zmyslnika 30.12.09, 10:48 witam mam cere normalna zszarzała dodatkowo czasami pojawiaja sie drobne niespodzianki waham sie pomiedzy: - Lancome, Photogenic Lumessence a - Guerlain, Parure Aqua Radiant no wiec pomóżcie pozdrawiam .j KTORY?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balbina_alexandra Re: Lancome vs Guerlain -- ktory.. 30.12.09, 23:24 Testowałam oba, podobały mi się, ale jak dla mnie pobił je Dior Nude - i kolorystycznie też najbardziej mi pasował właśnie Dior. Guerlain i Lancome były za ciemne. Dior Nude jest mineralny, płynny, ładnie nawilża, lekko kryje i rozświetla ale nie świeci się na twarzy i jest trwały. Polecam, to pierwszy podkład Diora od wieków, który mi się spodobał i który kupiłam, chyba od czasów Diorlighta. Odpowiedz Link Zgłoś
zmyslnika Re: Lancome vs Guerlain -- ktory.. 02.01.10, 18:11 wlasnie koncze nude ;) potwierdzam jest naprawde rewelacyjny ale niestety "znika" po 4 godz.. gdyby guerlain mial kolory diora ehhh j. Odpowiedz Link Zgłoś
bazylia68 Re: Lancome vs Guerlain -- ktory.. 04.01.10, 12:25 Dior Nude jest świetny, ale jeśli szukasz rozświetlenia, to Chanel Pro Lumiere może Ci pasować. Odpowiedz Link Zgłoś