ala.l 21.06.09, 20:04 jestem zalamana,co zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikinha Re: mam pryszcza 21.06.09, 20:10 A jaki ten pryszcz? Opisz go dla nas ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l mam pryszcza 21.06.09, 20:18 moj pryszcz wyglada nastepujaco; -czerwony -gruby -rozogniony i nie widac wierzcholka.. Odpowiedz Link Zgłoś
krostanadupie Re: mam pryszcza 21.06.09, 20:41 Alu jako kosmetyczka kompromitujesz się zadając takie pytania na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: mam pryszcza 21.06.09, 22:21 krostanadupie napisał: > Alu jako kosmetyczka kompromitujesz się zadając takie pytania na forum. no wlasnie dlatego ze nie znam odpowiedzi obnizyla sie moja samoocena i stad moj post..:-( Odpowiedz Link Zgłoś
monikinha Re: mam pryszcza 21.06.09, 20:32 Jak nie widać wierzchołka, to znaczy, że on coś przed Tobą ukrywa. Niedobrze. A jakie ma spojrzenie? Też ogniste? Bo to ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: mam pryszcza 21.06.09, 22:22 no wlasnie... nie widac wierzcholka i nijak go wycisnac nie mozna... oczy tez ukryl Odpowiedz Link Zgłoś
gadagad Re: mam pryszcza 21.06.09, 20:34 A, cześć, nie przejmuj się, to momentalna alergia na aktywację umysłu, przejdzie,korektor wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: mam pryszcza 21.06.09, 22:23 gadagad napisała: > A, cześć, nie przejmuj się, to momentalna alergia na aktywację umysłu, > przejdzie,korektor wystarczy. taaa.. i bedzie korektorowa gorka ,bez wierzcholka. Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: mam pryszcza 21.06.09, 22:27 gadagad napisała: > A co ma być , trzeba przetrzymać. nie moge go trzymac,bo boli:) Odpowiedz Link Zgłoś
coco-flanell Re: mam pryszcza 21.06.09, 20:49 Nic sie nie martw, lepiej jest byc pryszczata niz bezzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: mam pryszcza 21.06.09, 22:24 coco-flanell napisała: > Nic sie nie martw, lepiej jest byc pryszczata niz bezzebna. > > dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: mam pryszcza 21.06.09, 21:42 może psychoterapia pomoże ci zaakceptować Twoją rzeczywistość Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: mam pryszcza 21.06.09, 22:26 mona.blue napisała: > może psychoterapia pomoże ci zaakceptować Twoją rzeczywistość o...w koncu jakas inteligentna osobka... myslisz ze wastarczy psycholog czy moze psychiatra bedzie odpowiedniejszy? Odpowiedz Link Zgłoś
gadagad Re: mam pryszcza 21.06.09, 22:28 Trochę wapna i zanim psycholog cię przyjmie, problem zniknie. Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: mam pryszcza 21.06.09, 22:33 a moze lepiej tapete jakas,nie odstrasze tego doktora..? Odpowiedz Link Zgłoś
gadagad Re: mam pryszcza 21.06.09, 23:35 rany, nie wiedziałam, że to pryszcz na łonie Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: mam pryszcza 21.06.09, 23:59 natury. ala pryszcz na lonie, jakim sobie tylko tam wymyslisz, jeszcze wiosny nie czyni. nie zalamuj sie dziewczyno bo dostaniesz kota i co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
jestemsobiemalymis Re: mam pryszcza 22.06.09, 00:10 kaa.lka napisała nie zalamuj sie dziewczyno bo dostaniesz kota i co wtedy? Kaal.ko ty chyba żartujesz? Przecież ten pryszcz na podpuchę jest;) Coraz więcej wątków na podpuchę dają. Cóż przynajmniej smiesznie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: mam pryszcza 22.06.09, 02:31 pod poduche, e-mamisio to daja karaluchy nie koty a koty do kata, marsz ot co! szczypaw ka Odpowiedz Link Zgłoś
jestemsobiemalymis Re: mam pryszcza 22.06.09, 15:29 szczypaw ka Eee tam zaraz szczypaw ka Dla mnie to jesteś pcheł ka, psot ka. Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: mam pryszcza 22.06.09, 16:25 ale dlaczemu misiomisio mnie w pchle? ja nie jestem ni szachraj ka, ni psia skor ka. a szczypawki przez nogawki flanel pizam www. zabawki dzieckom bajki niosa ciemna noca. misiu zreszta tez Odpowiedz Link Zgłoś
jestemsobiemalymis Re: mam pryszcza 22.06.09, 17:34 Wyobraż sobie, że to forum psychologiczne to sierść dzikiego zwierza ubranego w ludzkie szatki, niektórzy się w tym gąszczu gubią, a ty być może najmądrzej ze wszystkich skaczesz sobie jak mała pcheł ka i psocisz swoimi zabawnymi wierszykami. Przepraszam! Tak ciebie widzę! Z sympatią. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
gadagad Re: mam pryszcza 21.06.09, 23:33 Weź nóż i wytnij co ci przeszkadza, agnieszko Odpowiedz Link Zgłoś
jestemsobiemalymis Re: mam pryszcza 22.06.09, 00:12 gadagad napisała: > Weź nóż i wytnij co ci przeszkadza, agnieszko Znowu mnie gadzinka ubawiła! To 'coś' co póżniej żadna ledwie kropeleka wyciśnieta nie sklei ;) Odpowiedz Link Zgłoś
k-57 Re: mam pryszcz 22.06.09, 01:50 ala.l napisała: > jestem zalamana,co zrobic? xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx jak masz na dzyndzlu, pozwol swojemu partnerowi wilizac ci dzyndzla na schaboszczaka, pryszcz zniknie. jak masz na odbycie,niestety, bedziesz bzdziala tylko oralnie. inne miejsca osiedlenia sie pryszcza,poprostu wydus go az ci oczy wejda na orbity. Odpowiedz Link Zgłoś
lifeisaparadox Re: mam pryszcza 22.06.09, 02:07 ala.l napisała: > jestem zalamana,co zrobic? Przede wszystkim powinnas poszukac wlasciwego psychologa. Bo czymze jest ow pryszcz? byc moze masz nerwice, ale obstawial bym osobiscie ze jest to problem bardziej zlozony, byc moze nawet beda potrzebne neuroleptyki i terapia elektrowstrzasowa. Wszystko zaczyna sie od drobnych objawow, nie lekcewarz tego! Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: mam pryszcza 22.06.09, 13:26 Polecam serię Loreal dla tłustej skóry i kłopot z głowy albo terapie hormonalną, jak z tym psychologiem nie wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
aretha04 Re: pytanie zasadncze 22.06.09, 18:39 czy pryszcz i strup to to samo, czy wstępna, łagodniejsza forma? Odpowiedz Link Zgłoś