Dodaj do ulubionych

pytanie do konsultantek AVON

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.03.04, 12:48
1) jeśli zostanę konsultantką to czy już od razu (bez kursów itd.) mogę
stworzyć własną siatkę konsultantek?? w jaki sposób
2) jaki upust przysługuje zakupom do 50zł

będę wdzięczna za odpowiedź
Obserwuj wątek
    • lola211 Re: pytanie do konsultantek AVON 20.03.04, 13:40
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16217
      Tu znajdziesz konsultantki.
      W Avonie nie tworzy sie sieci, to nie marketing wielopoziomowy.
      Upust jest przyznawany od zakupów na min. 160 zł. w cenach katalogowych.
    • Gość: Nikita Re: pytanie do konsultantek AVON IP: 217.153.194.* / 217.153.194.* 20.03.04, 18:47
      Owszem, tworzy się sieci konsultantek, ale gdy się zostanie koordynatorem.
      • Gość: justa Re: pytanie do konsultantek AVON IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 12:41
        koordynatorki również nie budują sieci, tylko grupę. sieć to grupa, która ma
        kilka poziomów, w Avonie tego nie ma.
    • 1szylider Re: pytanie do konsultantek AVON 22.03.04, 14:25
      Gość portalu: gargamella@gazeta. napisał(a):

> 1) jeśli zostanę konsultantką to czy już od razu (bez kursów itd.) mogę
      > stworzyć własną siatkę konsultantek?? w jaki sposób
      > 2) jaki upust przysługuje zakupom do 50zł
      >
      > będę wdzięczna za odpowiedź

Witam!

W Avonie nie budujesz żadnej siatki, ale tylko latasz z flakonikami, bo jesteś
      tam tylko akwizytorką...

W Avonie nie ma upustu przy zakupach za 50zł, płacisz tam cenę katalogową i
      jeszcze chyba aż 30zł za dostawę ( świetny biznes:))))

Nie wiem jak się zostaje koordynatroka, ale chyba nie od razu i chyba trzeba
      się komuś podobać i zasłużyć...

Mogą Ci tez koordynatrostwo odebrac gdy komus podpadniesz...

Chcesz miec od razu upust, chcesz od razu zarabiać 30% na sprzedazy...

Chcesz od razu budować sieć w całej Polsce ( możesz zacząć od miejsca
      zamieszkania)...

Chcesz zarabiać na obrocie zrekrutowanych do 21%...

Chcesz być niezalezna finansowo na poziomie 3-5 tys do końca roku...

To napisz do mnie dzisiaj i jutro zaczniemy budowac Twój biznes!

Chcesz więcej, klinij tu:MLM, biznes po godzinach...  Katalog Oriflame
      Pozdrawiam i zapraszam!
      • Gość: justa Re: pytanie do konsultantek AVON IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 22.03.04, 17:08
        szylider wprowadza Cię w błąd, bo Avon to sprzedaż bezpośrednia, a nie
        akwizycja. ciekawe, jakim on jest konsultantem, skoro nie rozumie tej różnicy,
        widocznie bardzo kiepskim.

nie ma opłaty 30 zł - jest opłata za spakowanie małej paczki, jeśli zamówisz za
        mniej niż 160,01 - ale jest o wiele mniejsza. co więcej, szylider zapomniał Ci
        powiedzieć, że w Oriflame również jest opłata za spakowanie małej paczki, tyle,
        że limity inne (niższe? wątpię).
        • 1szylider Re: pytanie do konsultantek AVON 22.03.04, 18:30
          Gość portalu: justa napisał(a):

> szylider wprowadza Cię w błąd, bo Avon to sprzedaż bezpośrednia, a nie
          > akwizycja. ciekawe, jakim on jest konsultantem, skoro nie rozumie tej
          różnicy,
          > widocznie bardzo kiepskim.
          >
          > nie ma opłaty 30 zł - jest opłata za spakowanie małej paczki, jeśli zamówisz
          za
          >
          > mniej niż 160,01 - ale jest o wiele mniejsza. co więcej, szylider zapomniał
          Ci
          > powiedzieć, że w Oriflame również jest opłata za spakowanie małej paczki,
          tyle,
          >
          > że limity inne (niższe? wątpię).

Witam!

Taką opłatę za dostarczenie do domu wymieniały akwizytorki Avonu min na moim
          forum...

Więc kto tu kłamie?

Zatem gdy chcesz wspólpracować z Avonem to za zamówienie do 160zł zapłaciśz
          cenę katalogową, opłatę wysyłkowa 30zł i jeszcze dodatkowo za "spakowanie małej
          paczki", czli razem 40, a może 50zł bo Moja Czcigodna Adwersarka nie była
          uprzejma podać wysokości tej opłaty...

Zatem kupując w Avonie za 50zł może zapłacić prawie drugie tyle za spakowanie i
          dosłanie do domu po cenach detalicznych...

Czyli za tę sama usługę 3 razy płacisz...

Ale Was doja!

Pozdrawiam i zapraszam!
          • lola211 Re: pytanie do konsultantek AVON 22.03.04, 20:39
            Pieprzysz szyliderze rowno.
            Oplata za paczke "mala " to 12 zl. O ile chcesz dziewczyno dostac ja do domu.W
            COK nie płacisz nic.
            Natomiast w Oriflame ostatnio wprowadzono kary dla maloaktywnych konsultantów,
            wzrosły oplaty za male zamówienia , za kazdym razem placisz 6 zl., nawet jak
            chcesz kupic 1 kosmetyk.
            Oprocz tego firma ledwie zipie, bo jej obroty sukcesywnie spadaja.Nawet
            Scorupco im nie pomogla.
            Natomiast jest jeden plus w Oriflame- jest tak malo konsultantow w porownaniu z
            Avonem ze jest mniejsza konkurencja.Jak widac malo kto chce z taka fira jak Ori
            wspólpracowac...
            • 1szylider Re: pytanie do konsultantek AVON 23.03.04, 00:00
              lola211 napisała:

> Pieprzysz szyliderze rowno.
              +++ A jak Ty sie wyrażasz, jak panienka z... avonu?

> Oplata za paczke "mala " to 12 zl. O ile chcesz dziewczyno dostac ja do
              domu.W
              > COK nie płacisz nic.

+++ W Oriflame też nie płacisz i jeszcze masz zniżkę lub zarabiasz 30% marzy!

> Natomiast w Oriflame ostatnio wprowadzono kary dla maloaktywnych
              konsultantów,
              > wzrosły oplaty za male zamówienia , za kazdym razem placisz 6 zl., nawet jak
              > chcesz kupic 1 kosmetyk.

+++Jakie kary kłamczuszko?
              Są tylko opłaty detaliczne i wynoszą tylko 4zł za małe zamowienia i SA ZWRACANE
              po przekroczeniu progu 200PP w misiącu...

> Oprocz tego firma ledwie zipie, bo jej obroty sukcesywnie spadaja.Nawet
              > Scorupco im nie pomogla.

+++Sytematycznie rosną, Scorupco nie budowała własnej sieci, wieć nie wiem ile
              ona a ile my...

> Natomiast jest jeden plus w Oriflame- jest tak malo konsultantow w porownaniu
              z
              >
              > Avonem ze jest mniejsza konkurencja.Jak widac malo kto chce z taka fira jak
              Ori
              >
              > wspólpracowac...

+++ Zdziwisz się jak wiele Avonistek sponsorujemy obecnie, jak tak dalej
              pójdzie, to...

Witam!

I co najważniejsze to pracująć w Oriflame możesz zapnsorować wszystkie
              akwizytorki Avonu i miec z tego super kasę...

Bo przjęcie chocby jednego okręgu avonu da Ci ca 5 tys miesięcznie
              Pozdrawiam i zapraszam!
              • lola211 Re: pytanie do konsultantek AVON 23.03.04, 10:35
                > Są tylko opłaty detaliczne i wynoszą tylko 4zł za małe zamowienia i SA
                ZWRACANE
                >
                > po przekroczeniu progu 200PP w misiącu...

Nie sa zwracane, tylko MOGA ewentualnie byc zwrócone, gdy w miesiacu wyrobi sie
                WYSOKA norme 200 PP- ile to z złotówkach? Pewnie ze 400 zł.To duzo chocby w
                porównaniu do progu Avonu 160 zł.

> +++Jakie kary kłamczuszko?
                Tak mówila mi znajoma konsultantka Ori, jesli to nieprawda, to nie ja klamie,
                tylko jedna z Was.

> +++ Zdziwisz się jak wiele Avonistek sponsorujemy obecnie, jak tak dalej
                > pójdzie, to...

Nie rozsmieszaj mnie, naprawde.
                Poza tym jesli Avonistki daja sie sponsorowac, to , uwierz, wiekszosc z nich
                nadal dziala takze w Avonie, nie zamieniają firmy A. na O., tylko zapisują sie
                DODATKOWO.

> I co najważniejsze to pracująć w Oriflame możesz zapnsorować wszystkie
                > akwizytorki Avonu i miec z tego super kasę...

Zapomniales dodac, ze podstawowym warunkiem jest by robily OBROTY.Sam
                sponsoring, podpisanie umowy to nic, jesli obrotow nie bedzie.
          • Gość: justa Re: pytanie do konsultantek AVON IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 23.03.04, 09:41
            szylider, 500 opłata wynosi, 500.... szczęśliwy? :P
      • Gość: Alicja Re: pytanie do konsultantek AVON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 18:27
        Znowu mi nie wypuscilo postu ;-(
        Gargamello, wejdz sobie na forum 1szylidera i zobacz, jakim wielkim kosmita
        moze byc dorosly badz co badz czlowiek! Jeszcze miesiac temu myslalam, ze
        gosciu sie zgrywa, ale on tak na powaznie! Zgroza czlowieka ogarnia. I jeszcze
        do tego jest z mojego miasta :-(
        • 1szylider Re: pytanie do konsultantek AVON 22.03.04, 18:34
          Gość portalu: Alicja napisał(a):

> Znowu mi nie wypuscilo postu ;-(
          > Gargamello, wejdz sobie na forum 1szylidera i zobacz, jakim wielkim kosmita
          > moze byc dorosly badz co badz czlowiek! Jeszcze miesiac temu myslalam, ze
          > gosciu sie zgrywa, ale on tak na powaznie! Zgroza czlowieka ogarnia. I
          jeszcze
          >
          > do tego jest z mojego miasta :-(

Witam!

A co to jest Kosmita...

Raczysz wyjasnic.

Pozdrawiam i zapraszam!
          • alice76 Re: pytanie do konsultantek AVON 22.03.04, 18:59
            Czlowieku, nie potrafie Ci tego wyjasnic ;-) Jest to moje prywatne okreslenie
            na ludzi, ktorzy budza we mnie specyficzne uczucia. Patrze na Twoje posty i
            umieram ze smiechu, i zastanawiam sie, jak mozna naprawde TAK myslec i na serio
            TAK sie zachowywac. Poniewaz Twoj i moj sposob rozumowania jest zupelnie
            odmienny, to raczej nie dojdziemy do porozumienia. Tak szczerze mowiac to
            przywiazalam sie do forum Uroda i Avon glownie za Twoja sprawa. Weszlam tu o
            pewnej pozniej godzinie, zaczelam sie wglebiac w rozne watki i ...wszedzie
            widzialam Twoja wypowiedz. Niekoniecznie na temat zreszta. Byl to jeden z
            lepszych rozrywkowych wieczorow, az prawie zarwalam noc ;-)))
            Prezpraszam, jesli uraze Twoje uczucia, ale po prostu nie moglam sie
            powstrzymac...
            • 1szylider Alez ukoisz moje uczucia... 22.03.04, 19:42
              alice76 napisała:

> Czlowieku, nie potrafie Ci tego wyjasnic ;-) Jest to moje prywatne okreslenie
              > na ludzi, ktorzy budza we mnie specyficzne uczucia. Patrze na Twoje posty i
              > umieram ze smiechu, i zastanawiam sie, jak mozna naprawde TAK myslec i na
              serio
              >
              > TAK sie zachowywac. Poniewaz Twoj i moj sposob rozumowania jest zupelnie
              > odmienny, to raczej nie dojdziemy do porozumienia. Tak szczerze mowiac to
              > przywiazalam sie do forum Uroda i Avon glownie za Twoja sprawa. Weszlam tu o
              > pewnej pozniej godzinie, zaczelam sie wglebiac w rozne watki i ...wszedzie
              > widzialam Twoja wypowiedz. Niekoniecznie na temat zreszta. Byl to jeden z
              > lepszych rozrywkowych wieczorow, az prawie zarwalam noc ;-)))
              > Prezpraszam, jesli uraze Twoje uczucia, ale po prostu nie moglam sie
              > powstrzymac...

Witam!

gdy zarwiesz z mego powodu noc...

