Dodaj do ulubionych

Kaha - wazne pytanie!

IP: 213.134.140.* 18.02.02, 13:54
Kaha,
przegladalam posty na Forum Zdrowie i trafilam na Twoj post zachwalajacy
oszolamiajace dzialanie Meridii. Nie ukrywam, ze mnie kusi, bo mam 5-6 kg do
zrzucenia. Co prawda nie boli mnie to drastycznie, ale przydalo by sie pozbyc
tych drobnych nadmiarow. Faktem jest, ze kiedy burczy mi w brzuchu to nie moge
sobie odmowic jedzenia. Probowalam zapychac sie niskokalorycznymi pierdolami,
ale to z reguly wstretne i nic nie pomaga. Stad przyszla mi do glowy
farmakologia. Wspomagalam sie juz Chitininem, ale jakichkolwiek rezultatow
brak, Xenical powoduje biegunki z racji swego dzialania, wiec do kitu, a dieta
Cambridge powoduje u mnie odruch wymiotny. Swego czasu bralam lek Serviera,
ktory zostal wycfany z Polski, ale nie zauwazylam spadku apetytu. Wiec pada
pytanie - jak dziala Meridia i czy faktycznie taka to rewelacja. Bede Ci
wzieczna za odpowiedz i sugestie.
Pozdrawiam serdecznie
H.
Obserwuj wątek
    • ania1703.poczta.gazeta.pl Re: Kaha - wazne pytanie! 18.02.02, 14:41
      Gość portalu: Helena napisał(a):

> Kaha,
      > przegladalam posty na Forum Zdrowie i trafilam na Twoj post zachwalajacy
      > oszolamiajace dzialanie Meridii. Nie ukrywam, ze mnie kusi, bo mam 5-6 kg do
      > zrzucenia. Co prawda nie boli mnie to drastycznie, ale przydalo by sie pozbyc
      > tych drobnych nadmiarow. Faktem jest, ze kiedy burczy mi w brzuchu to nie moge
      > sobie odmowic jedzenia. Probowalam zapychac sie niskokalorycznymi pierdolami,
      > ale to z reguly wstretne i nic nie pomaga. Stad przyszla mi do glowy
      > farmakologia. Wspomagalam sie juz Chitininem, ale jakichkolwiek rezultatow
      > brak, Xenical powoduje biegunki z racji swego dzialania, wiec do kitu, a dieta
      > Cambridge powoduje u mnie odruch wymiotny. Swego czasu bralam lek Serviera,
      > ktory zostal wycfany z Polski, ale nie zauwazylam spadku apetytu. Wiec pada
      > pytanie - jak dziala Meridia i czy faktycznie taka to rewelacja. Bede Ci
      > wzieczna za odpowiedz i sugestie.
      > Pozdrawiam serdecznie
      > H.

Akurat pytanie nie jest kierowane nezpośrednio do mnie ale odpowiadam bo właśnie
      jestem w trakcie diety z pomocą Meridii.Pierwsze 3 dni byłam strasznie ospała
      dlatego polecam zacząć w weekend,jeść rzeczywiście mi się nie chce i to tak że aż
      jem coś na siłę.Podobno w czasie diety odchudzającej co 3-4 godz coś się powinno
      przekąszać a ja nawet tego nie potrzebuję.Polecam i napisz jak ci idzie !
      Powodzenia!
    • Gość: kaha Re: Kaha - wazne pytanie! IP: 194.175.243.* 18.02.02, 14:54
      Hej Laseczki!
      Meridia działała na mnie doskonale i wcale nie czułam senności tak jak Ty Aniu -
      wręcz przeciwnie - rozpierała mnie energia. Helenko - podejrzewam, że lekarz
      nie przepisze Tobie Meridii bo nie masz wielkiej nadwagi, a to lek na OTYŁOŚĆ!!
      Ja ważyłam 86 kg przy wzroście 168...
      • Gość: Helena Re: Kaha - wazne pytanie! IP: *.waw.cdp.pl 19.02.02, 09:42
        Sama ja sobie przepisze :-)))
        Ale szczerze, naprawde nie mam jak zrzucic tych kilku kilogramow inaczej niz
        glodowka totalna, a tego nie przezyje, bo mi sie bedzie snic po nocach caprese
        ze swieza oliwa.
        Meridia to jedyne wyjscie i chyba sprobuje. Zdrowa jestem jak malina, wiec
        chyba nie zaszkodzi.
        Pozdrawiam i serdecznie dzikuje za odpowiedz
        H.
        • Gość: kaha Re: Kaha - wazne pytanie! IP: 194.175.243.* 19.02.02, 10:28
          Aaa... mam rozumieć, że jesteś Panią Doktor..?
          To dopiero wygodne! 5-6 kg bez problemu powinnaś zgubić już w pierwszym
          miesiącu. Ja czułam się fantastycznie i podejrzewam, że podobnie będzie w Twoim
          przypadku. Życzę powodzenia!
          • silie Re: Kaha - wazne pytanie! 19.02.02, 10:47
            Ja również biorę Meridię-właśnie rezultat postu Kachy, ale ja mam do zrzucenia
            25 kg!!!! Konsultowałam się oczywiście z lekarzem, który mi to przepisał i
            absolutnie jest to lek na OTYŁOŚĆ!!!.
            Nawet na forum o zdrowiu Pani Doktor bardzo to podkreślała.Trzeba ją brać
            minimum 3 miesiące i absolutnie nie nadaje sie dla osób chcących zrzucić 5 kg.
            Jako lekarz powinnaś to wiedzieć, Helenko.

Najlepszym sposobem jest dieta niskowęglowodanowa i BARDZO DOKŁADNE zapoznanie
            się z postami joggera na forum o fitness.Ma dużą wiedzę i doświadczenie; jego
            propozycja treningu została bardzo pozytywnie oceniona przez mojego instruktora
            na siłowni i na pewno przyniesie efekt w połączeniu z dietą i Meridią.

Ale to oczywiście to Twoja decyzja; pozdrawiam i napisz co zrobiłaś?
            • Gość: fanny Re: Kaha - wazne pytanie! IP: *.chello.pl 19.02.02, 11:36
              Ale Pani Doktor ze Zdrowia Kobiety Tez ja sobie przepisala, mimoze nie miala
              OTYLOSCI.
              • Gość: silie Re: Kaha - wazne pytanie! IP: 195.205.68.* 19.02.02, 12:40
                Zgoda, ale 5 kg za dużo i od razu lek na otyłość? Paranoja.
                • Gość: Helena Re: Kaha - wazne pytanie! IP: *.waw.cdp.pl 19.02.02, 17:24
                  Dieta odpada przy moim trybie zycia, wszelka aktywnoscia fizyczna poza seksem
                  sie nie param, choc czasami basen sie przydarzy. Poza tym, co za roznica czy
                  chce sie zrzucic 5 czy 25 kg, bo tego nie rozumiem. Otyli sa na innych prawach
                  czy inny to gatunek ludzi??? Nie wydaje mi sie. Dopytam sie tylko o
                  przeciwskazania, skonsultuje sie z zaprzyjaznionym doktorem i do dziela :-)))
                  Pozdrawiam
                  H.
                  • Gość: Felicja DO HELENY!!! IP: *.pl 26.02.02, 21:17
                    Ja też chcę tę meridię, mam zamiar zrzucić 10-12 kilo!
                    Czy mogę Cię prosić o pomoc?
                    • silie Re: DO HELENY!!! 26.02.02, 21:47
                      Na "fitness" dużo się o tym pisało.
                      Kosztuje 270 zł, mniejsza dawka; zapisać może każdy lekarz, wyłącznie na
                      receptę.
                      Jest to lekarstwo na OTYŁOŚĆ, trzeba brać minimum 3 miesiące, aby był
                      długotrwały efekt, tzn. bez jojo, napadów obżarstwa.
                      Oczywiście nie ma mowy o dotychczasowym menu i lenistwie.
                      Dieta, choć nie baardzo drastyczna i zwiększony wysiłek fizyczny jest niezbędny.
                      Ja właśnie w ten sposób straciłam 5 kg w dwa tygodnie.Czuję się
                      świetnie.Jeszcze tylko 25kg:)))
                      pzdr dla wszystkich.
    • Gość: Jola Re: Kaha - wazne pytanie! IP: *.chello.pl 26.02.02, 23:36
      Ja zrzuciłam 9 kg, w ciągu 3 miesięcy
      dziewczyny, to, że nie macie apetytu nie zwalnia Was z obowiązku regularego
      jedzenia. Bo jak przestaniecie brać Meridę to apetyt wróci ze zdwojoną siłą
      (mam przykład koleżanki) Ten sam mechanizm co bez Meridii, czyli efekt jo-jo.
      Lepiej przeprowadzic kuracje długotrwałą, jeśli juz zainwestowałyście
      pieniądze. 25 kg nadwagi to walka na około 5-6 misięcy. Naprawdę nie ma
      szarżowac i cieszyc sie, że nic nie jecie i chudnie sie 8 kg. w dwa tygodnie.
      Bo potem powdójne kilogramy i ruina żołodka. Pomyslecie o tym!!!!!!
      • silie Re:Do Joli! 27.02.02, 11:25
        Jolu, wiem,że trzeba jeść, ale biorąc Meridię po prostu mnie od jedzenia
        odrzuca.
        Staram się jeść 3 razy dziennie, ale nie są to duże porcje, bo mam już
        skurczony żołądek.Nie sądzisz, że po trzech miesiącach organizm nawet po
        odstawieniu leku nie będzie przstawiony na nowy sposób odżywiania?
        • Gość: kaha Re:Do Silie IP: 194.175.243.* 27.02.02, 13:47
          Czesć Silie! Czytałam, że już masz ekstra efekty! Szczere gratulacje!
          Masz rację - po odstaieniu Meridii żołądek masz jak orzeszek - "za Chiny" nie
          zjesz normalnego obiadku - po prostu się nie zmieści :)))
          Pozdrawiam!
          • silie Re:Do Kahy! 27.02.02, 13:50
            Tak,tak efekty są:)))
            Oby tak dalej; to mi się podoba:5 kg w dwa tygodnie.
            Najważniejsze to utrzymać wagę po odstawieniu leku, ale będę dzielna!
            Dzięki i pozdrawiam:)
        • Gość: Jola Re:Do Sille IP: *.chello.pl 27.02.02, 19:17
          Powinień byc przestawiony. Ale ważne, że jesz. Tak trzymać. Życzę sukcesu.
          • Gość: Ewa Re:Do Sille IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 27.02.02, 21:12
            Też jestem zainteresowana Meridią,ale mam jedno ważne pytanie -czy to są
            tabletki czy kapsułki,bo ja mam problem z połykaniem w całości,wszystko
            rozgryzam
            • Gość: Jola Re: Odp. IP: *.chello.pl 27.02.02, 21:33
              Kapsułki
            • silie Re:Do Ewy i Joli 27.02.02, 23:10
              Ewa: są to niewielkie kapsułki; nie wolno ich absolutnie rozgryzać.Powinnas dać
              sobie radę:)))

Jola: dzięki za otuchę; wsparcie życzliwych osób, nawet w takiej formie, jest
              bardzo dobre, pozytywnie wpływa i niesamowicie mobilizuje.

Pozdrawiam serdecznie!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka