klakierka 30.01.10, 17:38 jest tam taki balsam oraz krem do twarzy, czy któraś z was ich używała, ja używałam do tej pory balsamu z Q10 i jestem bardzo zadowolona, ale jednak krem do twarzy to roroche inna sprawa :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klakierka up 03.02.10, 16:30 podniose znów wątek, naprawde nikt nie miał kosmetyków palmers? przecież już można u nas kupować nie trzeba za granicą... Odpowiedz Link Zgłoś
konopielka80 Re: up 03.02.10, 23:36 Miałam z Palmersa: 1. balsam do ciała z masłem kakaowym -bardzo fajny zapach, jak cukierki kukułki -fajnie nawilza i natluszcza -najlepsza jest wersja 400ml z pompką 2. krem do rąk - poprawny ale bez rewelacji 3. pomadka pielgnacyjna do ust - koszmar! bardzo szybko sie polamala, musialam ją wywalic bo rozwalala sie na male czesci -jedyn plus to wygodne opakowanie i ladny zapach Odpowiedz Link Zgłoś
klakierka Re: up 04.02.10, 08:27 No wreszcie jakieś konkrety :) J ateraz mam balsam taki z pompką z koenzymem Q10 i jestem z niego super zadowolona- jest dość treściwy ale po kąpieli wchłania się błyskawicznie, zamówiłam do przez all ( bo gdzieś cztytałam że Jlo go uzywa) ale czytają z tyłu opakowanie zobaczyłam że ma polskiegi dystrybutora i te kosmetyki są do kupienia u nas :) właśnie noszę się z zamiarem kupna w tym sklepie internetowym bo dostałam z all dużo próbek tylko najbardziej zaintrygował mnie ten krem z kwasami a opini o nim nigdzie nie ma i to mnei troche martwi. Odpowiedz Link Zgłoś