k-57 19.07.09, 19:07 zapraszam....czy ktos cos wybzdzi poobiednio? gaski....nie....plizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wichrowe_wzgorza Re: freewolne tematy na niedziele.. 19.07.09, 21:08 Dużo deszczy, w lesie dużo kurek, dlatego są na obiad pyszne sosy z kurek ( ci... ci... cip))Miało być - mniam, mniam!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
k-57 Re: freewolne tematy na niedziele.. 19.07.09, 22:01 chadzasz Kociaku po lesie? nazbieraj poziomek...i zrob nalewke...zayebista... 2 lata temu kolega mi dal litrowa butelke....to bylo dopiero mniam mniam.... nazbieraj i sie przygotuj...na mnie.....przybede niebawem...nie zamykaj okna tylo... Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: freewolne tematy na niedziele.. 19.07.09, 22:12 ...mam Cię poziom(k)ować? :)) Ok, kupie poziomicę! ;)) PS. Chyba każdy lubi włóczyć się po lesie, a jakże inaczej żyć, bez lasu? Odpowiedz Link Zgłoś
jestemsobiemalymis Re: freewolne tematy na niedziele.. 19.07.09, 22:25 PS. Chyba każdy lubi włóczyć się po lesie, a jakże inaczej żyć, bez lasu? Ooo!! To jest to co misie lubią najbardziej. Wędrówki po zalesionych wichrowych wzgórzach! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
k-57 Re: freewolne tematy na niedziele.. 19.07.09, 22:44 A Tys mis samiec czy samica bo tak jakos umykasz mi Odpowiedz Link Zgłoś
jestemsobiemalymis Re: freewolne tematy na niedziele.. 19.07.09, 22:52 k-57 napisał: > A Tys mis samiec czy samica bo tak jakos umykasz mi Myślałem, że ci to jest obojętne. Lubisz dziką zwierzynę co? Lubisz, lubisz, taką w pogoń, w krzaki? Umykam w ciemny gąszcz... i na wrzosowisko by zapomnieć wszystko. :) Odpowiedz Link Zgłoś
k-57 Re: freewolne tematy na niedziele.. 19.07.09, 23:03 Nie jest mi obojetne. Nie nie. Ale jak samiec jestes to tez ok. Najwazniejsze zebys nie mial srubek poluzowanych. Jasne ze lubie lazic po lesie. Kto nie lubi! No moze jakis duren ktory nasluchuje w lesie czy jakas sarna drze pysk bo maluska sarenka wywrocila sie o konar. Obiecuje sobie ze kiedys osiade w jakiejs odludnej lesniczowce I nosa stamtad latami nie wytkne. Odpowiedz Link Zgłoś
wichrowe_wzgorza Re: freewolne tematy na niedziele.. 19.07.09, 22:45 jestemsobiemalymis napisał: > PS. Chyba każdy lubi włóczyć się po lesie, a jakże inaczej żyć, bez > lasu? > > Ooo!! > To jest to co misie lubią najbardziej. > Wędrówki po zalesionych wichrowych wzgórzach! > ;) > > Ooo, nie wątpię, aczkolwiek nie należy zapominać, ze na wichrowych wzgórzach i wrzosowiska... tam można zapomnieć wszystko;))) Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: freewolne tematy na niedziele.. 19.07.09, 23:04 zaczyna mi się na nowo podobać to foro :))) Odpowiedz Link Zgłoś
k-57 Re: freewolne tematy na niedziele.. 19.07.09, 23:20 Alfika. Zolzo jedna. Fajnie Cie widziec. P Odpowiedz Link Zgłoś
k-57 Re: freewolne tematy na niedziele.. 19.07.09, 23:29 Heszcze do Ciebie Alfiko. Pamietam jak kiedys napisalas ze nie czytasz mnie. Hahaha. I pozniej bzdziagwom powiedzialas ze sklamalas. Hahahaha. Kurde, czemu ja mam taka pamiec? Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: freewolne tematy na niedziele.. 19.07.09, 23:39 nie pamiętam, a pamięć mam podobnie wredną jak Twoja, bym bździągwom mówiła, że skłamałam, całkiem przyjemnie nie mam zwyczaju kłamac - reszta się zgadza jakiś czas Cię nei czytałam potem... no, miło widzieć :) Odpowiedz Link Zgłoś
bakejfii Re: freewolne tematy na niedziele.. 20.07.09, 20:20 Co to za slownictwo bzdziagwy,bzdzic co to wogole znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mouse13 Re: freewolne tematy na niedziele.. 20.07.09, 20:35 Przerost formy nad treścią. Znudzony troll tworzy neologizmy i coraz dziwaczniejsze teksty z braku życiowych bodźców. Normalna rozmowa jest dla niego nieosiągalna. Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: freewolne tematy na niedziele.. 21.07.09, 00:01 oooo, i tu się baaardzo mylisz bzdzić? pierdoły wypisywać niemiłosierne bżdżą głównie bżdziągwy, to przecież proste :) Odpowiedz Link Zgłoś
ala40.5 Re: freewolne tematy na niedziele.. 20.07.09, 21:44 k-57 to stary wstretny i tylko reka mu pracuje miedzy nogami na widok dziewczyn!! To stary ochydny onanizujacy sie samc!! Odpowiedz Link Zgłoś
alfika Re: freewolne tematy na niedziele.. 21.07.09, 00:02 ohydny, Sliczna, ohydny, jeśli jósz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos_seal na czym stanelismy? 09.08.09, 20:20 Bylo gwalcenie senne. Byla tez przyglupiasta manka. Byly wzdychania o pomoc. Samobojstwa I okaleczenia. Milostki na podbudowie krocza. A dzisiaj? Co kochani przerobimy? Odpowiedz Link Zgłoś
babushka Re: na.... 09.08.09, 23:47 ... minie :D :> :P :] -> tyle min, a życie takie krótkie.......... Odpowiedz Link Zgłoś
komandos_seal Re: na.... 10.08.09, 01:18 babushka napisa?a: > ... minie :D > > :> :P :] -> tyle min, a ?ycie takie krótkie.......... Xxxxxxxx Nie szczyp sie. Zegar tyka dla nas wszystkich jednako P Odpowiedz Link Zgłoś
komandos_seal Re: freewolne tematy na niedziele.. 23.08.09, 13:46 cos ciekawego jestes w stanie wybzdziec dzisiaj? tylko nie bobka.... Odpowiedz Link Zgłoś
komandos_seal [...] 06.09.09, 13:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: freewolne tematy na niedziele.. 06.09.09, 14:03 a poprawi ci to stosunki? :) Odpowiedz Link Zgłoś
komandos_seal [...] 06.09.09, 14:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kaa.lka Re: freewolne tematy na niedziele.. 06.09.09, 14:25 a co tu jest do sadzenia, nic nie masz nawet na tzv sumieniu, a co dopiero z kosztownosci ale jesli tak zalezy ci na moim organizmie to popisz sie, ale nie stojka pap Odpowiedz Link Zgłoś
komandos_seal Re: freewolne tematy na niedziele.. 09.09.09, 22:50 kaa.lka napisała: tak zalezy ci na moim organizmie to popisz sie, ale nie > stojka > pap > xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx mam wrazenie ze tylko czekasz az komus sie ogon wirtualnie podniesie bys sie polechtala Odpowiedz Link Zgłoś
komandos_seal Re: freewolne tematy na niedziele.. 12.09.09, 21:43 prosze o przygotowanie sie.... Odpowiedz Link Zgłoś
bakejfii Re: freewolne tematy na niedziele.. 12.09.09, 22:19 GADKA DO LUSTRA A JAKA GRZECZNA BO ZE SOBA. Odpowiedz Link Zgłoś
komandos_seal Re: freewolne tematy na niedziele.. 22.09.09, 00:17 Moj wpis znikl. Czemu? Sam nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś