Gość: magda IP: w3cache.* / *.2-0.pl 26.01.04, 16:05 co sądzicie o środku diane 35 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vieste Re: diane 35 26.01.04, 16:11 poprosilam lekarza o Diane, bo doradzila mi je siostra, bardzo zadowolona( lepsza cera, wlosy, paznokcie).Ja, po trzech miesiacach stosowania zaczelam miec problemy z nadcisnieniem. Po wielu badaniach i dociekaniach lekarz stwierdzil, ze to mogly spowodowac te tabletki. Odstawilam i po jakims czasie wszystko wrocilo do normy. Koniecznie poradz sie lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: diane 35 IP: w3cache.* / *.2-0.pl 26.01.04, 16:22 w sumie już go biore .bo to juz prawie dwa lata na diane.cały czas słysze róze opinie .chciałam sie dowiedziec jakie sawasz opinie Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_80 Re: diane 35 26.01.04, 16:32 2 lata Diane???? Mój lekarz powiedział, że Diane stosuje sie 3, góra 4 miesiące. I po czwartym opakowaniu zmienił Diane na Cilest. Podczas jej stosowania faktycznie zauważyłam poprawę stanu cery. Jednak po zaprzestaniu stosowania jakichkolwiek pigułek, kłopoty ze skórą powróciły :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: diane 35 IP: w3cache.* / *.2-0.pl 26.01.04, 16:42 wiesz no właśnie w tym problem że KAŻDY LEKARZ MÓWI CO INNEGO.narazie radziłam sie dwuch lekarzy i niewidzą w tym leku nic grożnego.pytam sie dlatego was co wam lekarze mówia na ten temati co wy o tym sądzicie.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marie Re: diane 35 IP: 213.199.217.* 26.01.04, 17:36 ja biore diane 35 od 7 miesiecy i nie moge narzekac. nie mialam powaznych problemow z cera, ale tez nie naleze do dziewczyn, ktore maja raz na jakis czas jakiegos pryszcza. jednak musicie o tym wszystkie pamietac, ze diane 35 to nie jest rozwiazanie problemu cery. trzeba chodzic do kosmetyczki na oczyszczenie cery + kwasy owocowe, woda mineralna i lekka dieta.jakies ziola w stylu bratek lub rumianek tez dobrze robia. czasem skora musi odpoczac od makijazu i latem nie polecam opalania twarzy, bo potem jest jeszcze gorzej ..zgadzam sie z tym, ze kazdy ginekolog gada cos innego, wkurza mnie to.ja za 2 dni ide na wizyte i bede miala zmienione tabletki na jakies inne tez dzialajace na cere, ale lzejsze.pozdrawiam was. Odpowiedz Link Zgłoś
hennessy1 Re: diane 35 26.01.04, 18:14 Używałam diane35 przez 2 lata, a od 2,5 roku biorę Cilest. Po diane35 cera bardzo mi sie poprawila do tego stopnia, że pryszcza widzę raz na kilka miesięcy. Niestety nie pamiętam po jakim czasie stosowania diane35 tak się stało, ale efekt utrzymuje się do teraz i mam nadzieję, że zawsze tak będzie. Pierwsze słyszę, że ten preparat stosuje się przez góra 3 miesiące. Mój ginekolog powiedział, że jak nie ma żadnych problemów i organizm toleruje lek to nie ma sensu eksperymentować z innym. Odpowiedz Link Zgłoś