chantal_ 05.01.04, 17:12 ... żeby chciało się ... chcieć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chantal_ Re: nic nie robić :) 05.01.04, 17:29 hmmm poczekac.... a jeśli każdy dzień czekania zbliża coraz bardziej ku nicości? Jeśli z czekania może wyniknąć tylko pustka? koniec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oleńka Re: nic nie robić :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 17:30 i tak to nas właśnie na końcu czeka - nic innego :)) l.af Odpowiedz Link Zgłoś
megxx Zacząć od 05.01.04, 19:08 pierwszego, małego kroku. Drugi ruch powinien być konsekwencją pierwszego. Jeżeli nadal nie działa pozbawić się błogiego spokoju, jadła, snu, ciepła i co tam kto lubi. Może konieczność zmusi do działania? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chantal_ Re: Zacząć od IP: *.lublin.msk.pl 06.01.04, 18:47 dzieki sprobuje może pomoze... Odpowiedz Link Zgłoś
cossa Re: Co zrobić... 05.01.04, 23:21 zalezy z jakiego powodu sie nie chce czasem wysarczy przestac myslec o tym, ze sie nie chce i po prostu zyc ;) napisz cos wiecej ;) czesto dluzsze nie-chcenie, apatia sa sygnalem, ze dzieje sie cos niedobrego wewnatrz pozdr.cossa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chantal Re: Co zrobić... IP: *.lublin.msk.pl 06.01.04, 18:45 brak sił, jakby z balonika uchodziło powietrze... Odpowiedz Link Zgłoś
megxx Re: Co zrobić... 06.01.04, 20:11 To zabrzmiało dla mnie jakoś tak, że być może powinnaś zrobić sobie podstawowe badania lekarskie. Może brakuje Ci witamin lub mikroelementów albo z powodu niedostarczania ich do organizmu, albo coś hamuje ich wchłanianie. Poziom cukru, wysokość ciśnienia itp. też decydują o naszej sprawności. Pomijam stronę psychiczną, która pośrednio się z tym łączy. Jeżeli ta niemoc , zmęczenie trwają długo, idź do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Co zrobić... 06.01.04, 20:50 W liceum na takie zmęczeno-depresyjne stany lekarz przepisał mi księcia z bajki. Myślałam, że z miejsca go uduszę Odpowiedz Link Zgłoś