hal65 30.11.09, 10:53 Zaczelo sie od opryszczki i juz drugi mesiac peka mi skora na wargach i tak zawsze mialam ale tym razem zbyt dlugo to juz trwa, moze znacie jakis skuteczny srodek na ta dolegliwosc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nocarka Re: Pekajace wargi 30.11.09, 13:59 natluszczanie - ze szminek ochronnych rewelacyjna jest NEUTROGENA. Kosztuje ok 10-12 zł (czasem dodawana jako gratis do kremu do rak za mniej wiecej te sama cene), ale regeneruje niemal od razu. Jak mam wielki karat i łuszczący się od wycierania nos to tez smaruje, od razu pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
julus908 Re: Pekajace wargi 30.11.09, 15:28 Mnie Neutrogena w ogóle nie pomaga, już bardziej polecam Tisane. Odpowiedz Link Zgłoś
saguaro_bottle Re: Pekajace wargi 30.11.09, 14:57 można też stosować wit. B complex Odpowiedz Link Zgłoś
pani.serwusowa Re: Pekajace wargi 30.11.09, 15:31 Lekko masowac usta miekka szczoteczka do zebow, nalozyc miod na ok. kwadrans. Z apteki polecam balsam do ust Tissane. Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: Pekajace wargi 30.11.09, 15:46 Carmex.Tisane i neutrogena się przy nim chowają Odpowiedz Link Zgłoś
magda.kunicka Re: Pekajace wargi 30.11.09, 16:14 La Roche, SVR, aloesowe specjały. Apteczną najlepiej kupić, takie Rossmanowe nie pomagają... Odpowiedz Link Zgłoś
ajavar Re: Pekajace wargi 30.11.09, 17:44 Najlepiej lykac, jak juz ktos dorzdzil vit. B complex. To powinno pomoc na dluzej, z tym ze trzeba przez kilka miesiecy lykac. Kiedys dawno widzialam taki przepis robionej papki na pekajace kaciki ust zrobionej wlasnie z rozkruszonej vit B i zdaje sie oliwa jeszcze, ale niestety nie pamietam dokladnie. Jak znajde, to wrzuce. Odpowiedz Link Zgłoś
kluchucha Re: Pekajace wargi 30.11.09, 21:18 witamina + B, pomadki nawilżające, a na noc okłady z miodu - 3 dni i będziesz miała usta jak aksamit :) wiem co mówię, bo na mrozie od razu pierzchną mi wargi, zupełnie nie wiem dlaczego. może bezwiednie je oblizuję? Odpowiedz Link Zgłoś
asiek_asiekowaty Re: Pekajace wargi 30.11.09, 21:26 Ani pomadki, ani balsamy. Najlepej regeneruje skore masc z witamina A - naprawde polecam sprobowac, koszt max 2,5 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
pani.serwusowa Re: Pekajace wargi 01.12.09, 18:16 To fakt. Uzywam dwa razy w tygodniu na skorki wokol paznkoci i praktycznie caly czas sa nieskazitelne. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nutriss Maść witaminowa 01.12.09, 20:13 dostaniesz w aptece hal65 napisała: > Zaczelo sie od opryszczki i juz drugi mesiac peka mi skora na wargach i tak > zawsze mialam ale tym razem zbyt dlugo to juz trwa, moze znacie jakis > skuteczny srodek na ta dolegliwosc? Odpowiedz Link Zgłoś