Dodaj do ulubionych

Jacques Dessange - zły adres

15.01.04, 15:06
gorąco niepolecam ekskluzywnego salonu na Jana Pawła w Atrium !!!!
Wyczyści kieszeń - baleage 2 kolorowy + cięcie tylko 450 zł...efek
przeciętny! i na dodatek obrażą. Niech Was nie zdziwi również niespodzianka
przy fotelu -tj.zmiana fryzjera do którego się umówicie...oczywiście nikt
Was nie powiadomi o tym wcześniej...obiecują wizaż w cenie ...ale VIP-y mają
pierszeństwo (definicja niezrozumiała)...więc trzeba poczekać np. godzinę na
pomalowanie ust bezbarwnym błyszczykiem;
Obserwuj wątek
    • Gość: olacalek Re: Jacques Dessange - zły adres IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.01.04, 16:54
      ja CIe krece, a na co sie tam wybralas?
      • ddaisy Re: Jacques Dessange - zły adres 16.01.04, 12:25
        byłam tam kilka razy za każdym razem trafiałam do kogoś innego, mimo że
        umawiałam się do konkretnej osoby, ale ostatnio przesadzili: chcieli mnie
        oszukać na 200zł przez niedoinformowanie o zasadach promocji, a manger salonu
        (kobieta prosta na maxa)wytkneła mi, że zostawiłam u nich w poprzednim roku
        TYLKO 1 000zł...fryzjerzy są w sumie ok, znają swój fach...polecam Adama,
        Martę, Agatę, Izę, Ewę.
        A ceny są składowe tj. baleyage na długie włosy 2 kolory ok 320zł + strzyżenie
        i czesanie 130-150zł no i w sumie wychodzi koszmarna kwota
    • Gość: marta Re: Jacques Dessange - zły adres IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.01.04, 20:44
      kurcze, a ja się tam wybierałam na trwałą... Ile może kosztować trwała na
      długie włosy? i moze lepiej gdzie indziej, jeśli tak to gdzie?
      • ddaisy Re: Jacques Dessange - zły adres 16.01.04, 12:26
        Lepiej wcześniej zapytaj ile kosztuje + dodaj do tego koszty strzyżenia i
        modelowania czyli ok.150zł;
        Do kogo się umówiłaś?
        • Gość: sniegotka Re: Jacques Dessange - zły adres IP: *.wprost.pl / *.wprost.pl 16.01.04, 18:25
          Ja juz od dawna odradzam JD. I to z calego serca!!!!! Nie radze tam chodzic na
          trwala. Ja tez chcialam sie wlasnie na trwala umowic, ale z przeprowadzonego
          przeze mnie wywiadu wynikalo, ze chyba nigdy nikomu jej nie robili, i ogolnie
          uwazaja, ze trwala jest beee. Nie maja pojecia o rodzaachtrwalej, ani
          nowoczesnych plynach, ktore nie niszcza tak bardzo wlosow. Beznadzieja. Jeszcze
          raz odradzam. Mnie schrzanili balejaz (jestem chlodna blondynka) i przez pare
          tygodni chodzilam prawie w rudosciach otrzymujac wdzieczny przydomek "Nicole
          Kidman".

• Gość: marta Re: Jacques Dessange - zły adres IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.01.04, 14:54
          Jeszcze się nie umówiłam, ale planuję w lutym.Z tego, co zdążyłam zorientować
          się na forum dziewczyny polecają przede wszystkim p. Ewę Iwanicką. O koszty
          trwałej pytałam telefonicznie- powiedzieli, że to ok. 200 zł. Mówicie, że nie
          warto ryzykować? Jestem z poza Warszawy, będę tam służbowo w lutym, więc
          chciałam troszkę zaszaleć. Mam długie i cienkie proste włosy, więc pomyślałam
          o trwałej- może znacie jakieś inne adresy salonów w Wawce, gdzie robią to
          profesjonalnie?
          • Gość: H. Re: Jacques Dessange - zły adres IP: *.crowley.pl 17.01.04, 17:11
            a ja chodzę do dessange'a zachęcona własnie opiniami z forum, do pani ewy
            iwanickiej i jestem zachwycona - fryzura jest nowoczesna, zadziorna, tak
            obcięta, że układam ją rękami w kilka minut. pani ewa jest bardzo kreatywna,
            chętna do eksperymentów, długo rozmawia przed cięciem, żeby się dowiedzieć o co
            klientce chodzi. byłam u niej 4 razy, zawsze jestem po królewsku przyjmowana,
            tnie na sucho i na mokro. wszyscy są grzeczni, sprawni, w zakładzie ejst
            spokój, można się cudownie zrelaksować. w cenie jest gratisowy makijaż - też
            nie mam zastrzeżeń: szybko, milo i ładnie.
            radzę ci marto wrzucić "dessange" do wyszukiwarki, znajdziesz więcej opinii i
            sama podejmiesz decyzję. ja mogę ten zakład gorąco polecić, "zwiedziłam" w
            warszawie chyba z piętnaście, osttanio chodziłam do hormona i czajki, ale nie
            am porównania i za nic nie zrezygnuję z pani ewy, mimo, że za strzyżenie płacę
            tam dwa razy więcej. fabry i trwałej nie robiłam, więc nie wiem. pracują na
            kerastase i l'orealu głownie, dwa razy dostałam miniaturki nowych szamponów czy
            odżywek.
            • Gość: marta do H. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 17.01.04, 21:11
              dzięki za podbicie wątku "J.Dessange- relacja z wizyty":) Pierwszą rzeczą jaką
              zrobiłam już jakiś czas temu było wrzucenie do wyszukiwarki nazwy salonu i
              przeczytanie wszystkich opinii:) Jednak jak sama wiesz, są one różne, chociaż
              wydaje się, że przeważają pochlebne. Ja jednak nie chciałabym ścinać włosów
              ani ich farbować ( na szczęście mimo 34 lat nie mam jeszcze siwych- nigdy nie
              używałam farby do włosów) ale marzy mi się burza loków, a we Wrocławiu
              sparzyłam się już tyle razy w róznych wielkich salonach (w tym u Laurenta), że
              tym razem spróbuję w stolicy;) Pytanie tylko gdzie??:)
              • Gość: H. Re: do H. IP: *.crowley.pl 17.01.04, 21:51
                broń boże nie chcę ci nic na siłę wmawiać:), tym bardziej, że trwałej ani farby
                tam nie robiłam. wiem tylko, ze pracują głownie na l'orealu profesjonalnym i
                kerastase. dziełem dessange'a jest m.in. fryzura carrie (sarah jessiki parker)
                z "sexu w wielkim mieście", w zakładzie wisi jej wielkie zdjęcie:)
                ja mogę tylko powtórzyć, że jestem b. zadowolona z pani ewy.
                ciekawa jestem, co wybierzesz:))) daj znać!
                • Gość: marta Re: do H. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 19.01.04, 09:45
                  dam znać gdzieś za miesiąc, jak fryzura będzie nadawała się do publicznego
                  pokazywania i dopadnę w Wawie do jakiejś kafejki;)
                  Jak nie będzie się nadawać, to założę czapkę i też dopadnę;)
    • Gość: pixi Re: Jacques Dessange - zły adres IP: 195.94.222.* 19.01.04, 10:31
      Ja mam takie odczucia, jak H, czyli jestem b.zadowolona z pracy p. Ewy Iwanickiej (strzyżenie),
      o czym wielokrotnie pisałam :-). Nie robiłam tam trwałej i nie farbowałam, więc o tym nic nie mogę
      powiedzieć. Chociaż czytałam, że na farbowanie dziewczyny się skarżą.
      • Gość: ddaisy Re: Jacques Dessange - zły adres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.04, 11:37
        byłam tam 3 razy na farbowaniu, za pierwszym razem byłm
        zachwycona...całkowicie nowy wizerunek, za drugim razem
        zniesmaczona ...umówiłam się do tej samej fryzjerki, a podstawiono mi
        inną...która dopiero zaczynała pracę w salonie i podczas nakładnia koloru
        narzekała, że mało zarabia i przestrzegała przed salonem , w którym
        pracowała... w ekskluzywnym salonie takie zachowanie jest niedopuszczalne !!!
        Za 3 razem otrzymałam zaproszenie na kwotę 350zł, oczywiście kolejny raz
        zmieniono mi fryzjera, przed wejściem poinformowano, że kwotę mogę wykorzystać
        w ciągu kilku wizyt...jak przyszło do płacenia...okazało się,że zaproszenie
        jest jednorazowe, a manager obraziła mnie tekstem " i tak pani za to nie
        płaci"...w życiu tam więcej nie pójdę !!! ...dla kontrastu polecam salon SPA
        Dermiki Gen.Zajączka i geniusz p. Małgosi
        • Gość: pixi Re: Jacques Dessange - zły adres IP: 195.94.222.* 19.01.04, 12:39
          ddaisy, napisz coś więcej o p.Małgosi z Zajączka. Mam blisko, jeśli jest taka
          dobra, to chętnie bym się przeniosła do niej.
          • ddaisy Re: Jacques Dessange - zły adres 19.01.04, 16:05
            Gość portalu: pixi napisał(a):

> ddaisy, napisz coś więcej o p.Małgosi z Zajączka. Mam blisko, jeśli jest
            taka
            > dobra, to chętnie bym się przeniosła do niej.

Małgosia Dybek - byłam u niej 2 razy, na cięciu (130zł) i baleyage (długie
            włosy 320zł). Dziewczyna ma dobrą rękę, na bieżąco z aktualnymi trendami i ma
            wyobraźnię plastyczną. Zaproponowała mi całkowicie nowy image, którym byłam
            zachwycona, okresliła typ urody (później potwierdzony przez wizażystkę Diora
            Nataszę). Ogólnie salon jest bardzo kameralny, masz aktualną prasę, pyszną
            kawę i ciastko. Jedna osoba zajmuje się tobą od początku do końca (nawet mycie
            włosów i nakładanie koloru)więc czujesz, że się bezpiecznie.
            Pracuje na Welli.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka