trumanshow-online 08.11.08, 18:52 trzeci aparat w ciągu ostatniego kwartału Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
facettt wyrzucilem komore na smietnik 08.11.08, 19:17 (zreszta rok temu) i od tego czasu oddycham swiezym powietrzem. a gdy chce zadzwonic, to mam karte. Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: wyrzucilem komore na smietnik 13.11.08, 09:23 facettt napisał: > (zreszta rok temu) i od tego czasu oddycham swiezym powietrzem. > a gdy chce zadzwonic, to mam karte. A co z tymi, którzy chcą się skontaktować z Tobą? pracodawca? partnerka? itp. Odpowiedz Link Zgłoś
trumanshow-online Re: mam nowy telefon 13.11.08, 13:03 czwarta wymiana to byłaby już jakaś komedia Odpowiedz Link Zgłoś
0_evelo Re: mam nowy telefon 13.11.08, 13:03 trumanshow-online napisał: > czwarta wymiana to byłaby już jakaś komedia finita? Odpowiedz Link Zgłoś
trumanshow-online Re: mam nowy telefon 09.11.08, 08:13 > ja też bravo owacja na stojąco Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna.5 Re: mam nowy telefon 09.11.08, 10:41 Jeśli jesteś uczniem, studentem, nie zarabiasz na siebie i masz więcej niż jeden telefon to ty i twoi rodzice mają źle w głowach! Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Są rzeczy ważne i ważniejsze. 13.11.08, 10:07 trumanshow-online napisał: > trzeci aparat w ciągu ostatniego kwartału Odkąd mam tel.kom., czyli od 5 lat, mam drugi aparat w tym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
trumanshow-online Re: Są rzeczy ważne i ważniejsze. 13.11.08, 13:00 oby.watel napisal: "Takie, to znaczy jakie? Zresztą nieważne. Nie każdy jest tak mądry. Niektórzy nawet nie wiedzą, jak się formatuje komputer" po co ? przecież i tak uporem maniaka kolejne szkodniki będą wysyłane to nie kwestia formatu, ale woli Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Są rzeczy ważne i ważniejsze. 14.11.08, 07:51 Z wykształcenia nie jestem informatykiem, z zainteresowania też nie, więc Ci nie odp. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
0_evelo Re: Są rzeczy ważne i ważniejsze. 15.11.08, 14:24 nuova napisała: > Z wykształcenia nie jestem informatykiem, z zainteresowania też nie, więc Ci ni > e > odp. :)) NIE KŁAM! Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Są rzeczy ważne i ważniejsze. 17.11.08, 11:15 ach tak, wiem, wiem, zabrakło w moim poście magicznego słowa "na temat". Odpowiedz Link Zgłoś
0_evelo Re: Są rzeczy ważne i ważniejsze. 13.11.08, 13:02 > Odkąd mam tel.kom., czyli od 5 lat, mam drugi aparat w tym czasie. ja zawsze miałam komórki za złotówkę musiałabym mieć bardzo silną motywację, żeby wyrzucać kasę na komórkę Odpowiedz Link Zgłoś
nuova Re: Są rzeczy ważne i ważniejsze. 17.11.08, 11:29 Kupując tel za 1,22 podpisuje sie umowę na comiesięczne doładowanie określoną kwotą - to w moim przypadku w ogóle nie zdawałoby egzaminu :) Podejrzewam, że gdybyśmy przeliczyli koszt używania telefonu przez rok (ty tel. za 1,22 + doładowania i ja tel. nie za 1,22 + doładowania), to wyszłabym bardziej na plus niż ty. Odpowiedz Link Zgłoś