Gość: Richelieu* IP: *.localdomain / 213.77.25.* 10.12.03, 15:42 stokrotki w grudniu Jestem w najszokowszym szoku. Aż boję się pomyśleć co znajdę gdy pójdę szukać szczęścia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wcalenietakimaly Re: Poszłam szukać lisów, znalazłam.. 10.12.03, 15:55 Gość portalu: Richelieu* napisał(a): > stokrotki > w grudniu > Jestem w najszokowszym szoku. > Aż boję się pomyśleć co znajdę gdy pójdę szukać szczęścia A ja myslalem ze szukalas lisow w szafie a znalazlas mole. Nie chcac psuc nastroju watku moze sa tam motyle. Sprawdz. Jak znajdziesz szczescie podziel sie informacja jak go szukac. kaziu Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: Poszłam szukać lisów, znalazłam.. 10.12.03, 19:37 a jak przedramiona ci sie podobaly ? :-) (to a propos niczego ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Poszłam szukać lisów, znalazłam.. IP: *.localdomain / 213.77.25.* 10.12.03, 21:14 przedramiona, owszem, podobnie jak łydki, teoretycznie są wyborne, że palce lizać. Praktycznie zaś są, hm, jakieś takie bez smaku Co do wcalenietakiegomałego motyle w lisach? Lisy są wyłącznie zimą, a motyle nigdy nie bywają zimą ważne są stoktotki, normalne, żywe, biało-żółte. nawet różowawe na brzegach płatków. Lisy latają tu i tam, a pod nogami stokrotki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Poszłam szukać lisów, znalazłam.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.03, 21:16 a gdzie motyle zimują? :) Odpowiedz Link Zgłoś
wcalenietakimaly Re: Poszłam szukać lisów, znalazłam.. 11.12.03, 04:31 Gość portalu: gf napisał(a): > a gdzie motyle zimują? :) ja mysle ze motyle przezywaja dramat, czyli chyba gina, ale w szafie moga sie uchowac. Na szczescie deponuja material genetyczny w ziemi i ten przez stadium larwy "przepotwarza" sie w pieknego motyla. Dlatego prosilem by szukac w szafie bo nie chce by ginely. Lisy tez czesto sa w szafie niestety wypchane. kaziu Odpowiedz Link Zgłoś
malvvina Re: Poszłam szukać lisów, znalazłam.. 11.12.03, 08:55 no co wy ! motyl jeden dzien zyje Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Poszłam szukać lisów, znalazłam.. 11.12.03, 09:14 Jetka zyje jeden dzien :")) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Poszłam szukać lisów, znalazłam.. IP: *.localdomain / 213.77.25.* 11.12.03, 13:30 są jętki wielodniówki też ;) a tak swoją drogą to nieźle muszą się uwijać te jednodniówki, aby w ciągu jednego dnia wyrobić normę całego dorosłego życia. To jest gigantyczna przewaga nad ludźmi, którzy, bidaki, ni potrafiom Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Rachelo 11.12.03, 13:35 Tobie tez buziaka.E tak tylko.Powiem Ci zes mnie zafascynowala troszeczke.Byciem soba.W przeblysku swiadomoscia potrafie to przyuwazyc. Odpowiedz Link Zgłoś
wcalenietakimaly Re: Rachelo 11.12.03, 15:25 komandos57 napisał: > Tobie tez buziaka.E tak tylko.Powiem Ci zes mnie zafascynowala > troszeczke.Byciem soba.W przeblysku swiadomoscia potrafie to przyuwazyc. Adwent jest to i nawet komandos umartwia sie. Widac odstawil wszystkie "uzywki" i jak sam pisze ma przeblyski. Do Swiat powinno byc spoko, ale potem karnawal przed nami. kaziu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Rachelo IP: *.localdomain / 213.77.25.* 11.12.03, 17:31 ostatnie posiedzenia kapituły stwierdziły, że adwent to czas radosnego przygotowania do świąt, a nie umartwiania. Posty nakazane zachowywć za to w piątki, jeśli ktoś chce oczywiście. Znaczy mięska nie jeść. Ciekawe co będzie za 2 lata gdy wigilia będzie w piątek. W piątek jeść tylko fisz można, a w wigilię nawet i tłuściaste golonka. I co zwycięży? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Rachelo IP: *.localdomain / 213.77.25.* 11.12.03, 17:28 eee, co ja to chciałam aha mjut na moje serdóho dzięki przyuważeniu i dzięki tym co przed troszeczkę a ja uwielbiam mjut i jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gf Re: Poszłam szukać lisów, znalazłam.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.03, 15:30 one się nie mają czasu życiem umartwiać ;) pisać na Psach też nie mają czasu ;)) w sumie mają słabo ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Poszłam szukać lisów, znalazłam.. IP: *.localdomain / 213.77.25.* 11.12.03, 17:34 w tym sęk jak już się siądzie i jak się zacznie dumać a co by było gdyby babcia miała wąsy albo girl męskie przedramiona albo w lecie spadły lisy to tylko siąść i płakać a jętka mądra, zamiast głowołamać działa, działa czy ją nakręcić na spężynkę czy nie Odpowiedz Link Zgłoś