Gość: Klaudia IP: *.mpn.pl / 212.122.213.* 04.03.04, 13:43 Marka ArtDeco jest bardzo dobra-jeżeli chodzi o podkłady i bazy, ale co sądzicie o tuszach do rzęs tej firmy? Z góry dziękuje:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lila Re: CZY UŻYWAŁYŚCIE MASCARĘ ARTDECO? IP: *.mpn.pl / *.multipc.com.pl 04.03.04, 19:26 up Odpowiedz Link Zgłoś
iselle Re: CZY UŻYWAŁYŚCIE MASCARĘ ARTDECO? 04.03.04, 22:51 Ja mam jakiś tusz Art Deco - Natural Look. Pierwsze, co się rzuca w oczy, to maleńka, wygięta szczoteczka. Trzeba się trochę nagimnastykować żeby pomalować całe rzęsy. Mnie on je troszkę skleja, ale może dlatego że nie jest nowy i nie wiem ile wcześniej był już używany - dostałam go od ciotki. I faktycznie jest Natural Look, nie podrażnia moich oczu, nie osypuje się ani nie rozmazuje (właściwie nie mam takich problemów z tuszami), dość łatwo się zmywa. Ma pojemność 6.5 ml. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_s Re: CZY UŻYWAŁYŚCIE MASCARĘ ARTDECO? 05.03.04, 10:20 Ja kupilam pogrubiajaca, niestety nazwy nie pamietam a sprawdzic nie moge bo wyrzucilam. Byl to wyjatkowo kiepski tusz. Efekt po umalowaniu przecietny. A co mnie ostatecznie do niego zniechecilo to to ze brudzil skore i musialam kilka razy w ciagu dnia poprawiac makijaz i scierac slady spod i znad oka. Moim zdaniem tusze Loreala czy Max Factora sa o niebo lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amuuu Re: CZY UŻYWAŁYŚCIE MASCARĘ ARTDECO? IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 05.03.04, 12:23 nie jestem zadowolobna z tuszu art deco, poleciła mi go sprzedawczyni- stylistka w sklepie , tusz jest nie dobry bo rzęsy są po nim chudziutkie i co jest nasjgorsze to kruszy sie w czasie dnia i brudzi skóre pod oczami , jak narazie najlepszy dla mnie jest tusz bourjouis w takiej pękatej buteleczce. pozdro amuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaludia Re: CZY UŻYWAŁYŚCIE MASCARĘ ARTDECO? IP: *.mpn.pl / *.multipc.com.pl 05.03.04, 19:09 Dzięki dziewczyny za opinie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monikap Re: CZY UŻYWAŁYŚCIE MASCARĘ ARTDECO? IP: *.mpn.pl / 212.122.213.* 07.03.04, 12:01 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: CZY UŻYWAŁYŚCIE MASCARĘ ARTDECO? IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.03.04, 00:23 Mascara Artdeco jest kiepska, slaby efekt, tusz sie szybko starzeje i osypuje. Loreal jest w podobnej cenie, a o wiele lepszy (choc raz trafilam na wadliwe opakowanie). Ja osobiscie polecam LANCOME: Flextencils Odpowiedz Link Zgłoś
ally123 Re: CZY UŻYWAŁYŚCIE MASCARĘ ARTDECO? 11.03.04, 11:26 Używałam tuszu Artdeco z jedwabiem. Rzęsy wyglądały bardzo naturalnie, niestety tusz bardzo szybko zaczął wysychać i nie był trwały.Trochę osypywał się i pod koniec dnia na rzęsach praktycznie nie było już tuszu. Odpowiedz Link Zgłoś