Gość: pati101 IP: *.nsw.bigpond.net.au 22.01.04, 23:40 CZesc, Wiem, ze to juz przezytek,ale potrzebne jest mi cos takiego... Czy to jeszcze mozna gdzies dostac? W jakis nie szokujacych kolorach.? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
primrose Re: mascara do wlosow...? 23.01.04, 12:23 Loreal złota...popytaj w zakładach fryzjerskich. Na ciemnych włosach fajnie wygląda jak takie zlote refleksy balejażowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati101 Re: mascara do wlosow...? IP: *.nsw.bigpond.net.au 23.01.04, 15:00 Dzieki Primrose, A moze moglabys podac namiary na jakis zaklad fryzjerski?:) Czy w sklepach to juz tego nie ma? Bede wdzieczna za informacja. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5th Re: mascara do wlosow...? IP: 5.5R* / *.club-internet.fr 23.01.04, 16:01 Kilka lat temu takie mascary wypuscil na rynek Dior. Utrzymaly sie przez max. dwa lata. Kolorki byly za*ebiste : turkusowy, amarantowy, zoltawy... Nie mam pojecia czy mozna to jeszcze gdzies kupic. Odpowiedz Link Zgłoś