Dodaj do ulubionych

AVON advanced night support / virtual lift???

16.03.04, 09:47
Dziewczyny kochane: poradźcie który byłby lepszy dla mnie? Mam 35 lat, cerę
mieszaną w kierunku suchej...
A może w ogóle lepiej by było poczekać na serum accolade?
POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-x

Obserwuj wątek
    • kasia.lomanczyk Re: AVON advanced night support / virtual lift??? 16.03.04, 10:08
      Zależy co dokładnie chcesz uzyskać.
      Virtual Lift to serum o działaniu doraźnym, przed większym wyjściem. Napina
      skórę i wygładza drobne zmarszczki, poprawia koloryt cery i ułatwia
      rozprowadzenie makijażu, ale nie ma jakichś większych właściwości
      pielęgnacyjnych. Efekt jest tymczasowy.
      Advanced Night Support to serum typowo pielęgnacyjne, powinno być stosowane
      jako np. miesięczna kuracja na noc. Nie ma wielkich właściwości liftingujących,
      tylko raczej pielęgnujące i odżywcze. Przy skórze z tendencją do przesuszania
      powinno być stosowane pod krem na noc. Jeśli potrzebujesz wiosennej kuracji na
      zmęczoną i poszarzałą cerę, to będzie dobry wybór.
      • Gość: Kasiu, DZIĘKI!!! Re: AVON advanced night support / virtual lift??? IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 16.03.04, 10:37
        Dzięki Kasieńko Kochana!!!
        Napisz mi tylko, dlaczego oni tego nie piszą w katalogach? Człowiek by sobie
        poczytał, pomyślał i wybrał i nie zawracał głowy innym ludziom, no...
        Cudna cała jesteś, dziękuję!!!
        :-x
        • kasia.lomanczyk Re: AVON advanced night support / virtual lift??? 16.03.04, 11:03
          Bo tak prawdę mówiąc to takie rzeczy widzi się dopiero po użyciu danego
          kosmetyku (ja obserwuję na własnej mamie hihi ;)). Poza tym można o tym
          usłyszeć na szkoleniach, powinna Ci też o tym opowiedzieć Twoja konsultantka.
          • emgiepe Re: AVON advanced night support / virtual lift??? 16.03.04, 11:13
            Święta racja! Przecież konsultantki powinnam spytać... Sorry, Kasiu za
            zawracanie głowy. Jeszcze raz dzięki ogromne!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka