IP: w3cache.* / *.2-0.pl 26.01.04, 16:05
co sądzicie o środku diane 35
Obserwuj wątek
    • vieste Re: diane 35 26.01.04, 16:11
      poprosilam lekarza o Diane, bo doradzila mi je siostra, bardzo zadowolona(
      lepsza cera, wlosy, paznokcie).Ja, po trzech miesiacach stosowania zaczelam
      miec problemy z nadcisnieniem. Po wielu badaniach i dociekaniach lekarz
      stwierdzil, ze to mogly spowodowac te tabletki. Odstawilam i po jakims czasie
      wszystko wrocilo do normy. Koniecznie poradz sie lekarza.
      • Gość: magda Re: diane 35 IP: w3cache.* / *.2-0.pl 26.01.04, 16:22
        w sumie już go biore .bo to juz prawie dwa lata na diane.cały czas słysze róze
        opinie .chciałam sie dowiedziec jakie sawasz opinie
        • ruda_80 Re: diane 35 26.01.04, 16:32
          2 lata Diane???? Mój lekarz powiedział, że Diane stosuje sie 3, góra 4
          miesiące. I po czwartym opakowaniu zmienił Diane na Cilest. Podczas jej
          stosowania faktycznie zauważyłam poprawę stanu cery. Jednak po zaprzestaniu
          stosowania jakichkolwiek pigułek, kłopoty ze skórą powróciły :-(
          • Gość: magda Re: diane 35 IP: w3cache.* / *.2-0.pl 26.01.04, 16:42
            wiesz no właśnie w tym problem że KAŻDY LEKARZ MÓWI CO INNEGO.narazie radziłam
            sie dwuch lekarzy i niewidzą w tym leku nic grożnego.pytam sie dlatego was co
            wam lekarze mówia na ten temati co wy o tym sądzicie.pozdrawiam
            • Gość: marie Re: diane 35 IP: 213.199.217.* 26.01.04, 17:36
              ja biore diane 35 od 7 miesiecy i nie moge narzekac. nie mialam powaznych
              problemow z cera, ale tez nie naleze do dziewczyn, ktore maja raz na jakis
              czas jakiegos pryszcza. jednak musicie o tym wszystkie pamietac, ze diane 35
              to nie jest rozwiazanie problemu cery. trzeba chodzic do kosmetyczki na
              oczyszczenie cery + kwasy owocowe, woda mineralna i lekka dieta.jakies ziola w
              stylu bratek lub rumianek tez dobrze robia. czasem skora musi odpoczac od
              makijazu i latem nie polecam opalania twarzy, bo potem jest jeszcze
              gorzej ..zgadzam sie z tym, ze kazdy ginekolog gada cos innego, wkurza mnie
              to.ja za 2 dni ide na wizyte i bede miala zmienione tabletki na jakies inne
              tez dzialajace na cere, ale lzejsze.pozdrawiam was.
    • hennessy1 Re: diane 35 26.01.04, 18:14
      Używałam diane35 przez 2 lata, a od 2,5 roku biorę Cilest. Po diane35 cera
      bardzo mi sie poprawila do tego stopnia, że pryszcza widzę raz na kilka
      miesięcy. Niestety nie pamiętam po jakim czasie stosowania diane35 tak się
      stało, ale efekt utrzymuje się do teraz i mam nadzieję, że zawsze tak będzie.
      Pierwsze słyszę, że ten preparat stosuje się przez góra 3 miesiące. Mój
      ginekolog powiedział, że jak nie ma żadnych problemów i organizm toleruje lek
      to nie ma sensu eksperymentować z innym.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka