Gość: lola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 17:24 Jest wiosna, przydałby się lekki krem tonujący lub podkład kryjący. Lekkie i nie dające poczucia maski. Skala cenowa dowolna. Proszę o propozycje:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ag Re: Krem tonujący lub lekko kryjący podkład -jaki IP: *.provider.pl 01.04.04, 18:03 Do tej pory uzywalam kremu koloryzujacego z Avonu, jedyne, co nie wygladalo na mnie, jakby mialo zaraz odpasc :) Ale troche mi sie znudzil, mimo, ze na prawde byl OK. Przespacerowalam sie po perfumeriach i odkrycie.. nigdy nie uzywalam kosmetykow w compakcie, bo myslalam, ze to jakies ciezkie cos, jeszcze gorsze niz kryjacy podlad, ale sie mylilam. Kupilam Ideal Balance L'oreal i jest bardzo fajny. Lekko kryje, lekko matuje, nie znika w piec minut i jak sie scaluje dookola ust to nie widac za bardzo roznicy z reszta :) Ogolnie nie jest zbyt "mocny" ale odrobinke ladniejszy kolor cery mam po nim i podoba mi sie. W perfumerii nie byl najtanszy, kupilam przez allegro za 35 pln i jestem zadowolona. Pozdrawiam Ag Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wella Re: Krem tonujący lub lekko kryjący podkład -jaki IP: *.connector.net.pl 01.04.04, 18:40 L'oreal Ideal Balance to podklad kryjacy , i wedlug mnie widzac go na twarzy, zreszta jak kazdy kryjacy podklad, jesli chcesz cos lekkiego polecam Wonder Finish, niewidoczny, ladnie stapia sie z cera, naturalne kolorki, nie zatyka porow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kataryn Re: Krem tonujący lub lekko kryjący podkład -jaki IP: 195.136.33.* 01.04.04, 21:57 Podciagam bo też potrzebuję sobie kupic jakiś krem tonujacy/podkład. Dotychczas używałam Normaderm Vichy ale niestety wycofali go. Od tego czasu testowałam parę podkładów i żaden mi nie pasował. Zastanawiem sie nad Ideal Balance i Translucide L'Oreala. Albo nowym AA. Poradzcie coś. Odpowiedz Link Zgłoś
mp23 Re: Krem tonujący lub lekko kryjący podkład -jaki 01.04.04, 23:39 Ja bardzo sobie chwalę nowy podkład "Adapt" Maxa Factora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E. Re: Krem tonujący lub lekko kryjący podkład -jaki IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 02.04.04, 10:35 Słyszałam wiele dobrego o Fluid Universel CHANEL - lekki,naturalnie kryjący,idealny na wiosnę - lato.Tylko cena...chyba około 140 zł:(( Ale podobno na podkładzie nie warto oszczędzać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElisaDay bell IP: *.tele2.pl 02.04.04, 11:24 ja uzywam Bell matujący, i jesli chodzi o lekkie krycie i niewidocznosc na twarzy to ten powinien ci odpowiadac :) jakies 9 zł chyba Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Miraculum C+ 02.04.04, 13:59 Jest świetny. kosztuje ok. 10 zł. Ma ładny pomarańczowy zapach i dość dobrze matuje. Poprawia koloryt skóry, ale nie widać, że ma się podkład. Bo to nawet nie jest podkład, a kremy tonująco-matujący. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ani Re: Krem tonujący lub lekko kryjący podkład -jaki IP: *.icpnet.pl 02.04.04, 14:16 moje najnowsze odkrycie to Clarins "Hydra-Balance Tinted Moisturizer" - krem koloryzujący. Super. Cena ok. 100 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
mag-ia Re: Krem tonujący lub lekko kryjący podkład -jaki 02.04.04, 15:09 Może fluidy rozświetlające Vipery? Na wizażu są oceny, dość pochlebne; poczytaj sobie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Krem tonujący lub lekko kryjący podkład -jaki IP: *.joint.eu.org 02.04.04, 15:13 Ja używam puder w kremie z aloesem i witaminą E matujący firmy Hean (do kupienia raczej w małych drogeriach)cena: 8-9 zl.Jestem bardzo zadowolona może efekt matownia nie jest jakiś zniewalający ale dobrze kryje niedoskonałości cery i przy tym naprawdę nie daje efektu maski na twarzy jest bardzo lekki, dla mnie to raczej krem tonujący. Zawiera filtry-niestety producent nie podał faktora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikita Re: Krem tonujący lub lekko kryjący podkład -jaki IP: 217.153.194.* / 217.153.194.* 02.04.04, 15:23 Krem koloryzujący Vichy. Dostępne kilka odcieni, ma właściwości kremu, lekko kryje. Odpowiedz Link Zgłoś