Gość: Mim. IP: *.azory.net / *.azory.net 08.02.04, 22:41 Polećcie proszę zakład, z usług którego naprawdę byłyście zadowolone. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rys Re: DOBRA kosmetyczka Kraków IP: *.kra.cdp.pl / *.kra.cdp.pl 08.02.04, 23:08 dolączam sie do prosby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marios12 Re: DOBRA kosmetyczka Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.04, 23:16 Hej, już kiedyś polecałam baaardzo serdecznie panią Jagę z ulicy Czystej, telefon 4234511. To jej własny zakład, jest świetna, bardzo profesjonalna i zawsze nas bieżąco. POzdrawiam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mim. Re: DOBRA kosmetyczka Kraków IP: *.azory.net / *.azory.net 09.02.04, 20:48 Dzięki za namiar. Czy mogłabyś jeszcze napisać, jak kształtują się tam ceny? I jak wygląda oczyszczanie twarzy (wyciskanie?:-(... ) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marios12 Re: DOBRA kosmetyczka Kraków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.04, 22:49 Nie pamiętam dokładnie ile kosztuje samo czyszczenie, bo zawsze robię coś jeszcze, np głębokie nawilżenie, algi albo debrazję. Chyba samo czyszczenie około 70 zł, pani Jaga jest delikatna i po czyszczeniu nie wygląda się jak upiów, zresztą zawsze delikatnie pudruje cie po zabiegu. A na drugi dzień buźka jak nowa. Pani Jaga pracuje na Germaine de Cappucini i jeszcze innej specjalistycznej firmie, chyba francuskiej, miała też kiedyś Thalgo. Ponadto specjalizuje się w zabiegach trudnych, bliznach potrądzikowyck, 'wyprowadzaniu' buziek po nieudanych zabiegach itp. Robi też zabiegi na ciało i jakieś specjalne pilingu na które trzeba miec pozwolenie, ale tego nie próbowałam. Chodzę od niej od 10 lat, teraz nieco rzadziej bo mam malutkie dziecko. Pozdrawiam, Magda Odpowiedz Link Zgłoś