jooza 28.01.04, 19:41 ... czy ktoś z Was stosował szampon lub odżywkę z tej serii? Czy rzeczywiście są widoczne efekty? Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oksana.zarewicz Re: Garnier Fructis Nutri-gładki... 31.01.04, 23:28 Witam Nie mam doświadczenia z tymi produktami, ale ciekawa jestem o jakie efekty Pani chodzi? Pozdrawiam Oksana Odpowiedz Link Zgłoś
jooza między innymi o takie... 01.02.04, 23:18 oksana.zarewicz napisała: > Witam > Nie mam doświadczenia z tymi produktami, ale ciekawa jestem o jakie efekty Pani > > chodzi? > Pozdrawiam > Oksana O takie, które reklamują, czyli gładsze, "niepuszące" się włosy. Od dłuższego czasu nie moge sobie poradzić z moimi włosami. Stały się sianowate. Po umyciu i samowyschnięciu wyglądaja strasznie, niebłyszczą się, ponoć wyglądam jak Kopernik :) Odpowiedz Link Zgłoś
oksana.zarewicz Re: Garnier Fructis Nutri-gładki... 04.02.04, 23:12 Witam Jeżeli włosy „stały się sianowate” tzn. że dotychczas stosowana pielęgnacja im nie odpowiada, a więc warto ją zmienić. Myślę, że warto wypróbować osobiście serię tych kosmetyków, o których Pani pisze. W każdym indywidualnym przypadku stosowania tego samego produktu efekt może być inny. Zależy to głównie od stanu wyjściowego włosów i ich potrzeb w danym momencie. Dlatego niech się Pani nie zniechęca, jeśli ktoś odradzi te kosmetyki. To, że komuś one nie odpowiadały, nie znaczy iż nie mogą być dobre dla Pani. Pozdrawiam Oksana Odpowiedz Link Zgłoś
vww Re: Garnier Fructis Nutri-gładki... 11.02.04, 17:51 nie wiem , jak u innych , ale moje włosy po tym szamponie są tłuste, ciężkie , wygladają jak b.długo niemyte. Nie podoba mi się ten szampon ,a odżywki nie stosowałam. . Odpowiedz Link Zgłoś
strange23 Re: Garnier Fructis Nutri-gładki... 08.04.04, 12:15 Ja stosowalam odzywke... Musze powiedziec ze wlosy po niej wygladaly na oklapniete, moze faktycznie byly bardziej gladsze ale ten produkt nie zadowolil mnie w 100% Odpowiedz Link Zgłoś