brzoskwinka22 08.01.04, 22:34 Czy możecie mi polecic jakieś ćwiczenia na łydki??? Chciałabym aby były smuklejsze ale niestety nie znam żadnych ćwiczeń. Dziękuję za ewentualne rady. Pozdrawiam,papa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Luba Re: ZGRABNE ŁYDKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 11:35 Ja tez bym chciala wiedziec, najlepiej jak wysmuklic cale nogi, moze tez sa oprocz cwiczen jakies kremiki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: ZGRABNE ŁYDKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 12:26 Krem może się przydać, ale raczej żeby zapewnić skórze elastycznośc (coraz więcej dziewczyn narzeka na rozstepy w tym miejscu!!) Ja oprócz roweru codziennie staję na palcach, ze złączonymi piętami i delikatnie opierajac się dłońmi o ściane (dla utrzymania równowagi) robię przysiady. Ilośc powtórzeń wg uznania (i wytrzymałości;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka Re: ZGRABNE ŁYDKI IP: *.lasin.sdi.tpnet.pl 09.01.04, 11:51 rower polecam, ja nawet dziś mimo niskiej temperatury wsiadam i jadę, najlepsze co może być dla łydek i dla zdrowia generalnie. żaden krem za Ciebie tego nie zrobi... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: ZGRABNE ŁYDKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 14:28 A można mieć grube kostki?? To chyba raczej kwestia problemów natury zdrowotnej (np. zatrzymywanie się wody)? Jak to jest, bo nie widziałam chyba jeszcze w życiu otyłych kostek... Odpowiedz Link Zgłoś