I to bynajmniej nie przy kompie!
              :)))))))))

Pozdrawiam i zapraszam!
              • Gość: Alicja Re: Alez ukoisz moje uczucia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.04, 22:27
                <PARSK!>
                • Gość: gargamella@gazeta. Re: Alez ukoisz moje uczucia... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 22.03.04, 22:45
                  ja naleze do oriflame ale myslalam o zmianie na avon z powodu miejsca w jakim
                  znajduje sie siedziba oriflame - totalne zadupie, zeby tam dostac sie z mojego
                  zadupia bemowa, to juz w ogole....

bylam na spotkaniu z pania z avon... i zalamala mnie. byla taaaka natretna.
                  mowilam, ze chce sie tylko dowiedziecco i jak...

wyszlo na to, ze za tydzien ma zadzwonic i spytac sie o moje 1 zamowienie (a ja
                  sie nawet nie zapisalam)

no i te namowy na wybranie terminu szkolenia! oczywiscie o platnosciach
                  powiedziala po moim pytaniu o koszty... powiedzialam, ze chcialabym glownie
                  kupowac dla siebie i bliskich kolezanek... "now ie Pani, moze nie jest to
                  obowiazkowe, ale TRZEBA przez to przejsc"

jestem wku..........wiona

gdy zapisywalam sie do oriflame to nie bylo na mnie takiej nagonki

mysle, ze w obu instytucjach zdarzaja sie dziwni ludzie z kosmosu

ale przez takich foirmy te traca (i tak podupadajacy) wizerunek

to jacys szalency

jezuuuu

klotnie miedzy oriflame a avon sa bez sensu i wydaja mi sie smieszne

a to, ze niektorzy biora je na serio - tragiczne

koniec.
                  • 1szylider Re: Alez ukoisz moje uczucia... 23.03.04, 01:17

> ja naleze do oriflame ale myslalam o zmianie na avon z powodu miejsca w jakim
                    > znajduje sie siedziba oriflame - totalne zadupie, zeby tam dostac sie z
                    mojego
                    > zadupia bemowa, to juz w ogole....

+++Co Ty opowiadasz.., przecież nowy adres centrali przy Jutrzenki, to prawie
                    scisłe centrum...

>
                    > bylam na spotkaniu z pania z avon... i zalamala mnie. byla taaaka natretna.
                    > mowilam, ze chce sie tylko dowiedziecco i jak...
                    >
                    > wyszlo na to, ze za tydzien ma zadzwonic i spytac sie o moje 1 zamowienie (a
                    ja
                    >
                    > sie nawet nie zapisalam)
                    >
                    > no i te namowy na wybranie terminu szkolenia! oczywiscie o platnosciach
                    > powiedziala po moim pytaniu o koszty... powiedzialam, ze chcialabym glownie
                    > kupowac dla siebie i bliskich kolezanek... "now ie Pani, moze nie jest to
                    > obowiazkowe, ale TRZEBA przez to przejsc"

+++ Ja równiez zachęcam do uczestniczenia w pogadankach kosmetycznych naszej
                    pani doktor, bo przecież skoro już są w Oriflame to niech dowiedzą się czegoś
                    więcej.., ale u nas jest to całkowicie dobrowolne.

jestem nieco bardziej stanowczy gdy dziewczyna chce robić biznes, bo przecież
                    wtedy powinna wiedziec nieco więcej, ale też łagodnie, bo przecież nie
                    zmuszę:))))
                    Zresztą na tym właśnie polega wartość MLM i sprzedazy bezpośredniej, że jest to
                    klub ludzi niezaleznych, którzy moga robic co zechcą...

Takimi metodami jakie opisałaś nie tylko brzydze się, ale nie stosuje ich bo sa
                    zupelnie nieprzydatne...
                    To jeszcze raz potwierdza iż w Avonie mają coraz bardziej minorowe nastroje, co
                    zreszta było widać po zachowaniu niektórych ich akwizytorek na tym portalu

>
                    > jestem wku..........wiona
                    >
                    > gdy zapisywalam sie do oriflame to nie bylo na mnie takiej nagonki
                    >
                    >
                    > mysle, ze w obu instytucjach zdarzaja sie dziwni ludzie z kosmosu
                    >
                    > ale przez takich foirmy te traca (i tak podupadajacy) wizerunek
                    >
                    > to jacys szalency
                    >
                    > jezuuuu
                    >
                    > klotnie miedzy oriflame a avon sa bez sensu i wydaja mi sie smieszne
                    >
                    > a to, ze niektorzy biora je na serio - tragiczne
                    >
                    > koniec.

+++ A kto bierze na serio Avon?
                    Lataja te dziewuszki z flakonikami i robia tyle krzyku jak zbawiały co najmniej
                    świat...

A że mają tam taka wielką presję na sprzedaż to normalne, bo taka szef-
                    konsultantka wylatuje z roboty gdy spadna jej obroty, stąd to ich gonienie w
                    piętke i taka frustracja...

Ja zawsze pytam swoje kandydatki czy chcą kupowac jedynie dla siebie ze zniżka
                    i na kredyt, korzystac ze szkoleń kosmetyczncyh...

Czy też zagrac o wiekszą stawkę i mieć kosmetyki za darmo...

Czy wreszcie robić biznes!

Oczywiście szukam tych najaktywniejszych, lecz toleruję konsumentki w sieci...

Bo są dla mnie takimi samoobsługowymi klientakami, czasem tylko posyłam im
                    jakieś materiały o promocjach i oczywiście zachęcam do większej aktywności, ale
                    na nikogo nie krzyczę nie grożę wyrzuceniem jak to robia w Avonie...

Bo przecież nic one mnie nie angażują ( te mało aktywne), a 21% Oriflame mi
                    płaci od ich zakupów...

Żyć nie umierać!

I po co krzyczeć...
                    :))))))))))))))
                    • Gość: kasia.lomanczyk Re: Alez ukoisz moje uczucia... IP: 213.199.221.* 23.03.04, 10:04
                      Szyliderek, a co Ty tu robisz, przecież w tytule jest wyraźnie: PYTANIE DO
                      KONSULTANTEK AVON.
                      Jesteś konsultantką? ;)
                    • lola211 Re: Alez ukoisz moje uczucia... 23.03.04, 10:42
                      Ja nawet nie wiem jak moja koordynatorka wyglada.Robie jak uwazam DOBROWOLNIE,
                      nikt do niczego mnie nie zmusza, nie krzyczy i nie grozi- no bzdura totalna.A
                      zacheta do szkolenia jest zrozumiala, konsultantka ma wtedy mozliwosc
                      dowiedziec sie o tym co sprzedaje ciut wiecej niz przeczyta z katalogu.Poza tym
                      koszt szkolenia sie zwraca, bo otrzymuje sie dluga liste produktów z
                      mozliwoscia zakupu ich za pól ceny.Nawet tych najdrozszych, wiec to sie
                      opłaca.Ale nie ma zadnych konsekwencji nie brania udzialu w szkoleniach.

Do gargamelli- zrozum koordynatorke- ona zachowuje sie jak równiez wiekszosc
                      liderów liderów MLM- próbuje naciskac, bo w koncu zalezy jej na tym, bys robila
                      obroty.To samo robi np. szylider w stosunku do swoich "dołow" sieciowych.
                      • Gość: gargamella@gazeta. Re: Alez ukoisz moje uczucia... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.03.04, 17:06
                        rozumiem - ale ja odmawialam juz 2 razy a ona nadal mnie meczyla
                        rozumiem - ja chce kupowac kosmetyki dla siebie - po co mi jakies glupie kursy?
                        rozumiem - lista produktow tych ewentualnie tanszych kompletnie mnie nie
                        interesuje - szampony i kremy do zmarszczek echh///////

dlatego zostane w starym oriflamie i poczekam az zrobia siedzibe gdzies w
                        CENTRUM (wybacz szylider czy jak Ci tam - ale to nie jest ścisłe centrum :))a
                        wieczorem to az strach tam chodzic takie odludzie...

albo poczekam az mnie wyrzuca :)
                        • 1szylider Re: Alez ukoisz moje uczucia... 23.03.04, 17:53

> rozumiem - ale ja odmawialam juz 2 razy a ona nadal mnie meczyla
                          > rozumiem - ja chce kupowac kosmetyki dla siebie - po co mi jakies glupie
                          kursy?
                          > rozumiem - lista produktow tych ewentualnie tanszych kompletnie mnie nie
                          > interesuje - szampony i kremy do zmarszczek echh///////
                          >
                          > dlatego zostane w starym oriflamie i poczekam az zrobia siedzibe gdzies w
                          > CENTRUM (wybacz szylider czy jak Ci tam - ale to nie jest ścisłe centrum :))a
                          > wieczorem to az strach tam chodzic takie odludzie...
                          >
                          > albo poczekam az mnie wyrzuca :)

Witam!

Nikt Cie nie wyrzuci...

Ale Twoje członkostwo wygaśnie po 12 miesiącach braku aktywności...

To chyba sensowne, żeby nie trzymać nikogo na siłę, przecież rok bez kontaktu
                          to wystarczy by rozstać sie bez zbednych słów..

Przeciez tak się dzieje nawet pomiędzy kochankami...

Pozdrawiam i zapraszam!
                  • Gość: zuza Re: Alez ukoisz moje uczucia... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.04, 17:04
                    tez się spotkałam z takim natrectwem bo przeciez te koordynatorki zarabiaja na
                    nas konsultantkach i na naszych zamowieniach wiec nas naciagaja.ja mojej pow ze
                    wchodze na probe na 6 kampanii zebrac tylko prezenty i zobaczyc jak to
                    jest.pozniej po chamsku po prostu przestalam skladac zamowienia w okreslonych
                    terminach a jedynie zamawialam w centrum.ona wydzwaniala do mnie i prosila
                    zebym regularnie zam itp.olalam ja.i przynajmniej teraz to mi sie
                    oplaca.zamawiam z siostra i jest super bo mamy wiekszy upust i nikt nas nie
                    pogania.
                    • 1szylider Re: Alez ukoisz moje uczucia... 26.03.04, 17:21
                      Gość portalu: zuza napisał(a):

> tez się spotkałam z takim natrectwem bo przeciez te koordynatorki zarabiaja
                      na
                      > nas konsultantkach i na naszych zamowieniach wiec nas naciagaja.ja mojej pow
                      ze
                      >
                      > wchodze na probe na 6 kampanii zebrac tylko prezenty i zobaczyc jak to
                      > jest.pozniej po chamsku po prostu przestalam skladac zamowienia w okreslonych
                      > terminach a jedynie zamawialam w centrum.ona wydzwaniala do mnie i prosila
                      > zebym regularnie zam itp.olalam ja.i przynajmniej teraz to mi sie
                      > oplaca.zamawiam z siostra i jest super bo mamy wiekszy upust i nikt nas nie
                      > pogania.

Witam!

Czy gdy zamiawiasz w COK to ona nie ma % od Ciebie?

Pozdrawiam i zapraszam!
    • 1szylider Bawicie mnie Avonistki... 23.03.04, 15:17

Witam!

szczególnie ta Wasza besilna furia...

to tupanie nóżkami...

To polowanie na moje posty...

ale najbardziej imponuje mi, że tak pilnie mnie czytacie...

A sugestie w Was pozostają i rozwijają się...

Dzielne z Was Amazonki...
      polujecie na wszystkich samców z takim uporem, że przypomina mi się sexmisja...

Wiele z Was zasili szeregi mojej grupy, niektóre , co zdolniejsze i bardziej
      przedsiebiorcze zrobią u mnie karierę...

Pozdrawiam i zapraszam!
      • Gość: justa Re: Bawicie mnie Avonistki... IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 23.03.04, 15:45
        jestem pewna, że wiele dziewczyn, które rozważały pracę w Oriflame, teraz tego
        nie zrobi - możesz być z siebie dumny. Ciekawe, co Twoja firma powie na taki
        skutek Twoich działań, musi być zachwycona :> pociesz się, że i tak nie piszemy
        Ci tego, co naprawdę o Tobie myślimy - cenzura. choroba psychiczna byłoby
        pewnie najlżejszym określeniem. wiesz, są pewne granice normalności. a Ty je
        już dawno przekroczyłeś...
        • Gość: Nikita Re: Bawicie mnie Avonistki... IP: 217.153.194.* / 217.153.194.* 23.03.04, 15:50
          A na czym polega sponsorowanie Avonu przez Oriflame?
          • 1szylider Re: Bawicie mnie Avonistki... 23.03.04, 15:53
            Gość portalu: Nikita napisał(a):

> A na czym polega sponsorowanie Avonu przez Oriflame?

Witam!

Nie rozumiem, sprecyzuj pytanie.

Pozdrawiam i zapraszam!
        • 1szylider Re: Bawicie mnie Avonistki... 23.03.04, 15:52
          Gość portalu: justa napisał(a):

> jestem pewna, że wiele dziewczyn, które rozważały pracę w Oriflame, teraz
          tego
          > nie zrobi - możesz być z siebie dumny. Ciekawe, co Twoja firma powie na taki
          > skutek Twoich działań, musi być zachwycona :> pociesz się, że i tak nie pisz
          > emy
          > Ci tego, co naprawdę o Tobie myślimy - cenzura. choroba psychiczna byłoby
          > pewnie najlżejszym określeniem. wiesz, są pewne granice normalności. a Ty je
          > już dawno przekroczyłeś...

Witam!

No właśnie...

Nie masz argumentów to zaczynasz z wyzwiskami...

Ale mów za siebie!

Bo nikt Cie nie upoważnił do mówienia za inne...

Wasze wszystkie posty dowodzą jak bardzo czujecie niepewnie, jak bardzo
          zagrożone...

Widac jaka u Was sekciarska atmosfera!

A Ty rozbawiasz mnie szczególnie...

Pozdrawiam i zapraszam!
          • Gość: M Re: Bawicie mnie Avonistki... IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 10:24
            Przeczytaj dokładnie posta Justy i znajdź mi chociaż jedno wyzwisko.
            Nie jestem faszystką, ale jak natykam się na posty tego SZYLIDERA JEDNEGO (bo
            gorszej obelgi już nie wymyślę chyba), zgadzam się, że jednostki społecznie
            szkodliwe - a za taką uważam tego durnia - powinno się eksterminować
      • Gość: kasia.lomanczyk Ty nas też, oriflejku :) IP: 213.199.221.* 23.03.04, 17:02
        Masz prawdziwe poczucie misji :) To fakt, uwielbiam czytać Twoje posty, to
        naprawdę przednia zabawa. Zwłaszcza, kiedy stawiasz komuś zarzuty, które
        wcześniej ktoś postawił Tobie...
        Pisz jak najwięcej, uwielbiam Cię czytać :) Na tej samej zasadzie czasami
        oglądam Klan i słucham Radia Maryja. Czysty folklor :)
        • 1szylider fajny masz gust, gartuluję... 23.03.04, 17:09
          Gość portalu: kasia.lomanczyk napisał(a):

> Masz prawdziwe poczucie misji :) To fakt, uwielbiam czytać Twoje posty, to
          > naprawdę przednia zabawa. Zwłaszcza, kiedy stawiasz komuś zarzuty, które
          > wcześniej ktoś postawił Tobie...
          > Pisz jak najwięcej, uwielbiam Cię czytać :) Na tej samej zasadzie czasami
          > oglądam Klan i słucham Radia Maryja. Czysty folklor :)

Witam!

Ale ja wole ambitniejsze pozycje...

PS
          Kompromituj Avon dalej, robisz to świetnie!

Pozdrawiam i zapraszam!
          • Gość: gargamella@gazeta. Re: fajny masz gust, gartuluję... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.03.04, 17:26
            czy nie wydaje sie Wam, ze szylider jest jakims niewyzytym dziewczeciem??
            podkreslam dziewcze - poniewaz jej argumenty (a raczej to, co uwaza za
            argumenty) to zagrywki prosto z podworka czy innej piaskownicy....

trudno byloby mi zrozumiec, ze Dorosly człowiek nie wylapuje ironii tam, gdzie
            jest ona zawarta a doszukuje sie tam, gdzie jej nie ma...

wniosek: sklonienie szylider do rozmowy na poziomie jest tak samo mozliwe jak
            wmowienie dziecku, ze Sienkiewicz jest lepszy od lizaka....
          • kasia.lomanczyk Re: fajny masz gust, gartuluję... 23.03.04, 17:38
            >
            > Ale ja wole ambitniejsze pozycje...
            >

Chyba nie do końca załapałeś o co mi chodzi. Ale właśnie to w Tobie uwielbiam:
            nie grzeszysz bystrością ;) Ważne że reszta osób to czytających rozumie. :)

> Kompromituj Avon dalej, robisz to świetnie!

Dlaczego uważasz, że zależy mi na utrzymaniu dobrego imienia Avonu? Jestem
            konsumentką wyrobów tej firmy, nie sprzedawczynią. To Ty się musisz starać żeby
            nikt źle nie mówił o Ori, z tym, że jak na razie to osiągasz dokładnie odwrotny
            skutek.

Gargamella: a skąd! To autentyczny człowiek i to jest w nim najzabawniejsze :)
            przedstawił mi się jakiś czas temu przysyłając mi jakiś email zapraszający do
            współpracy z Oriflame.
            • Gość: gargamella@gazeta. Re: fajny masz gust, gartuluję... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.03.04, 17:52
              wiem, że to autentyczny człowiek i nie zaprzeczam, że nalezy do oriflame -
              ciekawy zdaje sie byc fakt, ze mozna przystapic do Ori majac 16 lat (za zgoda
              rodzicow) - moze nasz kochany szylider jest takim nieopierzonym Autentycznym
              Człowieczkiem :)
              • Gość: gargamella@gazeta. Re: fajny masz gust, gartuluję... IP: *.aster.pl / *.acn.pl 23.03.04, 17:54
                w poprzednim mailu powinno byc chyba chlopieciem :)
            • 1szylider Re: fajny masz gust, gartuluję... 23.03.04, 17:55
              kasia.lomanczyk napisała:

> >
              > > Ale ja wole ambitniejsze pozycje...
              > >
              >
              > Chyba nie do końca załapałeś o co mi chodzi. Ale właśnie to w Tobie
              uwielbiam:
              > nie grzeszysz bystrością ;) Ważne że reszta osób to czytających rozumie. :)
              >
              > > Kompromituj Avon dalej, robisz to świetnie!
              >
              > Dlaczego uważasz, że zależy mi na utrzymaniu dobrego imienia Avonu? Jestem
              > konsumentką wyrobów tej firmy, nie sprzedawczynią. To Ty się musisz starać
              żeby
              >
              > nikt źle nie mówił o Ori, z tym, że jak na razie to osiągasz dokładnie
              odwrotny
              >
              > skutek.
              >
              > Gargamella: a skąd! To autentyczny człowiek i to jest w nim
              najzabawniejsze :)
              > przedstawił mi się jakiś czas temu przysyłając mi jakiś email zapraszający do
              > współpracy z Oriflame.

Witam!

Tak czy inaczej jesteś moja fanką!

A to już...

Pozdrawiam i zapraszam!
              • kasia.lomanczyk Re: fajny masz gust, gartuluję... 23.03.04, 18:39
                Ojca Rydzyka też. Ja po prostu kocham taki naturalny, autentyczny HUMOR :)
                Ale nie obiecuj sobie zbyt wiele, szyliderku. Uderz raczej do astruni, tam
                prędzej coś uzyskasz, mimo że mężatka ;)
                Miłego wieczoru życzę :)
                • 1szylider Re: fajny masz gust, gartuluję... 23.03.04, 19:29

> Ojca Rydzyka też. Ja po prostu kocham taki naturalny, autentyczny HUMOR :)
                  > Ale nie obiecuj sobie zbyt wiele, szyliderku. Uderz raczej do astruni, tam
                  > prędzej coś uzyskasz, mimo że mężatka ;)
                  > Miłego wieczoru życzę :)

Witam!

Wiesz nudzą mnie te Wasze gimnazjalne mądrości...

Jedna rzecz mnie jeszcze ciekawi pod iloma nickami piszesz.

Bo ten Avon na portalu wcale nie wydaje mi sie autentyczny.

Tak samo pisane posty na jedno kopyto.

Na tym samym gimnazjalnym poziomie...

Tak samo bezrefleksyjnie...

Chyba Avon powinien zatrudnić zdolniejszą od Ciebie propagandzistkę.

Której zróznicowane posty można byłoby użyć do spamerskiej akwizycji...

PS

A co propozycji erotycznych, to wierzę iż jesteś superatrakcyjną
                  licealistką.., ale do Gdańska mam za daleko, pozatem wolę choćby nieco starsze..

A astrunia jest męzatką, ale mam ja w grupie i robi u mnie coraz wieksze
                  postepy...

Wkrótce będzie nową dyrektorką...

Ważne, że zaczynasz mówić ludzkim głosem, widać robię robię postepy w
                  poskramianiu zlosnicy...

Ta u Szekspira tez chyba miała Kasia, bo dawno czytałem...

Pozdrawiam i zapraszam!
                  • Gość: kasia.lomanczyk Re: fajny masz gust, gartuluję... IP: 213.199.221.* 23.03.04, 19:58
                    Ech, pudło, szyliderku, pudło...
                    Zwłaszcza jeśli chodzi o gimnazjum. Ale to już nie mój problem ;)

Posty też nie są moje, najwyraźniej nie wierzysz że aż tyle znalazło się
                    chętnych do dyskutowania o Avonie, a o Oriflame mało kto? Niestety, szyliderku.
                    Ja mam dość charakterystyczny styl. Jak chcesz to poproś na moim forum żeby
                    dziewczyny się wpisały niezalogowane na Urodzie, zobaczysz że mają różne IP.
                    Zresztą - napisały skąd są w wątku z ogłoszeniami...
                    Astrunia - no, tak podejrzewałam, że to jakaś Twoja satelitka. Ten zachwyt w
                    jej postach... ;)
                    Mnie nie poskromisz, słonko. Miłej zabawy ;)
                    • Gość: Nikita Re: fajny masz gust, gartuluję... IP: 217.153.194.* / 217.153.194.* 23.03.04, 21:53
                      Szylinder napisał "zdziwisz się jak wiele Avonistek sponsorujemy w tej chwili"
                      Szylinder, proszę, wytłumacz o co ci chodzi.
                      • 1szylider Re: fajny masz gust, gartuluję... 23.03.04, 22:23
                        Gość portalu: Nikita napisał(a):

> Szylinder napisał "zdziwisz się jak wiele Avonistek sponsorujemy w tej chwili"
                        > Szylinder, proszę, wytłumacz o co ci chodzi.

Witam!

Zapisujemy do Oriflame.

W Oriflame aby wstąpić musisz mieć osobę wprowadzajacą, która Ciebie
                        zarekomenduje do Klubu Oriflame, nazywamy ja sponsorem.

Sponsorowaniem zaś proces rekrutacji i wstepowania do Klubu, jak równiez dalsze
                        działania opiekuńcze i promocyjne wobec adepta, ogólnie pracy z podopiecznymi,
                        dlatego możesz czasem usłyszeć o sponsorowaniu grup, liderów...

Tremin sponsorowanie odnosi się do naszych działań prywatnych a nigdy do
                        działań firmy, z wyjątkiem tzw Członów Założycieli, ale ich na całe 100 tys
                        Kosultatek i Konsultantów jest 20 i są ludzie których struktury opanowały rynek
                        kraju nie tylko Polski bo w innych krajach jest podobnie...

Również w działaniu zagranicznym zwanym Sponsorowaniem Międzynarodowym moimi
                        sponsorami są Oriflame Czechy i Oriflame Niemcy, Twoimi może być np Oriflame
                        Rosja, Oriflame USA czy też Oriflame Słowacja i są to jedyne sytuacje w których
                        sponsorowaniem zajmuje sie Oriflame.

Pozdrawiam i zapraszam!
                    • 1szylider Re: fajny masz gust, gartuluję... 23.03.04, 22:37

> Ech, pudło, szyliderku, pudło...
                      > Zwłaszcza jeśli chodzi o gimnazjum. Ale to już nie mój problem ;)
                      >
                      > Posty też nie są moje, najwyraźniej nie wierzysz że aż tyle znalazło się
                      > chętnych do dyskutowania o Avonie, a o Oriflame mało kto? Niestety,
                      szyliderku.
                      >
                      > Ja mam dość charakterystyczny styl. Jak chcesz to poproś na moim forum żeby
                      > dziewczyny się wpisały niezalogowane na Urodzie, zobaczysz że mają różne IP.
                      > Zresztą - napisały skąd są w wątku z ogłoszeniami...
                      > Astrunia - no, tak podejrzewałam, że to jakaś Twoja satelitka. Ten zachwyt w
                      > jej postach... ;)
                      > Mnie nie poskromisz, słonko. Miłej zabawy ;)

Witam!

Nie satelita ale Moja Znakomita Wspólniczka!

A szczerze mowiąc wcale na Ciebie nie nastaję, bo mam znacznie bliżej tysiące
                      chętnych i rozsądnych Avonistek, gdyz moje plany na razie ograniczają sie do 4
                      głownych aglomeracjji: łódzko-warszawskiej , śląskiej, krakowskiej,
                      poznańskiej...

Mam tu wystarczająco dużo Avonistek do zasponsorowania, aby jeszcze się
                      rozdrabniać na Pomorze...

Ale nie mówie nie, bo Trójmiasto tez milionowa aglomeracja i blisko Rosji,
                      gdzie Polacy od zawsze robili prawdziwe kariery...

Może zresztą sama się zgłosi jakaś dynamiczna i ambitna osóbka do której warto
                      będzie wybrać się nad morze...

W tym czasie dojrzejesz również Ty i będę miał jak znalazł gotową Dyrektorke i
                      z gotową grupą...

A 39 po drodze i wiesz, że za Twój awans dyrektorski wtedy dostanę od Oriflame
                      100 tys $, wiesz sama że taka kaaaaaasa piechota nie chodzi i warto po nia
                      pojechac nawet do Gdańska i pracować nawet z Tobą, choc zawsze mogę odmówić...

Zreszta kto odmawia pięniędzy i zaszczytów?

Stare przysłowie mówi iż za pieniądze nawet ksiądz się modli ( nie tylko
                      katolicki, nie tylko Ojciec Dyrektor:)))), więc i ja się Toba zajme dla kasy.

A gdy zsubtelniejesz, wyrobisz się, to może nie tylko...

Pozdrawiam i zapraszam!
                      • Gość: kasia.lomanczyk Re: fajny masz gust, gartuluję... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 13:00
                        Tutaj sobie przeczytaj, oriflejku, dlaczego NIGDY się mną nie zajmiesz jako
                        sponsor w Ori:
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16217&w=11514552&v=2&s=0
                        A o innym "zajmowaniu się" - chyba tylko marzenia Ci pozostały...
                        • 1szylider Re: fajny masz gust, gartuluję... 24.03.04, 13:47

> Tutaj sobie przeczytaj, oriflejku, dlaczego NIGDY się mną nie zajmiesz jako
                          > sponsor w Ori:
                          > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16217&w=11514552&v=2&s=0
                          > A o innym "zajmowaniu się" - chyba tylko marzenia Ci pozostały...

Witam!

Rozumiem, że jako mój cień i satelita czujesz powołanie do spamowania każdej
                          mojej wypowiedzi...

Ale ja chyba juz wyjaśniłem Tobie dobitnie, że traktuje Ciebie
                          baaaardzo "długofalowo i perspektywicznie" (to chyba eleganckie i dyplomatyczne
                          określenie)

Natomiast w tym co piszesz nie ma cienia autentyczności, bo gdybyś Avon
                          traktowała jak hobby to z taka furia nie atakowałabyś ani Oriflame ani mnie
                          osobiście...

Natomiast Twoje określenia typu "marketing z Koziej Wólki" itp mówia wiele o
                          Tobie i o Twoim nastawieniu.

Równiez Twoje przechwałki o wykształceniu i talentach są śmieszne, bo nie tylko
                          w Oriflame są ludzie, któryz Ciebie bija na głowę i kulturą wypowiedzi i
                          subtelnością i poziomem umysłowym i również formalnym wykształceniem...

Może sama nie jesteś w stanie dostrzec juak batrdzo sie ośmieszasz...
                          :)))))))

Pozdrawiam i zapraszam!
                          • kasia.lomanczyk Re: fajny masz gust, gartuluję... 24.03.04, 14:01
                            1szylider napisał:
                            > Rozumiem, że jako mój cień i satelita czujesz powołanie do spamowania każdej
                            > mojej wypowiedzi...
                            >
                            Dyskutuję z Tobą, więc Ci odpowiadam. Dyskusja nie polega na wysłuchiwaniu
                            Twoich monologów, wiesz?
                            > Ale ja chyba juz wyjaśniłem Tobie dobitnie, że traktuje Ciebie
                            > baaaardzo "długofalowo i perspektywicznie" (to chyba eleganckie i
                            dyplomatyczne
                            >
                            > określenie)

No to sobie z tym raczej daj spokój, bo nic nie wskórasz nawet długofalowo.
                            Oszczędź sobie wysiłku.

> Natomiast w tym co piszesz nie ma cienia autentyczności, bo gdybyś Avon
                            > traktowała jak hobby to z taka furia nie atakowałabyś ani Oriflame ani mnie
                            > osobiście...

Nie ma we mnie żadnej furii, ja to traktuję jako wprawkę retoryczną i ćwiczenie
                            oratorskie.

> Równiez Twoje przechwałki o wykształceniu i talentach są śmieszne, bo nie
                            tylko

Nie przechwalałam się, po prostu stwierdziłam fakt, że mam wykształcenie i
                            talent w zupełnie innym kierunku niż sprzedaż. Ty jesteś sprzedawcą, ja
                            lektorem, ktoś inny kierowcą, a jeszcze inny lekarzem. Każdy robi to co mu
                            odpowiada. Nie wątpię że w Ori są osoby sympatyczne, mądre i wykształcone, ale
                            Ty jesteś ich zupełnym przeciwieństwem. Po tym co zaprezentowałeś na forum
                            Gazeta myślę że już nikt nie zechce z Tobą poważnie dyskutować, panie
                            akwizytorze.
                          • kasia.lomanczyk Re: fajny masz gust, gartuluję... 25.03.04, 09:35
                            > Rozumiem, że jako mój cień i satelita czujesz powołanie do spamowania każdej
                            > mojej wypowiedzi...

Uwielbiam, kiedy zaczynasz używać określeń zasłyszanych u innych osób. Tym
                            razem SATELITA :) Cóż, schlebia mi, gdy po raz kolejny uważasz moje określenia
                            za tak trafne, że aż warte wprowadzenia do swojego zasobu oratorskiego.
                            Niecierpliwie czekam co będzie następne :)
    • Gość: Obserwator Re: pytanie do konsultantek AVON IP: *.gdynia.mm.pl 24.03.04, 09:27
      Dobra gościu przyjeżdżaj na pomorze to ja cie zasponsoruje i nareszcie naucze
      porządnej pracy,bo na dzień dzisiejszy jesteś cienki jak kabanos....
      • Gość: M Re: pytanie do konsultantek AVON IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 09:48
        Obserwator, kocham Cię i nigdy nie przestanę; z tym głupkiem właśnie tak
        trzeba, nie warto się wysilać.
        Mam pytanie do Plum - Plum; dużo nas, dużo nas ma dość tego przygłupa
        szylidera. Czy nie można by go jakoś zmoderować, bo nic nie dociera do tego
        pustego łba...
        Cenzury wprawdzie nie ma, ale tego czuba trzeba by chyba ocenzurować (czytaj:
        skasować) - znudził mi się...
        • Gość: justa Re: pytanie do konsultantek AVON IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 10:12
          popieram.... zresztą, zaniża poziom forum, jak widzę słowotwór "pozatem" czy
          Kasię u Szekspira (??? toż nawet Kate żadnej tam nie ma!), to włos się jeży na
          głowie.
          • Gość: Obserwator świrlider kabanos IP: *.gdynia.mm.pl 24.03.04, 12:05
            Krótka piłka dziewczyny,,,totalny ignor.Zero prowokacji.Ten zniewieściały
            konsultantek wymięka,bo nie ma argumentów.Czarna rozpacz go ogarnia bo tak
            bardzo chce a nie może odbić od konsultkowania.Prawdziwi liderzy pracują jak
            męzczyżni i nie bawią się w w takie pierdoły,Ale taki poziom zarobków u niego
            jak i umysłu.No i co tu więcej gadać ,,,,,
            • kasia.lomanczyk Re: świrlider kabanos 24.03.04, 13:50
              Jeśli chodzi o poziom zarobków, to najbardziej bawi mnie fakt, że szyliderek
              kusi zarobkami rzędu 4-5 tys. To ma być jakaś powalająca kwota?! Na mnie to nie
              działa jakoś szczególnie magicznie...
              • 1szylider Re: świrlider kabanos 24.03.04, 14:12

> Jeśli chodzi o poziom zarobków, to najbardziej bawi mnie fakt, że szyliderek
                > kusi zarobkami rzędu 4-5 tys. To ma być jakaś powalająca kwota?! Na mnie to
                nie
                >
                > działa jakoś szczególnie magicznie...

Witam!

Dla Avonistek to i tak niewyobrażalnie dużo...

Ale tyle zarabiaja dopiero początkujące liderki przecietnej rangi...

Pozdrawiam i zapraszam!
                • Gość: M Re: świrlider kabanos IP: *.ostroleka.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 14:53
                  Nie, no ten ... jest niereformowalny. PLUM PLUM, śpisz?
          • kasia.lomanczyk Re: pytanie do konsultantek AVON 24.03.04, 13:27
            Była, w "Poskromieniu złośnicy".
            • Gość: justa Re: pytanie do konsultantek AVON IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 13:34
              a, to tak Cię skojarzył :)
            • Gość: Obserwator Re: pytanie do konsultantek AVON IP: *.gdynia.mm.pl 24.03.04, 14:28
              No ,a tak w ogóle to co tam u was słychać moje piękne....
              • Gość: justa Re: pytanie do konsultantek AVON IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 14:44
                obserwator, a dziękuję, dobrze, choć trochę zimno u nas... gdzie ta wiosna? a
                co u Ciebie, przystojniaku z mych stron? ;)
                • Gość: Obserwator Re: pytanie do konsultantek AVON IP: *.gdynia.mm.pl 24.03.04, 15:05
                  A u mnie pytasz?? No cóż ja się wybieram w ciepłe kraje,ale na krótko.Trochę w
                  interesach trochę rekreacyjnie,ale wrócę do Was.Trzeba pracować .No i nie
                  pozdrawiajcie odemnie świrlidera.Pa
                  • Gość: justa Re: pytanie do konsultantek AVON IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 15:08
                    no to miłego wypoczynku, ja też niedługo na urlop się wybieram, choć
                    bezwyjazdowo raczej.
    • Gość: wani@ Re: pytanie do konsultantek AVON IP: *.elpoinformatyka.pl 26.03.04, 09:28
      Ja jestem konsultantką od prawie 2 lat, ale na Twoje pierwsze pytanie niestety
      nie umiem Ci odpowiedzieć. Za to na drugie jak najbardziej: jeżeli zamówisz
      kosmetyki za 50 zł, to nie dość, że nie będziesz miała żadnego opustu (!) to
      jeszcze będziesz musiała zapłacić koszty dostawy małej przesyłki (obecnie chyba
      12 zł). Żeby mieć opust i nie płacić za dostawę, musisz zamówić za co najmniej
      160,01 zł. Inaczej będzie tak jak juz mówiłam (pisałam :o)). Pozdrowionka i
      życzę udanej pracy w "naszej" firmie.
      • Gość: konsultantka Re: pytanie do konsultantek AVON IP: 193.0.98.* 26.03.04, 10:54
        Ale jesli będziesz robiła zakupy w sklepie za taką sumę, a w poprzednim
        miesiącu kupiłaś za te 160 zł, to rabat dostaniesz. Poza tym, możesz
        porozmawiać ze swoją koordynatorką, żeby Cie wspomogła przy pierwszych
        zamówieniach, i uzupełniła zamówienie do wymaganej sumy. Pozdrawiam.
    • Gość: Beata Re: pytanie do konsultantek AVON IP: *.smrw.lodz.pl / *.smrw.lodz.pl 26.03.04, 16:47
      Możesz zostać konsultantką bez żadnych kursów.A co do siatki konsultantek to
      powinnaś moim zdaniem najperw sama spróbować i nauczyć się być konsultantką a
      później chcieć zostać koordynatorem sprzedaży.To ciężka praca a Ty chyba nie
      zdajesz sobie z tego sprawy.
      A co do upustu to musisz zrobić zakupy za 160,01 żeby uzyskać upust.
      Pozdrawia
      PS:Warto spróbować.Są kursy bardzo dobrze prowadzone i po niskiej cenie.Super-
      jeżeli Cie to interesuje.
      • 1szylider Chcę być koordynatorką... 26.03.04, 17:28
        Gość portalu: Beata napisał(a):

> Możesz zostać konsultantką bez żadnych kursów.A co do siatki konsultantek to
        > powinnaś moim zdaniem najperw sama spróbować i nauczyć się być konsultantką a
        > później chcieć zostać koordynatorem sprzedaży.To ciężka praca a Ty chyba nie
        > zdajesz sobie z tego sprawy.
        > A co do upustu to musisz zrobić zakupy za 160,01 żeby uzyskać upust.
        > Pozdrawia
        > PS:Warto spróbować.Są kursy bardzo dobrze prowadzone i po niskiej cenie.Super-

> jeżeli Cie to interesuje.

Witam!

Co należy zrobić aby zostać i utzrymac się jako kordynatorką, jakie mozna mieć
        z tego profity, jakie obowiązki?

Pozdrawiam i zapraszam!
    • Gość: alis Re: pytanie do konsultantek AVON IP: *.szczecinek.net.pl / *.Szczecinek.Net.PL 26.03.04, 17:06
      czy istnieje jakaś maseczka do likwidacji trądziku różowatego? będę wdzięczna
      za odpowiedz
      • 1szylider Trądzik różowaty! 26.03.04, 17:26
        Gość portalu: alis napisał(a):

> czy istnieje jakaś maseczka do likwidacji trądziku różowatego? będę wdzięczna
        > za odpowiedz

Witam!

Watpię, aby jakolwiek firma kosmetyczna miała prdukt do likwidacji trądzika
        różowatego...

Oczywiście mogą być produkty zalecane do pielęgancji t.r. ale to już problem
        dla dermatologa a nie dla kosmetyczki.

Zatem dobry dermatolog!
        Pozdrawiam i zapraszam!
    • Gość: patrycja28@autogra Re: pytanie do konsultantek AVON IP: 212.244.126.* 26.03.04, 19:15
      mam drobne problemu z odpowiednia figurą chciałabym jak najszybciej pozbyc sie
      faldek z brzucha aby moc go pokazac i wyszczuplic nieco nogi !! czy to
      mozliwe?? pomozcie mi proszę...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka