Dodaj do ulubionych

po spotkaniu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 13:15
no wiec było bardzo fajnie. spotkałysmy sie w mandarynce o 18.00 w piatek 20,
jak bylo umówione, bylysmy we 3 i na pewno sie jeszcze spotkamy. katinko,
jako pomyslodawczyni nastepnym razem musisz dolaczyc!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Sandra Re: po spotkaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 15:38
      Ja tez jestem ta szczesciara ktora byla w Mandarynce!!!
      Zapraszamy wszystkie zainteresowane na kolejne urodowe 'zloty :)
      Robi sie coraz ladniej na dworze, to az zmusza do wychodzenia z domu:)
      Buźka dla Hopi i Justy:)
    • Gość: kasia.lomanczyk Re: po spotkaniu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 15:41
      Nastepnym razem to i ja chetnie przybede, tym razem niestety musialam byc w
      pracy. Ale i katinke z domku tez wyciagne... Katinka, OSOBISCIE ;)
    • Gość: justa Re: po spotkaniu IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 24.02.04, 13:06
      ja również jestem bardzo zadowolona ze spotkania, mile zaskoczona, dziewczyny
      są bardzo fajne ;) mam nadzieję, że to nie ostatnie takie spotkanie i że inne
      dziewczyny z 3city dołaczą do naszego grona :)
      • Gość: Sandra Re: po spotkaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.04, 13:19
        A ja teraz chcialam zrobic pseudo-reklame jednego sklepiku w moim poblizu:
        mianowicie znam miejsce, gdzie ceny kosmetykow sa wiele nizsze niz w innych
        sklepach:) np. Dermika-Preventi, krem pod oczy zamiast 39 kosztuje 36, podklad
        AA, ten nowy 12.5 zl zamiast 15, krem do dojrzalej skory Extremale Dermiki
        zamiast 110 (taka jest zalecana cena na opakowamiu) kosztuje 90:)
        To tylko przyklady, naprawde oplaca sie tam zajrzac, sklep prowadzi sympatyczny
        pan ok. 45.
        Miesci sie on we Wrzeszczu naprzeciwko strazy pozarnej, w skupisku drewnianych
        budeczek, (ulica boczna od Partyzantow, 3 minuty od Mahnattanu). Nie wszyscy
        wiedza o tym miejscu, bo jest na poboczu a szkoda. POlecam.
        • Gość: Sandra Re: po spotkaniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.04, 13:23
          ups..to jednak jest reklama:)
    • Gość: katinka Re: po spotkaniu IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 25.02.04, 22:18
      justa, sandra, hopi :))) na pewno dolacze, juz obmyslam plan, wczoraj bylam w
      lesie, mowie Wam... prawie Wiosne spotkalam, gdyby nie chwilowy podmuch wiatru
      pewnie bym Ja zlapala ;) mieszkamy w tak pieknym rejonie Polski, ze jak tylko
      wyjrzy cieple sloneczko koniecznie musimy ruszyc gdzies na plaze :) co Wy na
      to??
      kasiu.lomanczyk, nie nie, to JA Ciebie wyciagne, po prostu kiedys przejde na
      druga strone naszej pieknej ;) przelotowej uliczki z dziurami.... :))

Wszystkie Was caluje, ehhh, zal mi, no ale nic! nastepnym razem :)
      • Gość: justa Re: po spotkaniu IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 26.02.04, 09:53
        cześć katinka, mam nadzieję, że będziecie z Kasią na następnym spotkaniu :)

sandra, dzięki za namiary na ten sklepik, chociaż mam nie po drodze, to może
        warto zajrzeć. jakbyście miały jeszcze jakieś tajne sklepiki, promocje itd. to
        możemy się nawzajem informować :)
        • Gość: katinka Re: po spotkaniu IP: 213.17.252.* 26.02.04, 15:03
          czesc justa :) bede na pewno, obiecuje! i tez mam na imie Kasia :) milego
          dzionka, u mnie teraz piekne sloneczko :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka