Dodaj do ulubionych

Gdzie robić prawko we WROCŁAWIU???

IP: *.zalbix.wroc.pl 14.07.05, 00:27
Proszę polećcie jakiś dobry Ośrodek Szkolenia na prawko we Wrocławiu. Chcę
się zapisać do Wolski&Gliga, ale nie wiem jak tam jest i czy warto. Z góry
dzięki!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: Gdzie robić prawko we WROCŁAWIU??? IP: 5.6.1D* / *.whirlpool.com 14.07.05, 15:41
      manewr wroclaw i na bank bedzie dobrze
      3262000- to jest telefon
    • Gość: sasza Re: Gdzie robić prawko we WROCŁAWIU??? IP: *.magma-net.pl 15.07.05, 11:30
      ja koncze kurs w wolski& gliga i mi sie podoba:) jezdze u p. Piotra, bardzo mily
      czlowiek i potrafi nauczyc. @ kolezanki ktore chodzily tam przede mna zdały,
      jedna za pierwszym, druga za drugim razem. Ja na egzamin dopiero sie zapisuje.
      • izawroclaw Re: Gdzie robić prawko we WROCŁAWIU??? 15.07.05, 12:08
        Co do szkoły Wolski&...W którym oddziale robisz kurs? - przy Kruczej, czy przy
        Astrze i czy to jest jakaś różnica, jeżleli chodzi o efekty...? Czy naprawdę
        można wybrać instruktora i samochód? - jak to jest w reklamie na
        www.szkolajazdy.pl
        • Gość: rudzia Re: Gdzie robić prawko we WROCŁAWIU??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.07.05, 12:55
          ja też zdaje w wolski i gliga wydaję mi się ze ze nie ma dużej różnicy między
          oddziałami tyle że teorie chyba prowadzi kto inny.
          A co do samochodów to nie wydaje mi sie żeby był problem z możliwością wyboru,
          ja się zapisałam do tego instruktora, który prowadził zajęcia teoretyczne nawet
          nie pytałam jakie ma auto. Ale z tego co wiem wszyscy instruktorzy są fajni i
          jest też jedna pani instruktorka.
          • Gość: sasza Re: Gdzie robić prawko we WROCŁAWIU??? IP: *.magma-net.pl 18.07.05, 23:18
            Z tą panią instruktorka miałam 1 spotkanie, niby miła i wszystko ok, ale mi
            przeszkadza kiedy ona na 1szej jezdzie zamiast skupiac sie na tym co sie dzieje
            dookola poprawia sobie makijaz. Nie wiem, moze sie do niej zrazilam przez to, bo
            po za tym w porzadku.

Ja robilam teorie na Kruczej i zajecia prowadzil jeden z szefow, chyba mariusz,
            fajnie bylo, mowil tak ze szybko sie kodowalo w glowie.

A co do wyboru to tak wlasnie bylo on najpierw pytal czy mam konkretnego
            instruktora do ktorego chce isc, a jak nie mialam to pytal jaki samochod, potem
            w jakich godzinach chce jezdzic, czy w weekendy tez i na tej podstawie dobieral
            mi instruktora. Ze zmiana tez nie bylo problemu. Ja dostalam takiego z ktorym
            moglam zaczac za 2 tygodnie dopiero, poprosilam o zmiane i nie bylo problemu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka