05.11.03, 19:28
Jak ty mozesz na mnie wrzeszczec?Tak cie lubie przecie! Tak patrze w niebo by polaczyc sie z toba myslami.badz czula dla mnie.I pamietaj,cokolwiek
powiesz,zawsze bede kochal cie.I naprawde bys mnie skrzywdzila?Moje miloserne oczeta tak patrza na ciebie cieplutko.Buziaczki
Obserwuj wątek
    • Gość: Imagine Re: Q W 5 IP: *.adsl.navix.net 05.11.03, 19:41
      no i prosze, oto mamy Romoeondosa57.
      • r.richelieu Re: Q W 5 05.11.03, 19:48
        Gość portalu: Imagine napisał(a):

> no i prosze, oto mamy Romoeondosa57.

;D
        a zamiast julii jest Qulia
        • komandos57 Re: Q W 5 05.11.03, 20:01
          r.richelieu napisała:

> Gość portalu: Imagine napisał(a):
          >
          > > no i prosze, oto mamy Romoeondosa5
          > ;D
          > a zamiast julii jest Qulia
          XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
          a ty Rachelo zes zazdrosna?Tez cichusko podkochuje sie w Tobie.Masz ladna pupcie?
          • Gość: Richelieu* Re: Q W 5 IP: *.localdomain / 213.77.25.* 05.11.03, 20:24
            mam cudownie chudą i kościstą pupcię. W sam na chudy rosół bez oczek.

ps. wczoraj podejrzewałam Imagine, że wypalił o jedną fajkę pokoju za dużo ;)
            teraz chyba Tobie coś się w serducho stało

ps2. zazdrosnam jak stara cholera
            • komandos57 Re: Q W 5 05.11.03, 20:29
              Gość portalu: Richelieu* napisał(a):

> . wczoraj podejrzewałam Imagine, że wypalił o jedną fajkę pokoju za dużo ;)
              XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
              ciekaw zem czyja faje pokoju palil Imaginek.Wiesz cos na ten temat?
              • r.rachela Re: Q W 5 05.11.03, 20:44
                komandos57 napisał:

> Gość portalu: Richelieu* napisał(a):
                >
                > > . wczoraj podejrzewałam Imagine, że wypalił o jedną fajkę pokoju za dużo ;
                > )
                > XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
                > ciekaw zem czyja faje pokoju palil Imaginek.Wiesz cos na ten temat?
                >
                >

jak to spirala zadrości zatacza coraz szersze kręgi
                ;)

nie wiem czyją, ale na pewno w trakcie myślał o Tobie komi, wypisując wątki
                miłosne na Twoją cześć
                • komandos57 Re: Q W 5 05.11.03, 20:48
                  r.rachela napisała:
                  >
                  > nie wiem czyją, ale na pewno w trakcie myślał o Tobie komi, wypisując wątki
                  > miłosne na Twoją cześć
                  XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
                  wiem.nawet go lubie.to fakt.Ale mam nadzieje ze piszac te watki o mnie nie myslal o paleniu mojej fajki.Tak bym taz chcial.Imaginie,juz sie nie wstydz.
    • komandos57 Jak spotkacie qw5 to powiedzcie jej ... 05.11.03, 22:35
      ze tez ja kocham.
      • qw5 Re: Jak spotkacie qw5 to powiedzcie jej ... 06.11.03, 11:14
        Bywają takie chwile, kiedy brak jest słów ... no brak .

Pozwól więc, że się uśmiechnę, jest taki szczególny rodzaj uśmiechu.
        • komandos57 Re: Jak spotkacie qw5 to powiedzcie jej ... 06.11.03, 21:12
          Jaki usmiech? Co,moze zabronisz mi,by Cie lubic? Nie wstyd Ci? Myslisz ze to
          nie prawda! Mylisz sie. Lubie cie.Moje miloserne oczeta tak wpatruja sie w
          ekranik komputerka,tak czekaja na wiesc od Ciebie....
          Dasz mi buziaczka?Takiego delikatnego,niewinnego,od niechcenia.....
          • qw5 Re: Jak spotkacie qw5 to powiedzcie jej ... 06.11.03, 21:57
            Hm... nie mogę odpowiedzieć byle czego, bo zdaję sobie sprawę, że rozmawiam ze
            słynną osobą. Muszę przemyśleć odpowiedź, a dziś mam kiepski dzień, ale jutro
            będzie nowy.
            • komandos57 Re: Jak spotkacie qw5 to powiedzcie jej ... 06.11.03, 22:08
              Nie slynny zem.Jeszcze....Przemysl.Wiem ze masz zly dzien.Ale prosze,nie
              odrzucaj mnie.Moje milosierne oczeta tak spogladaja w Twoja strone.Obiecuje Ci
              moje serduszko,cichusko bijace tylko dla
              ciebie.Tiktiktiktiktiktiktiktik.Slyszysz?To do Ciebie.Buziaczki
              • qw5 Re: Jak spotkacie qw5 to powiedzcie jej ... 07.11.03, 11:56
                Teraz mi to mówisz Komandos, teraz?? Kiedy już prawie uwierzyłam, że nie ma
                miłości wzajemnej, teraz kiedy wszystkie dziewczyny się w Tobie podkochują,
                teraz??? Za późno.

Poza tym mój temperament i wrażliwość - naruszyłeś jedno i drugie :) Pozdrawiam.
                • Gość: girlfriend Nie inwestuj uczuć pochopnie, dziołcha! ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 12:17
                  On na innym wątku przecie na zapowiedzi dał ;) z Murzynką, co ją do bryczki
                  chce zaprząc...
                  Także wierność nie jest jego najmocniejszą stroną, hihi ;) No, ale za to jak
                  masz duże zapotrzebowanie na przygody, to boyfriend w sam raz!
                  • qw5 Re: Nie inwestuj uczuć pochopnie, dziołcha! ;) 07.11.03, 14:57
                    Z Murzynką ?? :) Wiem, że jest niestandardowy, ale ...
                    • Gość: gf Re: Nie inwestuj uczuć pochopnie, dziołcha! ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 15:23
                      może myślał, ze tez jesteś czarna... ;)))))

bo on w brunetkach gustuje (typu Cossa, typu RR ;)
                      acz nie wyłącznie - wszak ta_ raczej blond ;)))

a Ty? rooda? łysa mejbi? ;))))

;)
    • komandos57 Re: Q W 5 07.11.03, 21:28
      I juz nic nie mozna zrobic,nic naprawic????Lzy leja mi sie z moich pieknych oczek.Tak mi smutno.Nie drecz mnie.Daj sie kochac.Niech wiem ze nie jest to milosc
      platoniczna.Juz rycze glosno.Daj mi malenki znaczek ze tez mnie kochasz.Mrugnij jednym oczkiem.Tylko nie tym zezowatym.Prosze....
      • Gość: pełnomocnik QW5 Re: Q W 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 21:32
        Mówi, że owszem :)
        • komandos57 Re: Q W 5 07.11.03, 21:36
          Przepraszam.Tylko orginal moze sie wypowiedziec.
          • Gość: pełnomocnik QW5 Re: Q W 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 21:38
            Oryginał wziął i zasnął,
            ale ja mam wszelkie niezbędne i zbędne pełnomocnictwa ;)
            • komandos57 Re: Q W 5 07.11.03, 21:50
              pokaz mi lisy uwyrzetelniajace.
              • Gość: pełnomocnik QW5 Re: Q W 5 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.03, 21:52
                oki - patrz :)
                widzisz?
    • komandos57 Re: Q W 5.Slonko,przemysl! 07.11.03, 22:35
      Tak cichusko.
    • komandos57 Re: Q W 5 08.11.03, 22:05
      Najwyrazniej olewasz moje uczucia.Pusc do mnie oko,prosze...
      • qw5 Re: Q W 5 10.11.03, 21:43
        komandos57 napisał:

> Najwyrazniej olewasz moje uczucia.

Nie masz czasu, a nie olewasz, najpiękniejszy moment życia mam olewać ?

Pusc do mnie oko,prosze...

Ale które? To zezowate? Obawiam sie że nei poleci prosto. A to drugie ... -
        szklane, żeby było z gumy jak Twoje walonki, albo lala, ale nie jest

• komandos57 Re: Q W 5 10.11.03, 21:57
          qw5 napisała:

> komandos57 napisał:
          >
          > > Najwyrazniej olewasz moje uczucia.
          >
          > Nie masz czasu, a nie olewasz, najpiękniejszy moment życia mam olewać ?
          >
          >XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
          nie laleczko,nie kochanie , nie koteczku moj przesliczny.Ciagle cie kocham.Ciegle.Dzisiaj wpatrywalem sie w ksiezyc i myslalem o Tobie.Kocham Cie sercem
          moim.Naprawde,mam serce.Buziaczki moja ksiezniczko. Kochasz mnie odrobine?
          > Pusc do mnie oko,prosze...
          • Gość: girlfriend ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 22:02
            a Panu co? toć jesień nie wiosna? ;)
            • Gość: Richelieu* Re: ;-) IP: *.localdomain / 192.168.0.* 10.11.03, 22:07
              Gość portalu: girlfriend napisał(a):

> a Panu co? toć jesień nie wiosna? ;)

a Pan Kom ( albo Kom Pan) ma maj w sercu, listopad w mózgu, luty w nerkach,
              sierpień w żołądku i grudzień na wątrobie
              • komandos57 Re: ;-) 10.11.03, 22:10
                Gość portalu: Richelieu* napisał(a):
                > a Pan Kom ( albo Kom Pan) ma maj w sercu, listopad w mózgu, luty w nerkach,
                > sierpień w żołądku i grudzień na wątrobie
                XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
                Zapomnialas dodac ze platfusy swoje mam w walonkach w okresie jesienno-zimowym.A serce mam zawsze majowe.
                QW5 odezwij sie kotku,daj mi promyczek nadziei,moj aniolku.
                • komandos57 QW 5- kochasz mnie? 10.11.03, 22:23
                  Nawet sklam i powiedz ze tak.Bo zaczne plakac!
                • Gość: girlfriend Re: ;-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.03, 22:48
                  Serce masz często lipcowe. Burzlive ;)
                  Ja myślę że QW5 Cię kocha, tylko jest ogólnie vstydliva :)
                  • komandos57 Dogadam sie z QW5 sam. 10.11.03, 22:52

• qw5 Komuś, 12.11.03, 12:04
                      Przeanalizujmy

masz wszystko co trza : zagraniczny żeś a i polski zarazem, chata ocieplona
                      azbestem, waloneczki są, wesoły żeś, a to ważne, oczytany żeś, cytaty znasz,
                      muzyki słuchasz, byłoby o czym pogadać,

to ze rwiesz tu laski na prawo i lewo - przeżyję, jak każdym bogactwem
                      narodowym trza się dzielic,

ale za wulgarny żeś, a nie możesz ciągle chodzić w walonku na głowie, albo z
                      zaklejoną azbestem buziuchną i tu mam problema.
                      • komandos57 QW5 kochanie,ty moje szczescie. 12.11.03, 20:07
                        Zmienilem sie.Musisz to docenic.A co najwazniejsze,czuje to cos do Ciebie.Czujeeeeeeeeeeeeeeee Kocham Cie kochanie moje.Plizzzzzzzzzzz,akceptuj moja prosbe
                        bo bede plakal i to glosno.
                        • Gość: gf Obywatelu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 20:10
                          matkę dziecku chciecie odebrać? źle się bawicie!
                          • qw5 :)) Wybacz Gf , ale hm.. 12.11.03, 20:16
                            Gość portalu: gf napisał(a):

> matkę dziecku chciecie odebrać? źle się bawicie!

powiedz cichuśko o co chodzi z tą matką ? :)
                            • komandos57 QW 5 12.11.03, 20:18
                              Wiesz ze ona plecie 3X3 10.Mam na mysli dziewke.Kochaj mnie,plizzzzzzzzzzzzzzzzz
                              • qw5 Komuniu, 12.11.03, 20:33
                                tak szczerze, cichuńko powiedz
                                czemu ja ?
                                • komandos57 Re: Komuniu, 12.11.03, 20:41
                                  To Komuniu jest od slowa komunia swieta?No widzisz,Ty tez lagodniejesz.A czemu ty? Chemia,czysto chemia.Znasz to?Ty wydzielasz to co ja akceptuje!!!!Nie,nie
                                  chodzi mi o to wydzielanie co Ty masz na mysli! Inna rzecz,to zwalczasz mnie na sile.Nic innego mi nie pozostalo jak......pokochac Cie.
                                  • qw5 :) Rozumiem. 12.11.03, 21:08
                                    Musisz brać pod uwagę, że mam zezowate oko, żem stara i brzydka, opryskliwa.
                                    Wrzeszczę na chłopów, czasem nawet bije, czym popadnie.
                                    Jesli to Cię nie zrazi...
                                    To nie zostanie mi nic, jak przejrzeć podręczniki z chemii oraz "Jak żyć w
                                    haremie".

• Gość: gf Re: :)) Wybacz Gf , ale hm.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 20:44
                              albo mi sie kompletnie wszystko pomnieszało, albo ty kiedys pisałaś, ze masz
                              małe dziecko :)
                              jest jeszcze taka opcja, że to mi sie śniło, chociaż póki co, foro mi się
                              jeszcze nie śni ;)
                              • komandos57 Re: :)) Wybacz Gf , ale hm.. 12.11.03, 20:46

> albo mi sie kompletnie wszystko pomnieszało, albo ty kiedys pisałaś, ze masz
                                > małe dziecko :)
                                > jest jeszcze taka opcja, że to mi sie śniło, chociaż póki co, foro mi się
                                > jeszcze nie śni ;)
                                XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
                                snij dalej,na jawie zes straszna!!!
                                • Gość: gf Re: :)) Wybacz Gf , ale hm.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 20:48
                                  skąd wiesz? nie widziałeś mnie :)
                                  ja jestem milootka, tylko tak udawam, zebyś się nie zakochał ;)
                                  • komandos57 Re: :)) Wybacz Gf , ale hm.. 12.11.03, 20:51

> skąd wiesz? nie widziałeś mnie :)
                                    > ja jestem milootka, tylko tak udawam, zebyś się nie zakochał ;)
                                    XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
                                    Udaj ci sie to znakomicie.Wiec dalej udawaj mi czasmi pierdolec do glowy nie przyszedl!
                                    • Gość: girlfriend Re: :)) Wybacz Gf , ale hm.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.03, 21:03
                                      Bo Ty byś chciał taką, co mało gada! o!
                                      • komandos57 W koncu cos madrego wybzdzilas 12.11.03, 21:08
                                        Gość portalu: girlfriend napisał(a):

> Bo Ty byś chciał taką, co mało gada! o!
                                        XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
                                        Chcialbym taka co "gada" noromalnie.Nie napierdala jak stara baba kijem po plocie.Odejdz od plotu,prosze...........
    • komandos57 Re: Q W 5 13.11.03, 20:49
      Odwalilas mojego oferta.O.K. juz zem sie wyryczal.Nie wstyd ci?I pomyslec zem
      Cie tak pokochal!!!!
    • komandos57 To tylko twoja wina QW5 14.11.03, 00:27
      Ty mnie doprowadzasz do skrajnoscia.Juz placze>>>>>
      • qw5 Komandos , Ty widzisz, co się dzieje na forum? 14.11.03, 17:44
        I najlepsze jest to, że chyba nie maczałeś tym razem w tym palców, przynajmniej
        nie bezpośrednio. Psychologia w czystej postaci, ucz się, wyciągaj wnioski.

Chciałam napisac Ci coś dzisiaj wyjątkowo obrzydliwego, ale wobec tej sytuacji -
        ogólnej - powstrzymam się.

I nie płacz przeze mnie. To że mnie lubisz, wiem od dawna, i bawi mnie, że się
        przejmujesz kazdym bzdetem, jaki napiszę na Twój szanowny temat.
        • komandos57 Re: Komandos , Ty widzisz, co się dzieje na forum 14.11.03, 20:53
          qw5 napisała:

> I najlepsze jest to, że chyba nie maczałeś tym razem w tym palców, przynajmniej
          >
          > nie bezpośrednio. Psychologia w czystej postaci, ucz się, wyciągaj wnioski.
          >
          > Chciałam napisac Ci coś dzisiaj wyjątkowo obrzydliwego, ale wobec tej sytuacji
          > -
          > ogólnej - powstrzymam się.
          >
          > I nie płacz przeze mnie. To że mnie lubisz, wiem od dawna, i bawi mnie, że się
          > przejmujesz kazdym bzdetem, jaki napiszę na Twój szanowny temat.
          XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
          Nie przejmuje sie tym co na moj temat piszesz.To wszystko to pryszcz przy tym jak to ktos mi napisal "matkojebco"No,ale...A wypowiedzi nie czytuje.Bo
          to.......dno.Nawet na poziom walonkowy. A Ty odwalilas mnie.Jak moglas!Krwawie.Ale ......wylize sie.Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka