Dodaj do ulubionych

TAJEMNICZE ZAGINIĘCIA, PRYWATNE ŚLEDZTWA

IP: *.zipnet.com.pl 10.01.02, 09:39
ZAPRASZAM DO ROZMOWY I WYMIANY POGLĄDÓW NA TEMAT RZECZY TAJEMNICZYCH
NIEWYJAŚNIONYCH WZIĘTYCH Z WASZEGO ŻYCIA, ZAGINIĘCIACH, DOMYSŁACH ŚLEDZTWACH
PRYWATNYCH, WYDARZENIACH Z PRZESZŁOŚCI NA KTÓRE BRAK ODPOWIEDZI
Obserwuj wątek
    • masaker Re: TAJEMNICZE ZAGINIĘCIA, PRYWATNE ŚLEDZTWA 10.01.02, 12:34
      Eee, czyżbyś chciała wciągnąć nas w temat - przepraszam za określenie - spotkań któregoś tam
      stopnia? Wiesz, na co dzień wydarza się tyle cholernie tajemniczych rzeczy, że dokładanie sobie
      jeszcze tajemniczej przeszłości uważam za przesadę. Ale pewnie się mylę.

chrum-chrum
      • Gość: IDA Re: TAJEMNICZE ZAGINIĘCIA, PRYWATNE ŚLEDZTWA IP: *.zipnet.com.pl 10.01.02, 12:37
        tu nie chodzi o ufo ani zielone ludki i nie chodzi o jakieś tam fantazje typu x
        files
        • masaker Re: TAJEMNICZE ZAGINIĘCIA, PRYWATNE ŚLEDZTWA 10.01.02, 13:47
          Czyli chodzi ci o...
          (proszę o odpowiedź, bo zastygłem w oczekiwaniu i nie wiem, jak długo wytrzymam)
          • marseille30 Re: TAJEMNICZE ZAGINIĘCIA, PRYWATNE ŚLEDZTWA 10.01.02, 14:47
            chodzi o.... ale tego dowiecie sie w następnym odcinku!
    • Gość: fnoll zaginal mi rozum IP: 195.150.224.* 10.01.02, 19:29
      wiec nawet nie mam za bardzo mozliwosci, by przeprowadzic prywatne sledztwo

prosze, pomozcie - moze ktos z was czuje sie jakos dziwnie ostatnio, jakby
      zjadl czyjs rozum?

pzdr

fnoll
      • Gość: Andrzej Re: zaginal mi rozum IP: *.unl.edu 10.01.02, 20:52
        Gość portalu: fnoll napisał(a):

> wiec nawet nie mam za bardzo mozliwosci, by przeprowadzic prywatne sledztwo
        >
        > prosze, pomozcie - moze ktos z was czuje sie jakos dziwnie ostatnio, jakby
        > zjadl czyjs rozum?
        >
        > pzdr
        >
        > fnoll

Ale teraz powaznie. Na swiecie jest udokumentowanych (zgloszonych) zaginiec
        okolo 50 tysiecy rocznie. W tym wiekszosc mlode kobiety i dzieci. Jakas czesc
        procenta tylko sie odnajduje. Czy umiecie sobie to wyobrazic ? Co roku 50 tysiecy
        wyparowuje na zawsze z planety ? Gdyby byli mordowani, gdzies kiedy, znajdowanoby
        groby, czy kosci, znajdowanoby mordercow. Co wiec sie z nimi dzieje ?
        Zostawiam Was z ta liczba.
        Andrzej.
        • Gość: fnoll Re: zaginal mi rozum IP: 195.150.224.* 10.01.02, 21:36
          jeeeezu, ja nawet nie wiem co sie dzieje z wiekszoscia kumpli z podstawowki
          (moze ich zwerbowalo opus dei, scjentolodzy czy inne niebo?) - to co dopiero,
          w dodatku przy braku rozumu, zastanawiac sie nad 50-cioma tysiacami ze
          wszystkich stron swiata!!!

Andrzeju - no miejze litosc

pzdr

fnoll gipsowa figurka
          • Gość: Andrzej Re: zaginal mi rozum IP: *.unl.edu 10.01.02, 22:12
            Gość portalu: fnoll napisał(a):

> jeeeezu, ja nawet nie wiem co sie dzieje z wiekszoscia kumpli z podstawowki
            > (moze ich zwerbowalo opus dei, scjentolodzy czy inne niebo?) - to co dopiero,
            > w dodatku przy braku rozumu, zastanawiac sie nad 50-cioma tysiacami ze
            > wszystkich stron swiata!!!
            >
            > Andrzeju - no miejze litosc
            >
            > pzdr
            >
            > fnoll gipsowa figurka

Juz lepiej. Wybaczam.
            Pozdr, Andrzej.
            • Gość: Renka Re: zaginal IP: *.home.cgocable.net 12.01.02, 07:24
              Mlody chlopiec (21lat)wcielony do wojska we wrzesniu 39 poszedl na wojne i
              nigdy go matka wiecej nie zobaczyla. Nawet nie dozyla chwili, kiedy w latach
              poznych osiemdziesiatych(50 lat!!) przyszla informacja z Czerwonego Krzyza , ze
              znaleziono go w masowych grobach pod Charkowem. Jaka byla jego droga ostatnia,
              nikt nie wie.Zostaly jego zdjecia z ostatnich wakacji w 39.
              • Gość: crack66 Renka czy to prawdziwa historia? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.02, 09:03
                Jest wstrząsająca
                • kwieto Re: Renka czy to prawdziwa historia? 12.01.02, 10:38
                  Crack, nie uczyli Cie o Katyniu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka