gocha221 03.11.09, 09:54 Na stronie Douglas jest informacja o nowej linii loreal do makijazu. douglas.pl/home/aktualnosci/studio-secrets-professional/sekrety/ Widziałyscie je na zywo? Jak sie mają jakościowo/cenowo do zwykłych produktów Loreala?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamila_21 Re: Nowość L'oreal - Studio Secrets w Douglas 03.11.09, 10:08 Wczoraj kupilam podklad w pedzlu z tej serii. Zawsze mam problem z dobraniem odcienia (mam dosc ciemna karnacje), w nowej serii sa 2 ktore bardzo mi odpowiadaja. Podklad swietnie wyrownuje koloryt, kryje niedoskonalosci. Nie jest matujacy, wiec nie polecam do mocno tlustej skory, swietnie nawilza przec co nie daje efektu maski. Kupilam go za £15,99 wiec jest troche drozszy niz te z klasycznej serii. Mam tez blyszczyk do ust - mirror efect - bardzo fajny, mocno nawilza i pieknie pachnie karmelem. Odpowiedz Link Zgłoś
kamila_21 Zapomnialam dodac 03.11.09, 10:11 Ze mam tez baze pod makijaz z tej serii. Kupilam go dosc dawno bo w UK mozna nabyc te kosmetyki juz od kilku miesiecy. Probowalam juz wielu innych baz i zawsze cos bylo nie tak. Ta natomiast jest rewelacyjna!! Polecam goraco. Odpowiedz Link Zgłoś