isowawa 15.05.10, 17:19 jak sądzicie, czy majdrowano coś przy nich? (jakiś botox itp?) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabriel Re: usta Joanny Krupy 15.05.10, 18:17 Na naturalne nie wyglądają. Taka sztuczna lalka z niej, w sam raz na rozkładówkę. Mnie się taki typ urody nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: usta Joanny Krupy 16.05.10, 12:03 nie tylko przy ustach, jej twarz jest generalnie bardzo sztuczna Odpowiedz Link Zgłoś
agas301 Re: usta Joanny Krupy 16.05.10, 21:08 patrząc na nią zastanawiam się raczej czy ta baba na pewno wie co robi czy ktoś nią steruje bo chyba nie jej biedna matka co się wstydzi pokazać na wizji Odpowiedz Link Zgłoś
metamorphosis4 Re: usta Joanny Krupy 16.05.10, 22:57 Oczywiście, że usta ma zrobione. Nawet mój mąż - lajkonik w temcie - od razu to zauważył. Nie używa się do tego botoxu ;) Pewnie jakis hialuron ma wstrzyknięty, bo nie sądzę, ze zrobila sobie aquamidem na stałe. Chociaż w sumie, diabli wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_ka Re: usta Joanny Krupy 31.05.10, 16:21 Na mój gust tam pani ma poprawione: usta, kości policzkowe, podbródek. Typowe dzieło amerykańskiego chirurga, co druga w USA chce tak wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
luksusfashion Re: usta Joanny Krupy 18.09.10, 11:02 Usta ma bardzo dobrze zrobione, symetrycznie wypenione. Górniak ma zle zbyt duzo w linie warg zamiast w podczerwien i efekt podniesienia czyli kaczor Odpowiedz Link Zgłoś
mia_siochi Re: usta Joanny Krupy 18.09.10, 17:35 Tia... botox ;) A co, ten ktoś (nie znam, a nie chce mi się szukać) ma sparaliżowane mięśnie wokół ust? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kasha77 Re: usta Joanny Krupy 18.09.10, 19:37 sztuczne usta,sztuczne rzęsy,zeby pewnie tez licówki,zrobione piersi,twarz chyba tez poprawiana,doczepiane włosy no i of kors opalenizna,to jest naturalna uroda made in USA. Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: usta Joanny Krupy 19.09.10, 00:26 ale w czym problem? co będzie lepsze? Siermiężnść i ząbli pożółkłe? Jej się podoba, jej sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
kadanka Re: usta Joanny Krupy 01.10.10, 23:39 najlepszy bedzie UMIAR. pomiedzy zaniedbaniem a zrobieniem sie na plastikowa lalke(kolagen licowki, doczepione rzesy) jest chyba zloty srodek?... Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: usta Joanny Krupy 02.10.10, 08:59 teoretycznie masz rację, ale dla każdego ten umiar co innego oznacza. Dla mnie umiar oznacza o....e się od wyglądu innych... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aputnam Re: usta Joanny Krupy 01.10.10, 03:02 Dziewczyna wyglada pieknie ,kariere zrobila radzi sobie w zyciu calkiem niezle wiec pochwalcie bo sie nalezy. Polska mentalnosc nasycona zazdroscia , zawiscia i ciagla konkurencja aby miec lepiej niz sasiad ,albo raczej aby sasiad mial gorzej nie pozwala sie wam w pelni z zycia cieszyc .Ciekawe ile jeszcze pokolen bedzie musialo pracowac nad tym aby pozbyc sie tych kompleksow co nas zjadaja od srodka zabierajac radosc z zycia Odpowiedz Link Zgłoś
pamana Re: usta Joanny Krupy 01.10.10, 19:27 No tak bo jak sie coś komuś zwyczajnie nie podoba to od razu musi zazdrościć . Kariere zrobiła ,szkoda ,że tym co teraz krytykuje w programie Top model(sztuczny cyc i usta,solar i włos) ,super ekspert od modelingu nie ma co. p. Odpowiedz Link Zgłoś
annataylor Re: usta Joanny Krupy 02.10.10, 10:51 moim zdaniem niekoniecznie musi mieć sztuczne, bo znam kilka dziewczyn, które mają taki naturalny kształt ust jak ona jak by miała sztuczne, to chyba by nie mogła być modelka? Odpowiedz Link Zgłoś
ofelia1982 Re: usta Joanny Krupy 03.10.10, 15:13 Ja uważam, że efekt wyszedł bardzo dobry, bo kobieta jest piękna. Aczkolwiek zgadzam się, że jest dziełem chirurga i innych wynalazków, a usta to już w ogóle. Nie trzeba być ekspertem żeby to zauważyć. Obejrzałam te kilka odcinków top model i przyznam Wam jednak, że na mnie robi dobre wrażenie - jest ciepła, nie poniewiera tak tych dziewczyn jak reszta, ma w sobie jakąś godność.. Odpowiedz Link Zgłoś
venettina Re: usta Joanny Krupy 03.10.10, 16:58 Oczywiscie, ze moglaby byc modelka ze sztucznymi ustami, nosem, brzuchem, itd. Odpowiedz Link Zgłoś