Dodaj do ulubionych

GDZIE W WAWIE TUSZE BIELENDY?

IP: 62.233.204.* 29.01.04, 14:26
KUPILAM NIEDAWNO "FILIPINKE" DLA SAMEGO TUSZU, WLASNIE BYL TO TUSZ BIELENDY, OKAZAL
SIE CALKIEM DOBRY, ALE NIESTETY NIGDZIE NIE MOGE GO KUPIC, CZY KTOS JE WIDZIAL W
SKLEPACH W WAWIE. PROSZE O ODPOWIEDZI, DZIEKI POZDRAWIAM
Obserwuj wątek
    • Gość: 23_anna Re: GDZIE W WAWIE TUSZE BIELENDY? IP: *.mapster / *.mapster-net.com.pl 29.01.04, 14:42
      Przyłączam się do prośby. Ja kiedys miałam fioletowy, potem co prawda rozpadło
      sie opakowanie, ale tusz miał ładny kolor - jak na wieczór to ok. A teraz nie
      wiem, gdzie to dostać - nie ma nigdzie, gdzie bywam.

Pomóżcie... jak zwykle : )

Anna
      • Gość: ola_c Re: GDZIE W WAWIE TUSZE BIELENDY? IP: *.chello.pl 29.01.04, 14:46
        Widziałam sporo odcieni maskar Bielendy na stoisku drogeryjnym w dziale
        kosmetyki w Tesco na Kabatach. Zawszę robię tam większe zakupy i ilekroć omijam
        to stoisko, to widzę te tusze.
        • 23_anna Re: GDZIE W WAWIE TUSZE BIELENDY? 30.01.04, 12:45
          Och, dzięki za wskazówkę, jeszcze dziś tam podjade i będę miała na weekend
          fioletowy tusz : )

pzdr
          Anna
      • Gość: justa Re: GDZIE W WAWIE TUSZE BIELENDY? IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 30.01.04, 11:42
        a jakie jeszcze odcienie mają te tusze? fioletowego akurat używam z Avonu.
        • 23_anna Re: GDZIE W WAWIE TUSZE BIELENDY? 30.01.04, 12:49
          Z tego co kojarzę, to jest jeszcze brązowo - złoty, ale to chyba tylko dla
          jasnych blondynek, bo ten brąż jest b. jasny, granatowy i chyba ciemno zielony.
          No i pewnie czarny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka