nietutejsza?
                              • alfika Re: czy tu Forum Kuchnia? hi hi hi ;) 12.09.03, 22:00
                                W wyszukiwarce wpisz "komandos57" i kliknij kółeczko "autor".
                                Ostatnie wyprodukowane posty wskazują na zafascynowanie kwiatami...

Ale to nie będzie najdelikatniejszy gatunek literacki, lojalnie ostrzegam :)))

Może się załapiesz jak wróci :)
                          • m.malone Re: czy tu Forum Kosmetyka 12.09.03, 21:57
                            qw5 napisała:

> Mężczyźni i ciastka ( powiedzmy bez ogródek - słodycze ) są rzeczami
                            > przyjemnymi. Ale kłócenie ? Nie. To ja już się wolę pośmiać.

A co ze zmarchami śmiechowymi,a?
                            Pozdro
                            MM
                            • qw5 Re: czy tu Forum Kosmetyka 12.09.03, 22:00
                              Poczekaj, lecę do lustra...

Że też Ty musisz humor popsuć człowiekowi na noc.
                              • m.malone Re: czy tu Forum Kosmetyka:-) 12.09.03, 22:12
                                qw5 napisała:

> Poczekaj, lecę do lustra...
                                >
                                > Że też Ty musisz humor popsuć człowiekowi na noc.

Żartowałem tylko... chodzi o zmarszczki śmiechowe, a nie żadne tfu...kurwiki
                                MM

• qw5 Re: czy tu Forum Kosmetyka:-) 14.09.03, 19:35
                                  m.malone napisał:

> qw5 napisała:
                                  >
                                  > > Poczekaj, lecę do lustra...
                                  > >
                                  > > Że też Ty musisz humor popsuć człowiekowi na noc.
                                  >
                                  > Żartowałem tylko... chodzi o zmarszczki śmiechowe, a nie żadne tfu...kurwiki
                                  > MM
                                  >

:) Pod tym kątem nie sprawdzałam. Ale gdyby były... aż się boję pomyśleć.
                            • Gość: girlfriend nie, tu Forum Kolejnictwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 22:08
                              pełen odjazd ;)))))
                              • m.malone Re: nie, tu Forum Kolejnictwo 12.09.03, 22:17

> pełen odjazd ;)))))

A jak? A propos Twojego tytułu wątku "open mind" - zajrzyj do Forum Tłumaczenia
                                cyt.: np. "Brain tyre fire = zapalenie opon mózgowych":D
                                MM
                              • alfika Re: nie, tu Forum Kolejnictwo 12.09.03, 22:18
                                Do tej pory nie było, popatrz!
                                Idę na Aktualności, muszę to w końcu obejrzeć.
                                • Gość: girlfriend Uważaj Miła! na Aktualnościach jest Wykolejnictwo. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.03, 23:21
                                  :-) i też piknie.
    • Gość: boszek Re: GĘŚ! OPEN YOUR MIND! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.03, 13:12
      juz jej sie otowrzyl. oby tak jej zostalo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka