malvvina 30.10.03, 13:54 czy przyjmujecie prezenty od znajomych mezczyzn ? powazne prezenty , znaczy, zadne tam perfumy czy CD... Jak sie czujecie ? czy was to wewnetrznie "zobowiazuje" ? czy wywiera presje ? jak je odbieracie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: girlfriend wyłącznie diamenty ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 13:57 i nigdy nie czuję się do niczego zobowiązana, co gorsza ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: wyłącznie diamenty ;) 30.10.03, 13:59 zupelnie zapomnialam napisac ze tobie jest zabronione odpowiadac (bo znalam twoja odp na pamiec przed jej przeczytaniem) wiec ciiiiii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend ;P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 14:02 to teraz serio: nigdy nie przyjmuję niczego co byłoby czymś innym niż kwiaty :) za to wolno w dowolnych ilościach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: ;P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 15:36 lubisz grubaski? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: ;P IP: 195.136.33.* 30.10.03, 16:01 jasne, ze tak..sa slodziutkie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: ;P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 16:19 nic dziwnego, że są słodziutkie, skoro człowiek jest tym, co je ;) a tak ilukilogramowe about? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: ;P IP: 195.136.33.* 30.10.03, 17:03 no tyle, zebym mial problem podniesc..a slaby nie jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: ;P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 17:29 czy 100kg dość? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: ;P IP: 195.136.33.* 30.10.03, 18:19 nie...troszke za drobniutka dziewczynka :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend 200kg ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 18:55 a będziesz mógł oddychać? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: 200kg ? IP: 195.136.33.* 30.10.03, 18:56 och..200 kg..mmm..marzenie..jakby to jeszcze na 4 osoby rodzielic.....ech..az mi lezka w oku sie pojawila:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend ha! :))))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 19:16 no jak na 4 to jesteśmy w domu :)))) możesz się spokojnie we mnie kochać, bo ja właśnie tyle ważę ;D mogę się 3 razy zalogować i się wszystko bedzie zgadzało ;)))) albo nie! RR też tyle waży :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: ha! :))))) IP: 195.136.33.* 30.10.03, 19:20 Gość portalu: girlfriend napisał(a): > no jak na 4 to jesteśmy w domu :)))) > możesz się spokojnie we mnie kochać, bo ja właśnie tyle ważę ;D > mogę się 3 razy zalogować i się wszystko bedzie zgadzało ;)))) > albo nie! > RR też tyle waży :) ale...ale ja sie tak latwo nie zakochuje:(... ja musze..ja musze..za raczke chodzic, kwiatki wachac..wiersze pisac... wspolnie romanse ogladnac i czytac... :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend ależ to cudownie, Romeo! :))))) dawaj wiersz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 19:25 ręce do góry, majtki w doł, wiersz na słół! ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar a nie:) IP: 195.136.33.* 30.10.03, 19:30 hahaha... zmykam do domu...dosc dosc doooooossscccc.... tzn...o piwko zachacze pewnie jeszcze haahaha:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: a nie:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 19:33 od piva głowa się kiva :) a czasem kończy się ambarasem :) lub może niedajboże skończy się jeszcze gorzej... Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: ;P 30.10.03, 14:06 z jakich powodow ? obszernie i z doglebna analiza prosze > to teraz serio: nigdy nie przyjmuję niczego co byłoby czymś innym niż kwiaty :) > za to wolno w dowolnych ilościach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: ;P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 15:39 ba ja wolę dawać niż brać :) poza tym, nie lubię stareotypów. poza tym, mężczyźni mają przeważnie kiepski gust. poza tym, wolę uwodzić niż być uwodzona, jeśli już mam wybierać ;) co ja mam jeszcze powiedzieć a nie skłamać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: prezenty - do kobiet IP: *.localdomain / 192.168.0.* 30.10.03, 15:30 malvvina napisała: > czy przyjmujecie prezenty od znajomych mezczyzn ? > powazne prezenty , znaczy, zadne tam perfumy czy CD... > Jak sie czujecie ? > czy was to wewnetrznie "zobowiazuje" ? > czy wywiera presje ? > jak je odbieracie ? to wszystko zależy od tego, na ile delikwent może sobie pozwolić kiedy wiem, że zarabia nie za dużo i bukiet kwiatów za 50 zł to duży dla niego wydatek to czuję się zakłopotana, gdy ja do delikwenta nie bardzo mam się ochotę ustosunkowywać ten sam bukiet od tego, co 50 zł wydaje na drobne wydatki traktuję jak przejaw ot takiej sympatii ba, czasem od studenta będącego na utrzymaniu biednych rodziców jeden kwiatek dużo znaczy a czy presję nie, bo zaraz staram się wytłumaczyć sytuację. Jeśli mam ochotę na kawalera to pięknie, a jeśli nie mam ochoty to zaraz na poczekaniu tłumaczę niestosowność takdrogiego prezentu i po sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: prezenty - do kobiet 30.10.03, 15:38 facet ma pieniedzy wiecej jak lodu (tzn nawet b b b duzo) a relacje sa przyjacielskie i nigdy nic innego nas laczyc nie bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: prezenty - do kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 15:40 ale czy on Ci ładne rzeczy kupuje, bo to zasadnicza sprawa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: prezenty - do kobiet IP: *.localdomain / 192.168.0.* 30.10.03, 15:47 malvvina napisała: > facet ma pieniedzy wiecej jak lodu (tzn nawet b b b duzo) > a relacje sa przyjacielskie i nigdy nic innego nas laczyc nie bedzie No i właśnie. Jeśli ma jak lodu pieniędzy i wie, że Wasze relacje są przyjacielskie to skrępowanie drogim prezentem można gdzieś wyrzucić. Bo wysiłek w kupno tegoż jest żaden. Druga sprawa, że przyjacielowi kupuje się innego rodzaju prezenty niż np. kochance I tu powinno być rozróżnienie. Płyty w liczbie cały zestaw tak, ale seksowna bielizna już nie. A, że jak lodu dżizus krajst, to tacy ludzie nie są tak rzadko spotykani ;) Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: prezenty - do kobiet 30.10.03, 15:57 tacy ludzie sa bardzo rzadko przez zwyklych smiertelnikow spotykani i pewnie na peczki tego nie bede miala natura prezentu nie ma nic wspolnego ani z bielizna ani z klejnotami - to raczej drogi i b sympatyczny :-) prezent i o zadnej "znaczacej" wymowie.... > malvvina napisała: > > > facet ma pieniedzy wiecej jak lodu (tzn nawet b b b duzo) > > a relacje sa przyjacielskie i nigdy nic innego nas laczyc nie bedzie > > > No i właśnie. Jeśli ma jak lodu pieniędzy i wie, że Wasze relacje są > przyjacielskie to skrępowanie drogim prezentem można gdzieś wyrzucić. Bo > wysiłek w kupno tegoż jest żaden. Druga sprawa, że przyjacielowi kupuje się > innego rodzaju prezenty niż np. kochance > I tu powinno być rozróżnienie. Płyty w liczbie cały zestaw tak, ale seksowna > bielizna już nie. > > A, że jak lodu > dżizus krajst, to tacy ludzie nie są tak rzadko spotykani > ;) Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: prezenty - do kobiet 30.10.03, 16:40 malvvina napisała: > tacy ludzie sa bardzo rzadko przez zwyklych smiertelnikow spotykani i pewnie na > > peczki tego nie bede miala > natura prezentu nie ma nic wspolnego ani z bielizna ani z klejnotami - to > raczej drogi i b sympatyczny :-) prezent > i o zadnej "znaczacej" wymowie.... > No to co za problem. Jeśli prezent jest w cenie jego dziennych drobnych wydatków... I może on sobie myśli, że co prawda prezent dla Ciebie tani, ale jeśli sympatyczny to ok, bo właśnie o to chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: prezenty - do kobiet 30.10.03, 20:43 gdyby nie ostatni komentarz rzeklabym: sofa, kanapa? noo... moze fotel bujany:) pozdr.cossa malvvina napisała: > natura prezentu nie ma nic wspolnego ani z bielizna ani z klejnotami - to > raczej drogi i b sympatyczny :-) prezent > i o zadnej "znaczacej" wymowie.... Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna mężczyzna, który wręcza mi coś drogiego.. 30.10.03, 15:46 nie biorę :) Podobnie jak nie daję zobowiązujących prezentów. Duże wewnętrzne nie :) Mnie nie da się kupić i ja też nikogo w ten sposób nikogo "nie kupić". Krótkowzroczna polityka. Tak myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna ale Ty bierz :) 30.10.03, 15:50 Bo skoro daje.. i jeśli masz pewność, że mimo to będziesz wolna :) p.s. Girfliend, fajne.. Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: ale Ty bierz :) 30.10.03, 16:04 no ale ja tak jak ty - nigdy nie lubilam brac czy to nie jest jakis wlasny fiz ? czy wszyscy ludzie ktorzy daja cos tam musza miec intencje jakies tam ? ja np daje dla przyjemnosci wlasnej :-) egoistycznie :-)))i wcale nie zeby kogos kupic (co ja bym z takim ciezarem zrobila ?!) moze inni tez ? a ze cena wieksza ...? no coz jak sie ma srodki to moze nawet sie o tym nie mysli ? > Bo skoro daje.. > i jeśli masz pewność, że mimo to będziesz wolna :) > > p.s. Girfliend, fajne.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: ale Ty bierz :) IP: 195.136.33.* 30.10.03, 16:14 > no ale ja tak jak ty - nigdy nie lubilam brac > ja np daje dla przyjemnosci wlasnej :-) egoistycznie :-)))i wcale nie zeby > kogos kupic (co ja bym z takim ciezarem zrobila ?!) hehehe... no to sama widzisz, stwarzasz komus problem, kto bierze prezent od ciebie :).... Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: ale Ty bierz :) 30.10.03, 16:17 ale nie daje nic drogiego ! zenujacego ! Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna nie wiem, skąd mi przyszło 30.10.03, 16:19 ale pomyślałam, że facet chce Ci wręczyć samochód. Zaparkować. Pytanie o intencje. Ot, tak? Po prostu? A może zwariował? :) Tak, też daję dla RADOŚCI własnej, ale to niekoniecznie ten przypadek.. Czy on chce podarować Ci awionetkę?? jeju.. Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: nie wiem, skąd mi przyszło 30.10.03, 16:21 samochod to juz dostalam ale uzywany i z przykazaniem dobrego uzytku (moj jest wzglednie nowy) wiec podarowalam go przyjaciolce ktora potrzebuje Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: prezenty - do kobiet 30.10.03, 16:28 to ja wam powiem wszystko , no prawie - ten prezent to marzenie mojego zycia :-) i jak uslyszal to powiedzial : kupie ci a ja teraz nie wiem co robic potraktuje to jako wyglup i wycofam sie pewnie jak sie znam.... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girlfriend Re: prezenty - do kobiet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.03, 16:32 jeśli to jest ten prezent, o którym ja myślę, NATYCHMIAST NAUCZ SIĘ BRAĆ! serio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jar Re: prezenty - do kobiet IP: 195.136.33.* 30.10.03, 16:37 a o czym myslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: prezenty - do kobiet 30.10.03, 16:46 a skad ja mam wiedziec o czym myslisz ???? juz ci widze ze wystarcza ze rozumiem co piszesz teraz mam mysli odczytywac buuuu > jeśli to jest ten prezent, o którym ja myślę, NATYCHMIAST NAUCZ SIĘ BRAĆ! > serio. Odpowiedz Link Zgłoś
achatka Re: prezenty - do kobiet 30.10.03, 16:42 malvvina napisała: > czy przyjmujecie prezenty od znajomych mezczyzn ? jak jakiś dostane to ci odpowiem... a propo: to chyba zależy od stopnia znajomości...tak sądze --- tajemnica po trzech kropkach... Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx Re: prezenty - do kobiet 30.10.03, 17:59 ;););)a gdzie spotkac takich facetów co dają ...poważne prezenty??? Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: prezenty - do kobiet 30.10.03, 18:01 usmiejesz sie - nawinal sie na necie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx Re: prezenty - do kobiet 30.10.03, 18:18 smiac sie nie zamierzam, bo to powazna sprawa... a on nie ma kolegi???;)) Odpowiedz Link Zgłoś
alka_xx Re: prezenty - do kobiet 30.10.03, 19:11 aaaaaaaa...... to innej sie trafił? żal...;) Odpowiedz Link Zgłoś