Dodaj do ulubionych

BRAZILIAN LOW RISE - szukam

IP: *.chello.pl 23.01.04, 21:17
Dziewczyny od niedawna jestem w Polsce i nie znam jeszcze marek ubraniowych.
Szukam spodni - biodrowek, ale dosc niskich z przodu ich angielska nazwa to
BRAZILIAN LOW RISE. Moze podpowiedzie mi jakiej firmy mam szukac. Chodzi o
dzinsy, sztruksy i z innych materialow. najbardziej to mi teraz sa potrzebne
dzinsy o luznych nogawkach, nie rozszezajacych sie na dole, ale na inne
podpowiedzi tez licze.
Obserwuj wątek
    • Gość: alinka Re: BRAZILIAN LOW RISE - szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.04, 14:40
      hej!Ja sobie ostatnio takie niskie biodrówki kupiłam i sa mi za niske moze
      chcesz odkupic nowe raz włozone zdjecie na maila moge ci wysłac.pzdr.
      moj mail:milka_gd@wp.pl
      • Gość: alka Re: BRAZILIAN LOW RISE - szukam IP: *.chello.pl 24.01.04, 15:41
        A jaki rozmiar?
        I gdzie kupilas?
        • Gość: alinka Re: BRAZILIAN LOW RISE - szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.04, 21:32
          mam dwie pary jedne jeansy takie trudno je opisac w Zarze,mega niskie rozmiar
          38, drugie sztruksy tez zara brazowe ale nie czekolada tez niskie i tez 38, daj
          maila podam co dokładne wymiary i wysle zdjecia, myslałam ze bedzie mi ok w
          biodrowach ale sie nie czuje:(pzdr.
          • Gość: alka Re: BRAZILIAN LOW RISE - szukam IP: *.chello.pl 26.01.04, 11:56
            Dzieki za chec pomocy, ale ze mnie i tych Twoich spodni, to chyba nic nie
            bedzie, bo w Zara mam 36, amerykanska 4, wiec beda za duze.
            Ale moze sie do tej zary przejde.
    • 23_anna Re: BRAZILIAN LOW RISE - szukam 26.01.04, 12:07
      Bardzo niskie z przodu są LEE - model Leola. Wczoraj je mierzyłam. Mają proste,
      nierozszerzane nogawki. W ogóle lee ma wiele damskich spodni z bardzo niską
      talią, powinnaś tam zajrzeć.

pzdr
      anna
      • Gość: alka Re: BRAZILIAN LOW RISE - szukam IP: *.chello.pl 26.01.04, 12:16
        Chyba mierzylam wczoraj te spodnie w GM...
        Jesli to te, o ktorych mysle, to fason jak najbardziej oki, ale lee ma tylko
        dlugosc 33, ktora jest dla mnie za krotka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka