Dodaj do ulubionych

CZY UŻYWAŁYŚCIE MASCARĘ ARTDECO?

IP: *.mpn.pl / 212.122.213.* 04.03.04, 13:43
Marka ArtDeco jest bardzo dobra-jeżeli chodzi o podkłady i bazy, ale co
sądzicie o tuszach do rzęs tej firmy? Z góry dziękuje:-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Lila Re: CZY UŻYWAŁYŚCIE MASCARĘ ARTDECO? IP: *.mpn.pl / *.multipc.com.pl 04.03.04, 19:26
      up
    • iselle Re: CZY UŻYWAŁYŚCIE MASCARĘ ARTDECO? 04.03.04, 22:51
      Ja mam jakiś tusz Art Deco - Natural Look. Pierwsze, co się rzuca w oczy, to
      maleńka, wygięta szczoteczka. Trzeba się trochę nagimnastykować żeby pomalować
      całe rzęsy. Mnie on je troszkę skleja, ale może dlatego że nie jest nowy i nie
      wiem ile wcześniej był już używany - dostałam go od ciotki. I faktycznie jest
      Natural Look, nie podrażnia moich oczu, nie osypuje się ani nie rozmazuje
      (właściwie nie mam takich problemów z tuszami), dość łatwo się zmywa. Ma
      pojemność 6.5 ml.
    • ula_s Re: CZY UŻYWAŁYŚCIE MASCARĘ ARTDECO? 05.03.04, 10:20
      Ja kupilam pogrubiajaca, niestety nazwy nie pamietam a sprawdzic nie moge bo
      wyrzucilam. Byl to wyjatkowo kiepski tusz. Efekt po umalowaniu przecietny. A co
      mnie ostatecznie do niego zniechecilo to to ze brudzil skore i musialam kilka
      razy w ciagu dnia poprawiac makijaz i scierac slady spod i znad oka.
      Moim zdaniem tusze Loreala czy Max Factora sa o niebo lepsze.
      • Gość: amuuu Re: CZY UŻYWAŁYŚCIE MASCARĘ ARTDECO? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 05.03.04, 12:23
        nie jestem zadowolobna z tuszu art deco, poleciła mi go sprzedawczyni-
        stylistka w sklepie , tusz jest nie dobry bo rzęsy są po nim chudziutkie i co
        jest nasjgorsze to kruszy sie w czasie dnia i brudzi skóre pod oczami , jak
        narazie najlepszy dla mnie jest tusz bourjouis w takiej pękatej buteleczce.
        pozdro
        amuuu
        • Gość: Kaludia Re: CZY UŻYWAŁYŚCIE MASCARĘ ARTDECO? IP: *.mpn.pl / *.multipc.com.pl 05.03.04, 19:09
          Dzięki dziewczyny za opinie:-)
    • Gość: Monikap Re: CZY UŻYWAŁYŚCIE MASCARĘ ARTDECO? IP: *.mpn.pl / 212.122.213.* 07.03.04, 12:01
      up
    • Gość: gosia Re: CZY UŻYWAŁYŚCIE MASCARĘ ARTDECO? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.03.04, 00:23
      Mascara Artdeco jest kiepska, slaby efekt, tusz sie szybko starzeje i osypuje.
      Loreal jest w podobnej cenie, a o wiele lepszy (choc raz trafilam na wadliwe
      opakowanie). Ja osobiscie polecam LANCOME: Flextencils
      • ally123 Re: CZY UŻYWAŁYŚCIE MASCARĘ ARTDECO? 11.03.04, 11:26
        Używałam tuszu Artdeco z jedwabiem. Rzęsy wyglądały bardzo naturalnie, niestety
        tusz bardzo szybko zaczął wysychać i nie był trwały.Trochę osypywał się i pod
        koniec dnia na rzęsach praktycznie nie było już tuszu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka