Dodaj do ulubionych

DOBRA kosmetyczka Kraków

IP: *.azory.net / *.azory.net 08.02.04, 22:41
Polećcie proszę zakład, z usług którego naprawdę byłyście zadowolone.
Obserwuj wątek
    • Gość: rys Re: DOBRA kosmetyczka Kraków IP: *.kra.cdp.pl / *.kra.cdp.pl 08.02.04, 23:08
      dolączam sie do prosby.
      • Gość: marios12 Re: DOBRA kosmetyczka Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.04, 23:16
        Hej,
        już kiedyś polecałam baaardzo serdecznie panią Jagę z ulicy Czystej, telefon
        4234511. To jej własny zakład, jest świetna, bardzo profesjonalna i zawsze nas
        bieżąco.
        POzdrawiam,
        Magda
        • Gość: mim. Re: DOBRA kosmetyczka Kraków IP: *.azory.net / *.azory.net 09.02.04, 20:48
          Dzięki za namiar.
          Czy mogłabyś jeszcze napisać, jak kształtują się tam ceny?
          I jak wygląda oczyszczanie twarzy (wyciskanie?:-(... )
          Pzdr.
          • Gość: marios12 Re: DOBRA kosmetyczka Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.04, 22:49
            Nie pamiętam dokładnie ile kosztuje samo czyszczenie, bo zawsze robię coś
            jeszcze, np głębokie nawilżenie, algi albo debrazję. Chyba samo czyszczenie
            około 70 zł, pani Jaga jest delikatna i po czyszczeniu nie wygląda się jak
            upiów, zresztą zawsze delikatnie pudruje cie po zabiegu. A na drugi dzień buźka
            jak nowa. Pani Jaga pracuje na Germaine de Cappucini i jeszcze innej
            specjalistycznej firmie, chyba francuskiej, miała też kiedyś Thalgo. Ponadto
            specjalizuje się w zabiegach trudnych, bliznach potrądzikowyck, 'wyprowadzaniu'
            buziek po nieudanych zabiegach itp. Robi też zabiegi na ciało i jakieś
            specjalne pilingu na które trzeba miec pozwolenie, ale tego nie próbowałam.
            Chodzę od niej od 10 lat, teraz nieco rzadziej bo mam malutkie dziecko.
            Pozdrawiam,
            Magda

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka