Dodaj do ulubionych

fałdki na brzuchu

19.03.04, 12:12
no cóż, nie oszukujmy się, przy szczupłej sylwetce i wąskich biodrach mój
brzuch nie prezentuje się fajnie,bo tylko on tyje jak sobie podjem :((
zalećcie jakieś ćwiczenia, kremy, proszę, bo widzę że przegrywam walkę a
wiosna nadchodzi :((
Obserwuj wątek
    • Gość: lola Re: fałdki na brzuchu IP: *.chello.pl 19.03.04, 12:35
      mam dokładnie ten sam problem!cała sylwetka szczupła tylko brzuch odstaje-a
      dokładniej fałdki na brzuchu.ja ćwiczę,stosuję dietę i nic!wszystko chudnie
      oprócz brzucha.jestem zrozpaczona.
      • Gość: bubu Re: fałdki na brzuchu IP: *.wp-sa.pl 19.03.04, 13:08
        A co cwiczycie? Polecam pilatesa, www.pilates.pl
        Ja tez jestem szczupla, a dzieki tym cwiczeniom mam brzuch plasciutki i twardy
        jak deska :-))
    • noelka28 Re: fałdki na brzuchu 19.03.04, 12:38
      czyli co, nie ma dla nas ratunku :((
      • Gość: lola Re: fałdki na brzuchu IP: *.chello.pl 19.03.04, 12:46
        nie wiem-mam nadzieję że ktoś nam pomoże:-).Może któraś z Dziewczyn na forum
        też z tym walczyła i jej się udało?
      • Gość: Barbara Re: fałdki na brzuchu IP: *.ext.eurgw.xerox.com 19.03.04, 12:46
        codziennie sit ups (3x25 proste, 3x25 bok prawy i lewy, 3x25 dolne), trzy razy
        w tygodniu po 45 minut cardiofitness, 2 razy dziennie smarowanie brzucha
        preparatem (rewelacyjny jest nowy Orlane)...:)mnie pomoglo i mam plaski
        brzuszek.
        • noelka28 Re: fałdki na brzuchu 19.03.04, 12:57
          jak się robi sit-ups ba boki? co to za preparat?
        • Gość: justa Re: fałdki na brzuchu IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 13:05
          a mnie bardziej interesuje technika wykonywania tych sit-ups na dolne mięśnie
          brzucha.
        • Gość: lola Re: fałdki na brzuchu IP: *.chello.pl 19.03.04, 13:16
          a co to jest cardiofitness?a sit ups to brzuszki?i gdzie można dostać ten
          Orlane?
          • Gość: justa Re: fałdki na brzuchu IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 13:40
            Orlane to chyba wyższa półka, w dobrej ekskluzywnej drogerii powinnaś dostać.
      • navia Re: fałdki na brzuchu 19.03.04, 12:47
        noelka28 napisała:

> czyli co, nie ma dla nas ratunku :((
        a może tak...polubić? ;)
    • Gość: Kasia Re: fałdki na brzuchu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 13:55
      Dziewczyny przylanczam sie do was, tez jestem zrozpaczona. Moja sylwetka jest
      szczupla, duzo cwicze na silowni-ale z brzucha tluszczyk nie chce zejsc i
      koniec. Moze to taka nasza budowa...i nic nie poradzimy
      • Gość: DORKA Re: fałdki na brzuchu IP: *.lunar.com.pl / *.lunar.com.pl 19.03.04, 14:12
        Ja mam tak samo faktem jest ze nie stosuje diet waze 45 kg jem duzo ale faldki
        na brzuszku mam czasami sie nie dziwie micha frytek ale od maja cwiczyc mam
        zamiar - zobaczymy. Plaski brzuszek nie cwiczas mialam dopoki nie zaczelam brac
        tabl.antyk.
        pozdrawiam 30-latka
        • kamaoka Re: fałdki na brzuchu 19.03.04, 14:42
          no wlasnie, szczupla sylwetka, wszystko okej tylko ten brzuch... no ja nie
          wiem, mi sie tez wydaje ze odkad zaczelam brac tabletk to on sie
          tak "wybrzuszyl" hehe:) a do tego ja mam jakies chyba problmey z zoladkiem,
          (nieswiezy oddech, wieczorne mdlosci, puszczanie gazow i no wlasnie wydymanie
          sie brzucha, tzn wstaje zrana, jest w miare plaski, ale juz wieczorem jest
          nadety:)), lekarz kiedysci zdiagnozowal to jako zla flore bakteryjna, dal leki,
          pomoglo rzeczywiscie brzuch znow przestal sie nadymac na wieczor, ale etraz to
          wrocilo, nie mam kasy na lekarza (sory, ale w przychodni to nie mam szans na
          leczenie, poziom lekarzy niech juz przemilcze) i tak: faldki tluszyczyku mam na
          brzuchu (tak mniej wiecej na srodku), natomiast tak nizej jest te
          takie "wybrzuszenie", zawsze mialam (gdy stawalm bokie to widzialam) bardzo
          szczuply pas, a teraz jest takie szeroki, tylko w okolicy pepka jest wciecie:(
          co to sa te upsy czy jak je tam, i moze tak jakis tanszy kremik?
          pzdr
          Kama
          • Gość: Karolina Re: fałdki na brzuchu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 17:34
            kobiety jaki kremik!Wstydzicie sie pokazac w bikini itp?Siłownia
            kochane,instruktor i ćwiczonka raz,dwa!Mam takiego instruktorka a przy tym
            Kochane niezle daje mi popalić ale efekt wyśmienity.Jest super klimat no a przy
            tym inne korzyści nie tylko siłownia!To do zobaczenia na silowni przy
            ul.Browarnej 6.Tel828-68-55.PA!!!
            • ama5 Re: fałdki na brzuchu 19.03.04, 17:40
              aha, teraz Pani Ewa zmienila sie w Pania Karoline od reklamy salonu na
              browarnej ... a moze nie ma klientow i szefowa kaze im rozsylac posty po
              internecie?
              • Gość: Karolina Re: fałdki na brzuchu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.04, 12:56
                Do Pani ama5.Nie ma zadnej pani Ewy sa inne dziewczyny.Jest to dobre miejsce na
                relaks.Mało tego korzystałam nie tylko z siłowni.Może jest pani konkurencją
                tego salonu?Tak zachęcam wszystkich do tego miejsca jest o.k.Chciałam się
                podzielić opinią a pani zarzuca mi ze jestem pracownikiem tego salonu.Do pani
                wiadomości dostałam karnet na tę siłownię.Ważę prawie 80kg a jestem niska i
                dostałam niezłą szkołę od instruktora.Jest znakomity i polecam niech się ludzie
                przekonają co to za miejsce a pani negatywna opinia może być reklamą.Jestem
                grubą studentką dlaczego inni nie mogą być zadowoleni?Paradoksem jest to,że
                pani instruktor ma na imię Karolina jak ja.
          • Gość: kk Re: fałdki na brzuchu IP: *.jci.com 19.03.04, 19:24
            wiesz, ja tez tak mam :( jestem szczupla, a brzuch miewam nadety jak
            zarobaczone dziecko Etiopskie - przepraszam za porownanie. I przy szczuplosci
            to jeszcze bardziej widac. Rano raczej plaski, a pod wieczor jak bania!!! Bez
            faldek. I tez sie zaczelo mniej wiecej wtedy gdy przeszlam na tabletki. Plus
            kuracja antybiotykowa na cos tam. Mysle ze moze to te antybiotyki, wiec teraz
            probuje Lakcid i przetwory mleczne, zobaczymy.
            • kamaoka Re: fałdki na brzuchu 19.03.04, 22:16
              jade 9 kwietnia na szybka diagnostyke, moze cos wykaze, a jak nie to wybiore
              sie w koncu do tego lekarza, neich da mi leki znow na ta zla flore bakteryjna,
              i postaram sie mniej denerwowac, bo problemy z zoladkiem mam odkad zaczely sie
              u mnie problemy (w rodzinie, nieporozumienia z chlopakiem itd, co doprowadzilo,
              smiem przypuszczac, do malego rozstroju nerwowego)
              i obaczymy jak to bedzie:) teraz zaczelma cwiczyc razem z kaseta (tzn. wstyd
              sie pzryznac ale przegralam sobie kasete z cwczeniami cindy crawford:P i to ma
              mi pomoc sie zmobilizowac, na razie mobilizuje sie raz w tygodniu co i tak jest
              sukcesem:), takze poczekajmy na efekty, nie mialam problemow z linia nigdy, nie
              liczac oczywiscie tego brzucha, ale, no jak mowie, od 1,5 roku, czyli od
              wziecia pigulek:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka