Dodaj do ulubionych

Samoopalacze do twarzy!!!

IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 20.01.04, 16:04
Dziewczyny czy moze uzywalyscie samoopalaczy do twarzy, ale takich ktore nie
wysuszaja skory. Bardzo Was prosze jak byscie mogly napisac firmy tych
samoopalaczy...
Obserwuj wątek
    • annaoke Re: Samoopalacze do twarzy!!! 20.01.04, 23:04
      Podciągam.
    • Gość: Kiki Re: Samoopalacze do twarzy!!! IP: *.dip.t-dialin.net 20.01.04, 23:25
      Loreal-sublime Bronze do twarzy- do cery jasnej lub normalnej/ciemnej.
      Naturalny efekt, samoopalacz zawiera kwasy AHA, ktore wygladzaja skore i nie
      trzeba przed uzyciem stosowac peelingu, by zapewnic rownomierne rozprowadzenie.
      Polecam! nie wysusza!
    • Gość: madusiak Re: Samoopalacze do twarzy!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.01.04, 00:38
      Yves Rocher Monoi de Tahiti
    • ddaisy Re: Samoopalacze do twarzy!!! 21.01.04, 14:07
      polecam Terracotę Guerlaina,cena 130zł, bardzo wydajny, piękny kolor,
      równomiernie się rozkłada na twarzy i niepostrzeżenie, równo zmywa, nie
      śmierdzi....pamiętaj o zrobieniu peelingu przed nałożeniem samoopalacza i
      zatarcia granicy między włosami i uszami
      • Gość: Polka Re: Samoopalacze do twarzy!!! IP: *.proxy.aol.com 21.01.04, 19:07
        Ja jeszcze nigdy nie stosowalam samop. do twarzy - moze kupie i sprobuje, ale
        jaki jest godny polecenia do skory tradzikowej - czy taki samopalacz nie
        spowoduje narastania tradziku?
        Na czym polega ta metoda "zatarcia granicy miedzy wlosami a uszkami"? Chodzi
        ci o rozprowadzenie jak rozprowadza sie fluid - ja wcieram go zawsze we wlosy
        tak aby nie bylo zarysowan koloru naturalnego twarzy a koloru podkladu!!!!
        • Gość: mmm Re: Samoopalacze do twarzy!!! IP: *.lama.net.pl / 195.150.172.* 21.01.04, 23:44
          Dla skory tradzikowej chyba nie ma samoopalacza, przynajmniej ja takiego nie
          spotkalam. ale mozesz sprobowac tylko nie kupuj samoopalacza ktory wysusza
          skory.
          • Gość: inga Re: Samoopalacze do twarzy!!! IP: *.telmax.com.pl 22.01.04, 13:52
            A po czym poznać, że samoopalacz wysusza skórę (jaki to musi być składnik)?
            • primrose Re: Samoopalacze do twarzy!!! 22.01.04, 13:57
              Yves Rocher Monoi de Tahiti rulez!!!

• Gość: madie Re: Samoopalacze do twarzy!!! IP: *.kr.k.pl / *.Korbank.COM 22.01.04, 09:26
      ja uzywam teraz samoopalacza clarinsa w zelu do twarzy i ciala-jestem bardzo
      zadowolona, daje ladny, naturalny kolor i zmywa sie bardzo rownomiernie. na
      prawde polecam!!! kosztuje ok. 100PLN
      • Gość: Polka Re: Samoopalacze do twarzy!!! IP: *.proxy.aol.com 22.01.04, 18:48
        Ok,samoopalacz,ale ja to sie ma do reszty ciala,trzeba smarowac tez szyje i
        kark aby nie bylo widac roznicy kolorow- albo?A rece nie barwia sie na
        ciemna "marchewke"?
        • Gość: s Re: Samoopalacze do twarzy!!! IP: *.CMBRMAOR.dynamic.covad.net 23.01.04, 03:07
          Ja zwykle nakładam samoopalacz również na szyję i dekolt, a czasami na górę ramion - w
          zależności jak bardzo planuję być wydekoltowana. Szyja i tak mniej "chwyta" niż twarz, ale
          przynajmniej nie ma wtedy wyraźnej granicy.

A ręce trzeba koniecznie dokladnie umyć zaraz po nakładaniu (i wyszorować paznokcie
          szczoteczką, bo inaczej skórki naokoło paznokci i pod paznokciami bardzo się zabarwią).
    • Gość: Ona Re: Samoopalacze do twarzy!!! IP: 212.244.226.* 23.01.04, 07:22
      A co z dłońmi? Zazwyczaj po wysmarowaniu twarzy i dekoltu ręce się bardzo
      odznaczają, u mnie to czasem az razi, dlatego muszę oszczędnie używać
      samoopalacza.

• Gość: justa Re: Samoopalacze do twarzy!!! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 23.01.04, 10:24
        dłonie ja też smaruję, ale tylko od zewnątrz, tzn. nakładam trochę samoopalacza
        na jedną dłoń, a potem rozcieram na obu, pocierając zewnętrznymi stronami dłoni
        o siebie.
    • Gość: pulcheriaa Re: Samoopalacze do twarzy!!! IP: *.szczecin.pl 23.01.04, 08:21
      Jak dla mnie - tylko terracota gurrlain do jasnej cery. Moj nr 1, a odbylam
      dluga droge.
      • Gość: Polka Re: Samoopalacze do twarzy!!! IP: *.proxy.aol.com 23.01.04, 13:32
        A ja chyba zaniecham uzywania samoopalaczy - fajnie miec troche brazu na
        twarzy, ale kobitki zbliza sie wiosna , wiec lapmy slonko
        Caluski pa pa pa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka