Gość: DOROTA IP: *.lunar.com.pl / *.lunar.com.pl 27.02.04, 10:48 Tak zachawlałyście MAXIMUSA i Maćka że chce iść tylko mam pytanie wiem że strzyżenie do 50 mniej wiecej apokrycie odrostów?? pozdrawiam 30-latka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bubu Re: PILNE Maxsimus P.Maciek IP: *.wp-sa.pl 27.02.04, 10:54 Mysle, ze najprosciej bedzie tam zadzwonic i zapytac o cene, ja niestety nie wiem. Informacyjnie - od marca Maximus bedzie na Slowackiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DOROTA Re: PILNE Maxsimus P.Maciek IP: *.lunar.com.pl / *.lunar.com.pl 27.02.04, 11:20 jeśli można to bym prosiła dokładniejszy adres na słowackiego jaki autobus gdzie wysiąść - nie bardzo się orientuje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salja Re: PILNE Maxsimus P.Maciek IP: *.karwiny.multicon.pl 27.02.04, 13:38 A telefon bedzie ten sam czy tez inny? Ja mam zamiar sie wybrac pod koniec marca, na zmiane wizerunku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: PILNE Maxsimus P.Maciek IP: *.wp-sa.pl 27.02.04, 13:50 telefon ma zostac bez zmian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: PILNE Maxsimus P.Maciek IP: *.lunar.com.pl / *.lunar.com.pl 27.02.04, 13:53 wiem ze telefon kom.ten sam ale jaki jest dokladny adres na Słowackiego POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bubu Re: PILNE Maxsimus P.Maciek IP: *.wp-sa.pl 27.02.04, 14:18 Najlepiej zadzwon i zapytaj, ja nie znam dokladnego adresu. Odpowiedz Link Zgłoś