alektra_india 17.08.10, 10:32 Czy odżyki/maski Kerastase są warte swojej ceny? Mam suche szorstkie włosy.. Która da naprawdę zauważalny efekt poprawy? Zeby były miękkie, nawilżone i 'lejące'?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloneczna.dziewczyna Re: Odżywki/maski Kerastase- warto? 17.08.10, 19:56 Poczytaj opinie na wizażu. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniorek Re: Odżywki/maski Kerastase- warto? 17.08.10, 21:45 Oleo Relax lub Masquintense. Odpowiedz Link Zgłoś
enith Re: Odżywki/maski Kerastase- warto? 18.08.10, 05:34 Masquintense do włosów grubych lub cienkich, oleo-relax w ampułce lub masce, cement termiczny - to moje ulubione. Mam włosy cienkie z bardzo ostatnio suchymi końcami i te maski/olejki sprawdzają się świetnie. Masquintense uratował przesuszoną kręconą czuprynę mojej rudej przyjaciółki. Efekt był świetny: zamknięte łuski włosa, gładkość, miękkość. Odpowiedz Link Zgłoś
alektra_india A może Joico? 18.08.10, 10:28 A może K-Pak od Joico mi pomoże? Wiem, że są opinie na wizażu.. Ale tam każda ma inny typ włosów i wypowiada się na swój temat. mi chodzi o opinie kobiet które mają ten problem co ja i znalazły kosmetyk który im pomógł (przesuszone, długie, cieńkie włosy). Odpowiedz Link Zgłoś
tequilla78 Re: A może Joico? 20.08.10, 23:04 Już gdzieś o tym pisałam - możesz spróbować odżywkę naprawczą Madara lub którąkolwiek john masters organics. Kiedyś używałam Kerastase i innych naprawdę drogich odżywek, ale te są moim zdaniem dużo lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś