ewa24_1979 28.10.03, 20:53 Obżeram się głównie słodyczami codziennie ćwiczę po 4 h ( rowerek stepper aerobic) piję herbatki przeczyszczające ok 8 dziennie biorę xennę i mimo to tyję co się dzieje czy to jest bulimia? gdzie się leczyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
horlaa Re: kompulsywne ćwiczenia 29.10.03, 13:11 hej co prawda nie jestem specjalistką, tylko osobą cierpiącą na inne nieco zaburzenie jedzenia :) ale wydaje mi się, że to może być bulimia. spróbuj się przejść do jakiegoś psychologa - nie wiem z jakiego jesteś miasta, ale istnieje wiele ośrodków leczenia np. uzależnień i zaburzeń odżywiania. sama się do jednego kiedyś zgłosiłam, leczą na kasę chorych. trzymaj się, powodzenia i zaglądaj do nas czasami :) Odpowiedz Link Zgłoś
antoska1 Re: kompulsywne ćwiczenia 31.10.03, 09:41 ewa24_1979 napisała: > Obżeram się głównie słodyczami codziennie ćwiczę po 4 h ( rowerek stepper > aerobic) piję herbatki przeczyszczające ok 8 dziennie biorę xennę i mimo to > tyję co się dzieje czy to jest bulimia? gdzie się leczyć? Hej, Przeciez sama na Zdrowiu kobiety przyznałaś się do tego, ze jesteś chora na bulimię od roku i oprócz środków przeczyszczających jeszcze wymiotujesz.....to skąd pytanie "czy to jest bulimia" ???? w każdym ośrodku Zdrowia powinien urzędować bezpłatny psychiatra (mówię oczywiście o Państwowych) za prywatnego obawiam się, że słono zapłacisz bo napewno będzie Ci potrzebna długotrwała terapia. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś