Gość: yubiri IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 20.01.04, 16:04 Dziewczyny czy moze uzywalyscie samoopalaczy do twarzy, ale takich ktore nie wysuszaja skory. Bardzo Was prosze jak byscie mogly napisac firmy tych samoopalaczy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kiki Re: Samoopalacze do twarzy!!! IP: *.dip.t-dialin.net 20.01.04, 23:25 Loreal-sublime Bronze do twarzy- do cery jasnej lub normalnej/ciemnej. Naturalny efekt, samoopalacz zawiera kwasy AHA, ktore wygladzaja skore i nie trzeba przed uzyciem stosowac peelingu, by zapewnic rownomierne rozprowadzenie. Polecam! nie wysusza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madusiak Re: Samoopalacze do twarzy!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.01.04, 00:38 Yves Rocher Monoi de Tahiti Odpowiedz Link Zgłoś
ddaisy Re: Samoopalacze do twarzy!!! 21.01.04, 14:07 polecam Terracotę Guerlaina,cena 130zł, bardzo wydajny, piękny kolor, równomiernie się rozkłada na twarzy i niepostrzeżenie, równo zmywa, nie śmierdzi....pamiętaj o zrobieniu peelingu przed nałożeniem samoopalacza i zatarcia granicy między włosami i uszami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polka Re: Samoopalacze do twarzy!!! IP: *.proxy.aol.com 21.01.04, 19:07 Ja jeszcze nigdy nie stosowalam samop. do twarzy - moze kupie i sprobuje, ale jaki jest godny polecenia do skory tradzikowej - czy taki samopalacz nie spowoduje narastania tradziku? Na czym polega ta metoda "zatarcia granicy miedzy wlosami a uszkami"? Chodzi ci o rozprowadzenie jak rozprowadza sie fluid - ja wcieram go zawsze we wlosy tak aby nie bylo zarysowan koloru naturalnego twarzy a koloru podkladu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Samoopalacze do twarzy!!! IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 21.01.04, 23:44 Dla skory tradzikowej chyba nie ma samoopalacza, przynajmniej ja takiego nie spotkalam. ale mozesz sprobowac tylko nie kupuj samoopalacza ktory wysusza skory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inga Re: Samoopalacze do twarzy!!! IP: *.telmax.com.pl 22.01.04, 13:52 A po czym poznać, że samoopalacz wysusza skórę (jaki to musi być składnik)? Odpowiedz Link Zgłoś
primrose Re: Samoopalacze do twarzy!!! 22.01.04, 13:57 Yves Rocher Monoi de Tahiti rulez!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madie Re: Samoopalacze do twarzy!!! IP: *.kr.k.pl / *.Korbank.COM 22.01.04, 09:26 ja uzywam teraz samoopalacza clarinsa w zelu do twarzy i ciala-jestem bardzo zadowolona, daje ladny, naturalny kolor i zmywa sie bardzo rownomiernie. na prawde polecam!!! kosztuje ok. 100PLN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polka Re: Samoopalacze do twarzy!!! IP: *.proxy.aol.com 22.01.04, 18:48 Ok,samoopalacz,ale ja to sie ma do reszty ciala,trzeba smarowac tez szyje i kark aby nie bylo widac roznicy kolorow- albo?A rece nie barwia sie na ciemna "marchewke"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s Re: Samoopalacze do twarzy!!! IP: *.CMBRMAOR.dynamic.covad.net 23.01.04, 03:07 Ja zwykle nakładam samoopalacz również na szyję i dekolt, a czasami na górę ramion - w zależności jak bardzo planuję być wydekoltowana. Szyja i tak mniej "chwyta" niż twarz, ale przynajmniej nie ma wtedy wyraźnej granicy. A ręce trzeba koniecznie dokladnie umyć zaraz po nakładaniu (i wyszorować paznokcie szczoteczką, bo inaczej skórki naokoło paznokci i pod paznokciami bardzo się zabarwią). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Samoopalacze do twarzy!!! IP: 212.244.226.* 23.01.04, 07:22 A co z dłońmi? Zazwyczaj po wysmarowaniu twarzy i dekoltu ręce się bardzo odznaczają, u mnie to czasem az razi, dlatego muszę oszczędnie używać samoopalacza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Samoopalacze do twarzy!!! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 23.01.04, 10:24 dłonie ja też smaruję, ale tylko od zewnątrz, tzn. nakładam trochę samoopalacza na jedną dłoń, a potem rozcieram na obu, pocierając zewnętrznymi stronami dłoni o siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pulcheriaa Re: Samoopalacze do twarzy!!! IP: *.szczecin.pl 23.01.04, 08:21 Jak dla mnie - tylko terracota gurrlain do jasnej cery. Moj nr 1, a odbylam dluga droge. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polka Re: Samoopalacze do twarzy!!! IP: *.proxy.aol.com 23.01.04, 13:32 A ja chyba zaniecham uzywania samoopalaczy - fajnie miec troche brazu na twarzy, ale kobitki zbliza sie wiosna , wiec lapmy slonko Caluski pa pa pa Odpowiedz Link Zgłoś