yukka 19.11.03, 10:34 kolejny wierszyk. Yukka znów dziś podejmuje walkę ze światem. ps, YH Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goidbaum Ale za to - PoeCi, 19.11.03, 11:24 nie chodza spac gdyz wcale nie musza wstawac a pozbierane butelki po pivie moga od razu spieniezyc na targu proznosci. Najgorzej tylko ze niekiedy noga wpada im w kanalizacyjna sudzienke i nijak nie idzie jej wyjac. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: *** poeci *** 19.11.03, 15:58 ja nie jestem poetą w żadnym wypadku losowym a i tak nie mam pamięci do twarzy, imion i etykietek na butelkach poecie się wybacza bo artysta ja mogę być najwyżej patrz jaka z biej artystka ze sklerozą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: riada Re: rymokleci kabanecik IP: 62.29.137.* 20.11.03, 15:53 pusto wszędzie, głucho wszędzie, co to będzie, co to będzie słuchaj dzieweczko, ona nie słucha, żar z rozgrzanego jej brzucha bucha szarpnęła toboły i ciągnie z mozołem bo w domu jej czeka mąż głodny za stołem po pracy przyśpiesza i gna coraz prędzej, by dzieci z przedszkola odebrać niewdzięczne tu sprzątnie, tam zmiecie, tam młotkiem stuk puk to starta teściowa wprawiła ją w ruch to stara teściowa z przekrwionymi oczy, ta, która wylewnie z paszczy pianę toczy i choćby mąż zjadł tysiąc kotletów, i każdy popił litrem spirytu, i choćby nie wiem, jak się wytężał, to nie udźwignie... żona to ciężar Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: rymokleci kabanecik 20.11.03, 16:23 mahoney napisał: > ostatni wierszyk je super żona to radość mości panowie kto tak nie myśli ten ma źle w głowie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
riada Re: rymokleci kabanecik 20.11.03, 16:37 r.richelieu napisała: > mahoney napisał: > > > ostatni wierszyk je super > > > żona to radość mości panowie > kto tak nie myśli ten ma źle w głowie > ;) na moją głowę spadają razy, a w tym nie było żadnej obrazy, po prostu czyste stwierdzenie faktu- mężczyźnie ciężko, choćby był w raju... Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: *** poeci *** 20.11.03, 21:40 yukka napisał: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX piszesz biale wiersze......Poeta zes.Kiedys spotkalem jakiegos durnia i powiedzial mi ze jest.....prorokiem. Odpowiedz Link Zgłoś