Dodaj do ulubionych

Wyspa Piękna Gabinet Kosmetyki Francuskiej Wrocław

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.04, 09:32
Czy ktoś mógłby mi powiedziec jakie macie odczucia po wizycie w tym
gabinecie? Jaki jest standard usług, atmosfera, ceny i traktowanie klientek?
Za wszelkie opinie dziękuję:)
Obserwuj wątek
    • Gość: GOSIA Re: Wyspa Piękna Gabinet Kosmetyki Francuskiej Wr IP: *.wroclaw.mm.pl 18.02.04, 23:45
      CHODZĘ REGULARNIE, BARDZO PROFESJONALNIE, PIĘKNY GABINET, LICZNE PROMOCJE I
      PRZYSTEPNE CENY A FIRMY KOSMETYCZNE NAPRAWDĘ LUKSUSOWE
      • Gość: DOROTA Re: Wyspa Piękna Gabinet Kosmetyki Francuskiej Wr IP: *.wroclaw.mm.pl 19.02.04, 00:16
        bywam czesto, mam zaufanie do pani asi, zawsze wybierze odpowiedni zabieg dla
        mnie, często promocje, ceny przystepne, kosmetyki francuskie i wysokiej klasy.
        znacie payot, mary cohr spróbujcie koniecznie
    • Gość: AGA Re: Wyspa Piękna Gabinet Kosmetyki Francuskiej Wr IP: *.wroclaw.mm.pl 19.02.04, 00:12
      JA TEŻ TAM BYŁAM. DUZO RÓŻNYCH ZABIEGÓW, NA KONIEC KOSMETYCZKA ZAKŁADA
      SPECJALNĄ KARTĘ PIELEGNACYJNĄ, MOZNA LICZYĆ NA PROFESJONALNE PORADY. CZYSTO ,
      ELEGANCKO,ROZDAJĄ PRÓBKI FIRMY MARY COHR. KOSMETYCZKA BARDZO TROSZCZYŁA SIĘ O
      MNIE I ZAJMOWAŁA TYLKO MNĄ. BARDZO PODOBAŁA MI SIĘ RELAKSUJACA MUZYKA.
      SPRÓBUJCIE TU NAPRAWDĘ TROSZCZĄ SIĘ O NAS.
    • Gość: ! tiaaaa IP: *.visp.energis.pl 19.02.04, 00:24
      Gosia, Dorota, Aga
      popatrzcie na swoje ip i odstęp między kolejnymi postami...
      wszystkie piszecie z tego samgo komputera?
      czy też raczej naganiacie sobie klientów?
    • Gość: GOSIA Re: Wyspa Piękna Gabinet Kosmetyki Francuskiej Wr IP: *.wroclaw.mm.pl 19.02.04, 00:36
      JESTEŚMY KOLEZANKAMI Z AGĄ I DOROTĄ A JA PIERWSZA ZACZEŁAM CHODZIĆ NA WYSPĘ
      PIĘKNA I IM POLECIŁAM BO WARTO
      • Gość: Aga* Re: Wyspa Piękna Gabinet Kosmetyki Francuskiej Wr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.04, 09:22
        A ceny ? Możecie je podać.
      • Gość: lola Re: Wyspa Piękna Gabinet Kosmetyki Francuskiej Wr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.04, 10:51
        Tiaa, i wszystkie akurat siedzicie w nocy razem i trzaskacie posty na wyscigi
    • Gość: GOSIA Re: Wyspa Piękna Gabinet Kosmetyki Francuskiej Wr IP: *.wroclaw.mm.pl 19.02.04, 09:39
      OSTATNIO MIAŁAM OCZYSZCZANIE ZE WSZYSTKIM I TEŻ Z MASAŻEM ZAPŁACIŁAM 75 ZŁ A
      BYŁAM 2 GODZINY. TERAZ JESTEM ZAPISANA NA TERAPIĘ PRZECIWTRĄDZIKOWĄ, PANI JOLA
      POLECIŁA MI DLA WYREGULOWANIA SKÓRY CENA 70 ZŁ
      • Gość: Aga* Re: Wyspa Piękna Gabinet Kosmetyki Francuskiej Wr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.04, 09:53
        Dzięki za ceny, poproszę jeszcze o adres i telefon najlepiej :) Brzmi
        zachęcająco.
    • Gość: GOSIA Re: Wyspa Piękna Gabinet Kosmetyki Francuskiej Wr IP: *.wroclaw.mm.pl 19.02.04, 10:00
      TEL 783-30-05 AL.ARMII KRAJOWEJ 10B/3 GABINET KOSMETYKI FRANCUSKIEJ WYSPA
      PIĘKNA, NIESTETY TRZEBA SIĘ ZAPISYWAĆ WCZEŚNIEJ NAWET OK TYGODNIA.
    • ireczka1 Re: Wyspa Piękna Gabinet Kosmetyki Francuskiej Wr 19.02.04, 10:42
      czesc,
      ja jestem klientka "wyspy piekna" juz od kilku lat i jestem na prawde
      zadowolona - wyprobowalam juz chyba wszystkie dostepne zabiegi - masaze,
      zabiegi pielegnacyjne na twarz, cialo, manicure etc. Takze moja mama, ciocie,
      znajome tam chodza i wszystkie sa bardzo zadowolone.
      pozdrowienia
      • Gość: Trine Re: Żenujące IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 19.02.04, 13:21
        Po takiej autoreklamie to już w życiu tam nie pójdę.
        Jeśli pracują tam tak durne Panie jak te co pociągnęły ten temat...

Zła reklama jest gorsza od braku reklamy.

Żenujące...
      • iwka901 Re: Wyspa Piękna Gabinet Kosmetyki Francuskiej Wr 21.02.04, 15:20
        Jak możesz być klientką wyspy piękna od kilku lat Ireczko1 ??? budynek w
        którym znajduje się ten gabinet został zbudowany niespełna półtora roku temu!!
        • Gość: ona Re: Wyspa Piękna Gabinet Kosmetyki Francuskiej Wr IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.02.04, 17:19
          Ale się uśmiałam, reklama jak się patrzy!
        • Gość: do iwki Re: Wyspa Piękna Gabinet Kosmetyki Francuskiej Wr IP: *.wroclaw.mm.pl 21.02.04, 17:37
          wyspa piękna byla wcześniej na ślężnej
    • Gość: nowa Re: Wyspa Piękna Gabinet Kosmetyki Francuskiej Wr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.04, 21:35
      Nie pracuję tam, nie jestem koleżanką żadnej z kosmetyczek, czy znajomą pani
      Joli czy Asi - chodzę do gabinetu od lipca. Miła atmosfera, fachowa obsługa.
      Mam tylko jedno"ale". Zawsze staram się zapisać do P. Joli (kosmetyczka-
      dermatolog). Pani mnie telefoniczne zapisuje właśnie do niej (przynajmniej tak
      mówi) a gdy przychodzę jestem "obsługowana" przez inną kosmetyczkę. Trochę
      denerwujące. Poza tym jest OK. Ceny najlepsze we Wrocławiu!!!!! Polecam
    • Gość: Izunia Re: Wyspa Piękna Gabinet Kosmetyki Francuskiej Wr IP: *.wroclaw.mm.pl 21.02.04, 09:46
      bylam i jest ok.opieka na meddal,świetne kosmetyki,sterylnie czysto.polecam
      • reniaszka Re: Wyspa Piękna Gabinet Kosmetyki Francuskiej Wr 21.02.04, 18:09
        Gość portalu: Izunia napisał(a):

> bylam i jest ok.opieka na meddal,świetne kosmetyki,sterylnie czysto.polecam

Ciekawe, że większość entuzjastycznych opinii jest spod tego samego IP:
        *.wroclaw.mm.pl . Miałam chęć się tam wybrać ale zraziłam się, bo nie lubię jak
        robi się kogoś w trąbę.
        Nie pozdrawiam - R.
    • Gość: bea Re: Wyspa Piękna Gabinet Kosmetyki Francuskiej Wr IP: *.kom / *.kom-net.pl 21.02.04, 21:48
      moja cera jest pod opieką pani joli z wyspy piękna od roku.wybiera mi zabiegi i
      kosmetyki do domu.jestem zadowolona.polecam
      • anna_wu web site 21.02.04, 22:17
        Czy ten salon ma jakas stronke w necie, co by mozna sobie bylo poogladac jak to
        wszystko tam wyglada?
        • Gość: nowa Re: web site IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 11:26
          jolantakrystecka.w.interia.pl
    • Gość: kate_b Re: Wyspa Piękna Gabinet Kosmetyki Francuskiej Wr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 19:02
      Ja bylam tam kilka razy, w sumie przyjemnie, czysciutko. Jedyny minus jaki
      trafil mi sie w czasie jednej wizyty to fakt, ze pani zajmujaca sie mna
      konczyla zabieg w tempie ekspresu, bo juz czekala nastepna klientka. Poniewaz
      oprocz oczyszczania poprosilam o manicure to podwojne malowanie paznokci odbylo
      sie w 2 minuty, byle tylko skonczyc. Ale mysle ze to wyjatkowa sytuacja. Poza
      tym zawsze bylo milo i sympatycznie, na pewno nie raz tam jeszcze pojde, tym
      bardziej ze ceny sa przystepne a masaz twarzy przyjemny.
    • beabeabea Re: Wyspa Piękna Gabinet Kosmetyki Francuskiej Wr 22.02.04, 23:49
      hahaha alez reklama
      mam pytanie.. w ktoryum miejscu byl ten gabinet na sleznej?????/
      hmmm mieszkam tam i jakos sobie nie moge przypomniec???????
      • Gość: nowa2 Re: Wyspa Piękna Gabinet Kosmetyki Francuskiej Wr IP: *.wroclaw.mm.pl 23.02.04, 00:06
        dawniej na poczatku ul.Ślężnej w takim żółto-zielonym nowoczesnym budynku koło
        sklepu z herbatą astra niedaleko dworca pks
        • Gość: Marianna Re: Wyspa Piękna Gabinet Kosmetyki Francuskiej Wr IP: *.wroclaw.mm.pl 15.03.04, 12:38
          Wyspę Piękna znam od kilku lat. Mam ten sam IP co przedmówczynie, ale nie znam
          żadnej z Niej. Obiektywnie rzcz wygląda tak:
          1. Gabinet rzeczywiście był wcześniej na Ślężnej.
          2. Pani Krystecka skończyła medycynę. Studiowała razem z moją kuzynką, ale
          nigdy nie pracowała jako lekarz. A już z pewnością nie jest dermatologiem!!!
          3. W gabinecie jest czysto, elegancko i jak na takie warunki dosyc tanio.
          4. To prawda, że Tytuł lekarza właścicielka uzywa jako wabika, a później zabieg
          wykonuje pracownica. Czy gorzej? Nie sądzę, bo dziewczyny są dobrze
          przeszkolone i mają ciągły kontakt z klientkami, natomiast pani Krystecka
          zajęta jest raczej prowadzeniem firmy, a na praktykę pozostaje Jej mniej czasu.
    • carrera2003 Re: Wyspa Piękna Gabinet Kosmetyki Francuskiej Wr 16.03.04, 08:17
      byłam tam ostatnio i jestem raczej zadowolona. Przeszłam już kilka gabinetów
      kosmetycznych szukając tego nejlepszego - no cóż... żaden nie jest idealny!
      Byłam ostatnio w METAMORFOZIE na Rejtana i na Norwida też w dość znanym
      gabinecie, jednak najbardziej jestem zadowolona z WYSPY PIĘKNA - moze dlatego
      że mam blisko bo mieszkam w pobliżu.
      Zabieg był bardzo przyjemny, kosmetyczna miła i chyba fachowo przygotowana a
      buzia nie wyglądała źle, właściwie nie była w ogóle podrażniona. Jednak
      oczyszczona byla wspaniale. Tylko jedna uwaga - bardzo bolało!!! Jak nigdy!
      Może Pani wcześneij pokłóciła się z mężem ;-)
      Myślę że wybiorę się jeszcze przynajmniej raz - zeby się zdecydować tak do
      końca czy zostać w Wyspie czy nadal szukać tego lepszego gabinetu...
      A co do karty pielęgnacyjnej to mam pewne zastrzeżenia - polecono mi krem pod
      oczy redukujący zmarszczki - a ja mam dopiero 22 lata!!! Czy to normalne?!
      • Gość: Irena Re: Wyspa Piękna Gabinet Kosmetyki Francuskiej Wr IP: *.wroclaw.mm.pl 25.03.04, 22:36
        No chyba nie bardzo normalne. Dlaczego nie zapytałaś o to kosmetyczkę?
      • Gość: gosia Re: Wyspa Piękna Gabinet Kosmetyki Francuskiej Wr IP: *.wroclaw.mm.pl 25.03.04, 23:49
        wszystkie kosmetyki pod oczy działają przeciwzmarszczkowo( profilaktycznie lub
        na istniejące kłopoty ). Ja mam 23 lata i używam kremu na którym jest napisane,
        że redukuje zmarszcki, tak piszą producenci w celach reklamowych, ale
        najważniejszy jest skład żeby w naszym wieku nie używać zbyt silnych składników
        np fitoestrogenów do skóry dojrzałej. A najważniejsza jest
        profilaktyka.Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka