leolibra 15.08.09, 22:02 Czy ktoś może polecić mi dobrego trenera Ustawień Rodzinnych w Warszawie. Bardzo zależy mi na sprawdzonej osobie. A może ktoś chce podzielić sie wrażeniami z takich zajęć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nienill Re: Ustawienia rodzinne 15.08.09, 23:40 trenera ustawien nie znam, ale znam faceta, ktory leczy ukladajac ludziom na twarzy zdechle szczury chcesz namiary? skutecznosc bedzie podobna Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Ustawienia rodzinne 16.08.09, 00:42 ciekawe co to te rodzinne ustawienia ? założe się, ze jakaś neodurnota. Odpowiedz Link Zgłoś
shachar Re: Ustawienia rodzinne 16.08.09, 00:47 ty sie paco nie wybzdyczaj, ojca twojego ktos zacznie udawac i przezyjesz khatarsis :P Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Ustawienia rodzinne 16.08.09, 22:37 ja bym coś takiego poprowadził. otóż wszystkim państwu nafochowaństwu polecałbym literature beletrystyczną np rodzinom z jednym dzieckiem - tytus romek i atomek. rodzinie z dwojgiem dzieci - czterej pancerni i pies. dla rodzin wielodzietnych i z bliźniętami - rodzina leśniewskich. Odpowiedz Link Zgłoś
factory2 Re: Ustawienia rodzinne 16.08.09, 23:13 Nie znamy i znać nie chcemy, gdyż to wielkie hochsztaplerstwo jest. Odpowiedz Link Zgłoś
bszalacha Re: Ustawienia rodzinne 17.08.09, 01:05 Nie aż takie wielkie hochsztaplerstwo,ale każdy psychoterapeuta może przepracować problem pos tym kątem.Nie trzeba widowiska,zapewniam cię. Odpowiedz Link Zgłoś
honeyandmilk Re: Ustawienia rodzinne 17.08.09, 10:32 Adeste - Warszawskie Centrum Psychoterapii, ul. Filtrowa 83 Odpowiedz Link Zgłoś