cossa 25.11.03, 23:21 .. nic ciekawego do powiedzenia, a siedze ktorys miesiac z rzedu na forum Psychologia ;) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Imagine Re: Nie mam... IP: *.unl.edu 25.11.03, 23:23 no to pasujesz tu jak ulal Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Zapomnialam .. 25.11.03, 23:23 dodac, ze to na zyczenie girlfiend :) watek o tym o czym jeszcze sie nie mowilo na tym forum ;) i pewnie nie bedzie ;) pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
procesor cosso miła 26.11.03, 10:16 cossa napisała: > .. nic ciekawego do powiedzenia, > a siedze ktorys miesiac z rzedu na forum Psychologia ;) > pozdr.cossa A bo ty pewnie nie masz ochoty gadac byle gadac - a do rozmowy trzeba przynajmniej dwojga rozmóców - i tematu. A ty cossuś dobrze gadasz! :)) A że tu siedzisz? Nie tracisz nadziei że przeczytasz jeszcze nie raz jakis wartościowy tekst. Prawda? Ja tez. :0 Najlepiej to ujął Fnoll w swojej sygnaturce. Swoja drogą - wiesz Cosso, jeśli dwie osoby moga ze sobą siedzieć i milczeć (stac - i milczeć, iść i milczec itd. :) ) bez skrępowania, bez czucia sie nieswojo - to znazy że są albo moga być przyjaciółmi. A jak im przyjdzie ochota - to będa gadać bez opamiętania. :) Odpowiedz Link Zgłoś
jasmintea Dzien dobry:) 26.11.03, 10:22 Poniewaz nie mam ochoty rozmawiac w tym momencie <wscieklosc az mnie roznosi> postanowilam sie dopisac do Twojego watku Cosso:))) Ostatecznie- oprocz slow niecenzuralnych - nie mam nic ciekawego do powiedzenia chwilowp:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś