Dodaj do ulubionych

CLARINS - który krem?

01.04.04, 16:25
Dziewczyny, chce sobie kupic krem clarins'a , ale nie wiem na który sie
zdecydować. Zdaje się, że Multi-Active Day Cream ma kilka wersjji i
zgłupiałam juz...Jesli któraś z Was używala tego kremu lub czegoś z serii
MOISTURE QUENCHING HYDRA-BALANCE ...poradzcie prosze...
k1
Obserwuj wątek
    • masia27 Re: CLARINS - który krem? 01.04.04, 16:39
      Multi-Active Day jest w wersji dla skóry suchej albo normalnej/mieszanej. To
      bardzo dobry krem, z czystym sumieniem polecam. Drugiego, o który pytasz nie
      znam
      • katija1 Re: CLARINS - który krem? 01.04.04, 16:40
        :) dzieki za odp. A czy obydwie wersje Multi-ACtive są w tubkach?
        • masia27 Re: CLARINS - który krem? 01.04.04, 19:31
          ja używała mwersji to skóry suchej i ta była napewno w słoiku
          • Gość: Mimi Re: CLARINS - który krem? IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 01.04.04, 20:21
            hey ja uwielbiam clarinsa kremik.
            Multi Active ma kilka wersji fakt, ten w tubce to Multi active cream-gel
            protection plus- walczy z pierwszymi oznakami starzenia sie skory i jak nazwa
            mowi jest zelkowaty, chyba bo nie mialam tej wesji tego kremu. Inny to Multi
            active day cream all skin types- czyli dla wszystkich rodzajow skory, ten jest
            tylko w sloczku, biala kremowa konsystencja, i sliczny zapach- ten moge polecic
            bo go mialam. I multi active day cream for dry skin- ten tez mialam pachnie
            identcznie jak ten poprzedni, bialy kremik, mily takze tylko w sloiczku.dla
            cery suchej wiec nawilza bardziej. dwa ostatnie to kremy typowo na dzien i moga
            byc pod makijaz, ale szkoda bo tak slicznie pachnie :) one wszystkie sa anty-
            starzeniowe hihihih moze idz do salonu i wybierz ten ktory ci odpowiada i jest
            dobry dla twojej cery. ta seria ma jeszcze krem na noc jakbys chciala.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka