Dodaj do ulubionych

Poszłam szukać lisów, znalazłam..

IP: *.localdomain / 213.77.25.* 10.12.03, 15:42
stokrotki
w grudniu
Jestem w najszokowszym szoku.
Aż boję się pomyśleć co znajdę gdy pójdę szukać szczęścia
Obserwuj wątek
    • wcalenietakimaly Re: Poszłam szukać lisów, znalazłam.. 10.12.03, 15:55
      Gość portalu: Richelieu* napisał(a):

> stokrotki
      > w grudniu
      > Jestem w najszokowszym szoku.
      > Aż boję się pomyśleć co znajdę gdy pójdę szukać szczęścia

A ja myslalem ze szukalas lisow w szafie a znalazlas mole. Nie chcac psuc
      nastroju watku moze sa tam motyle. Sprawdz.
      Jak znajdziesz szczescie podziel sie informacja jak go szukac.
      kaziu
      • malvvina Re: Poszłam szukać lisów, znalazłam.. 10.12.03, 19:37
        a jak przedramiona ci sie podobaly ? :-)
        (to a propos niczego )
        • Gość: Richelieu* Re: Poszłam szukać lisów, znalazłam.. IP: *.localdomain / 213.77.25.* 10.12.03, 21:14
          przedramiona, owszem, podobnie jak łydki, teoretycznie są wyborne, że palce
          lizać. Praktycznie zaś są, hm, jakieś takie bez smaku

Co do wcalenietakiegomałego
          motyle w lisach? Lisy są wyłącznie zimą, a motyle nigdy nie bywają zimą

ważne są stoktotki, normalne, żywe, biało-żółte. nawet różowawe na brzegach
          płatków. Lisy latają tu i tam, a pod nogami stokrotki
          • Gość: gf Re: Poszłam szukać lisów, znalazłam.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 21:16
            a gdzie motyle zimują? :)
            • wcalenietakimaly Re: Poszłam szukać lisów, znalazłam.. 11.12.03, 04:31
              Gość portalu: gf napisał(a):

> a gdzie motyle zimują? :)

ja mysle ze motyle przezywaja dramat, czyli chyba gina, ale w szafie moga sie
              uchowac. Na szczescie deponuja material genetyczny w ziemi i ten przez stadium
              larwy "przepotwarza" sie w pieknego motyla. Dlatego prosilem by szukac w szafie
              bo nie chce by ginely. Lisy tez czesto sa w szafie niestety wypchane.
              kaziu
              • malvvina Re: Poszłam szukać lisów, znalazłam.. 11.12.03, 08:55
                no co wy ! motyl jeden dzien zyje
                • kwieto Re: Poszłam szukać lisów, znalazłam.. 11.12.03, 09:14
                  Jetka zyje jeden dzien :"))
                  • Gość: Richelieu* Re: Poszłam szukać lisów, znalazłam.. IP: *.localdomain / 213.77.25.* 11.12.03, 13:30
                    są jętki wielodniówki też ;)

a tak swoją drogą to nieźle muszą się uwijać te jednodniówki, aby w ciągu
                    jednego dnia wyrobić normę całego dorosłego życia. To jest gigantyczna
                    przewaga nad ludźmi, którzy, bidaki, ni potrafiom
                    • komandos57 Rachelo 11.12.03, 13:35
                      Tobie tez buziaka.E tak tylko.Powiem Ci zes mnie zafascynowala
                      troszeczke.Byciem soba.W przeblysku swiadomoscia potrafie to przyuwazyc.
                      • wcalenietakimaly Re: Rachelo 11.12.03, 15:25
                        komandos57 napisał:

> Tobie tez buziaka.E tak tylko.Powiem Ci zes mnie zafascynowala
                        > troszeczke.Byciem soba.W przeblysku swiadomoscia potrafie to przyuwazyc.

Adwent jest to i nawet komandos umartwia sie. Widac odstawil wszystkie "uzywki"
                        i jak sam pisze ma przeblyski. Do Swiat powinno byc spoko, ale potem karnawal
                        przed nami.
                        kaziu
                        • Gość: Richelieu* Re: Rachelo IP: *.localdomain / 213.77.25.* 11.12.03, 17:31
                          ostatnie posiedzenia kapituły stwierdziły, że adwent to czas radosnego
                          przygotowania do świąt, a nie umartwiania. Posty nakazane zachowywć za to w
                          piątki, jeśli ktoś chce oczywiście. Znaczy mięska nie jeść. Ciekawe co będzie
                          za 2 lata gdy wigilia będzie w piątek. W piątek jeść tylko fisz można, a w
                          wigilię nawet i tłuściaste golonka. I co zwycięży?
                      • Gość: Richelieu* Re: Rachelo IP: *.localdomain / 213.77.25.* 11.12.03, 17:28
                        eee, co ja to chciałam
                        aha
                        mjut na moje serdóho dzięki przyuważeniu i dzięki tym co przed troszeczkę
                        a ja uwielbiam mjut
                        i jeszcze
                    • Gość: gf Re: Poszłam szukać lisów, znalazłam.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 15:30
                      one się nie mają czasu życiem umartwiać ;)
                      pisać na Psach też nie mają czasu ;))
                      w sumie mają słabo ;D
                      • Gość: Richelieu* Re: Poszłam szukać lisów, znalazłam.. IP: *.localdomain / 213.77.25.* 11.12.03, 17:34
                        w tym sęk
                        jak już się siądzie i jak się zacznie dumać
                        a co by było gdyby babcia miała wąsy
                        albo girl męskie przedramiona
                        albo w lecie spadły lisy
                        to tylko siąść i płakać

a jętka mądra, zamiast głowołamać działa, działa czy ją nakręcić na spężynkę
                        czy nie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka