Dodaj do ulubionych

Dermika-seria Inspiracja

IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 16.02.02, 18:32
Dziewczyny czy któraś z was używała czegoś z tej serii ? Jakie są wasze
wrażenia?Czy te kremy rzeczywiście są takie wspaniałe jak obiecują na
opakowaniach?Czekam na opinie.
Obserwuj wątek
    • Gość: caroline Re: Dermika-seria Inspiracja IP: 192.168.1.* 16.02.02, 21:46
      Cześć Marta, ja mam maseczkę upiększającą Inspiracja. Przeczytałam o niej
      w "Twoim Stylu", gdzie polecała ją pani, która wcześniej jej używała. Osobiście
      nie zaobserwowałam żadnych spektakularnych efektów, czasem skóra po jej użyciu
      była jakby trochę ożywiona, zaróżowiona, ładniejsza, a czasem wcale. Tylko że
      moja skóra to w ogóle "ciężki przypadek", mało co jej sie podoba, więc może nie
      jestem dobrym przykładem. Na pewno jej zaletą jest to, że nie trzeba jej
      zmywać - smarujesz, a maseczka po pewnym czasie po prostu wsiąka. Ma też
      świetne opakowanie - pojemnik z pompką, w którym ani kropla nie pozostaje na
      ściankach po zużyciu całości - bardzo praktyczne.
    • kasiulek Re: Dermika-seria Inspiracja 17.02.02, 18:24
      A ja uzywalam olejku do ciala w sprayu - bardzo ladnie nawilza, ma przyjemny
      zapach, nie zostawia tlustej warstewki na skorze, ale strasznie szybko sie
      skonczyl. Mam tez jeszcze te maseczke, ktora rzeczywiscie jest bardzo
      ekonomiczna w uzytku, dobrze sie wchlania, ale jej efekty nie sa jakies
      zabojcze, zebym nazwala ja az 'cudowna maseczka upiekszajaca':-)
      • Gość: Anka Re: Dermika-seria Inspiracja IP: *.grzegorzki.sdi.tpnet.pl 18.02.02, 10:04
        Dostałam próbki tych kremów od Dermiki, i jestem im bardzo wdzięczna, bo
        wyrzuciłabym z błoto trochę pieniędzy, kupując coś z tej serii.
        Krem na dzień jest tłusty, źle się wchłania, a na dodatek mnie uczulił. Miałam
        czoło w jakiś dziwnych krostach; na dodatek zapach tych kosmetyków jest co
        najmniej dziwny....
    • Gość: kamila Re: Dermika-seria Inspiracja IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.02, 10:13
      Potwierdzam, krem z serii inspiracja na dzien (pomaranczowe opakowanie) była
      dla mnie beznadziejny, tłusta maź, zapach może nie do końca dziwny, dla mnie
      coś jakby zmielony mak z migdałami. Innych kosmetyków nie używałam. Dodam że
      mam lekko odwodnioną skórę, krem miał byc nawilżający, a wcale nie był.
      • Gość: Marta Re: Dermika-seria Inspiracja IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 18.02.02, 15:29
        Dziewczynki,dzięki za opinie.Teraz wiem że na pewno nie wyrzucę w błoto kasy.Ja
        miałam kiedyś serię Algamarina i Spa i były super.Myślałam że inspiracja jest
        równie dobra.Ale jak piszecie,że to bubel to na pewno sobie nie kupię.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka