Gość: mika IP: *.4web.pl 26.02.04, 22:08 Dziewczyny proszę poradzcie jakiegoś fryzjera z Łodzi dobrego ale też nie za drogiego, bo moje dzisiejsze poszukiwania skończyły się fiaskiem:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: fryzjer w ŁODZI IP: *.warszawa.tktelekom.pl 27.02.04, 10:57 ja też poszukuję, do tej pory najlepszy był Krzysiek z salonu na Placu Słonecznym na Radogoszczu wsch. ale i tak nie jestem na 100% zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k@si@ Re: fryzjer w ŁODZI IP: *.toya.net.pl 27.02.04, 13:51 przejdź się na ul.Młynarską 37/41. pytaj o Tomka,lub Lidkę. Odpowiedz Link Zgłoś
cioccolata1 Re: fryzjer w ŁODZI 02.03.04, 13:55 Mój nie jest tani, ale też cenami nie zwala z nóg - używają b. dobrych kosmetyków, a to przecież kosztuje... Salon przy ul. Kilińskiego (blisko Elei - dawna Billa) - tel. 6306681. Ja chodzę do Witka, ale jest tam jeszcze 2 lub trzech innych chłopaków, którzy też są nieźli (w sensie profesjonalizmu oczywiście). Odpowiedz Link Zgłoś