Gość: Annia IP: *.zalbix.wroc.pl 14.07.05, 00:27 Proszę polećcie jakiś dobry Ośrodek Szkolenia na prawko we Wrocławiu. Chcę się zapisać do Wolski&Gliga, ale nie wiem jak tam jest i czy warto. Z góry dzięki!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: Gdzie robić prawko we WROCŁAWIU??? IP: 5.6.1D* / *.whirlpool.com 14.07.05, 15:41 manewr wroclaw i na bank bedzie dobrze 3262000- to jest telefon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasza Re: Gdzie robić prawko we WROCŁAWIU??? IP: *.magma-net.pl 15.07.05, 11:30 ja koncze kurs w wolski& gliga i mi sie podoba:) jezdze u p. Piotra, bardzo mily czlowiek i potrafi nauczyc. @ kolezanki ktore chodzily tam przede mna zdały, jedna za pierwszym, druga za drugim razem. Ja na egzamin dopiero sie zapisuje. Odpowiedz Link Zgłoś
izawroclaw Re: Gdzie robić prawko we WROCŁAWIU??? 15.07.05, 12:08 Co do szkoły Wolski&...W którym oddziale robisz kurs? - przy Kruczej, czy przy Astrze i czy to jest jakaś różnica, jeżleli chodzi o efekty...? Czy naprawdę można wybrać instruktora i samochód? - jak to jest w reklamie na www.szkolajazdy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudzia Re: Gdzie robić prawko we WROCŁAWIU??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.07.05, 12:55 ja też zdaje w wolski i gliga wydaję mi się ze ze nie ma dużej różnicy między oddziałami tyle że teorie chyba prowadzi kto inny. A co do samochodów to nie wydaje mi sie żeby był problem z możliwością wyboru, ja się zapisałam do tego instruktora, który prowadził zajęcia teoretyczne nawet nie pytałam jakie ma auto. Ale z tego co wiem wszyscy instruktorzy są fajni i jest też jedna pani instruktorka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasza Re: Gdzie robić prawko we WROCŁAWIU??? IP: *.magma-net.pl 18.07.05, 23:18 Z tą panią instruktorka miałam 1 spotkanie, niby miła i wszystko ok, ale mi przeszkadza kiedy ona na 1szej jezdzie zamiast skupiac sie na tym co sie dzieje dookola poprawia sobie makijaz. Nie wiem, moze sie do niej zrazilam przez to, bo po za tym w porzadku. Ja robilam teorie na Kruczej i zajecia prowadzil jeden z szefow, chyba mariusz, fajnie bylo, mowil tak ze szybko sie kodowalo w glowie. A co do wyboru to tak wlasnie bylo on najpierw pytal czy mam konkretnego instruktora do ktorego chce isc, a jak nie mialam to pytal jaki samochod, potem w jakich godzinach chce jezdzic, czy w weekendy tez i na tej podstawie dobieral mi instruktora. Ze zmiana tez nie bylo problemu. Ja dostalam takiego z ktorym moglam zaczac za 2 tygodnie dopiero, poprosilam o zmiane i nie bylo problemu. Odpowiedz Link Zgłoś