Dodaj do ulubionych

Dermesa - Warszawa

IP: *.biaman.pl / *.biaman.pl 05.04.04, 23:03
Czy moze ktos z Was wie gdzie mozna dostac Dermese w Warszawie?
Z gory dziekuje za odpowiedz.
Pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: Dermesa - Warszawa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.04, 23:12
      było. na pewno jest na świętokrzyskiej 32
    • Gość: Zami Re: Dermesa - Warszawa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.04, 23:18
      Wysyłałam maila do producenta i odpisał mi, że można kupić m.in w aptekach na:
      Świętokrzyskiej 32, Broniewskiego 7, Elbląska 7 w zielarskich: Zajączka 9a,
      Złota 3, Puławska 51, Wolska 84- przesłano mi listę chyba 30 miejsc. A i
      jeszcze chyba w każdej aptece Cefarmu. Zapytaj poprostu w najbliższej aptece :)-
      a wawie na pewno ściągną Ci jeżeli nie mają akurat na stanie. Ktoś już pytał
      na różnych forach gdzie można dostać. Mam nadzieje, że pomogłam- jeżeli to mało
      to proponuje wysłać maila do producenta: super obsługa- na pewno odpiszą gdzie
      można kupić- a jeżeli nie to przesyłąją też pocztą :) Pozdrawiam
      • Gość: P. Re: Dermesa - Warszawa IP: *.biaman.pl / *.biaman.pl 05.04.04, 23:22
        Dzieki dzieki :o)))
      • Gość: Mika Re: Dermesa - Warszawa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.04, 23:23
        Na Czerniakowskiej 26 i w zielarskim na Kasprowicza z tego co wiem. Na pewno
        znajdziesz. Z koleżanką testujemy od paru dni. Świetnie się przydaje także przy
        obieraniu warzyw! Zawsze barwiło mi palce jak obierałam dziecku marchewkę.
        Wystarczy przesmarować przed obieraniem i śladu nie ma- no i super pęknięcia
        pięt kasuje.
        • Gość: Wiola Re: Dermesa - Warszawa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.04, 00:43
          Z tym obieraniem masz rację, tyle, że to zależy chyba od tego jak bardzo była
          wcześniej zniszczona/wysuszona skóra. U mnie po pierwszym dniu jeszcze był ślad
          lekkiego zabarwienia, ale już jak przygotowywałam obiad 2 dni później już nie
          było śladu barwienia obieranych warzyw na skórze. Super sprawa bo wcześniej
          było bardzo ciężko domyć ręcę- a teraz wystarczy tylko spłukać wodą i nie ma
          śladu. To chyba zresztą normalne i świadczy m.in. o tym w jakim stanie jest
          skóra. Jeżeli będzie już gładka i zdrowa to nie ma mowy, żeby jakieś warzywa
          barwiły. P.S. sorki, że tak się rozpisałam, ale chyba duuużo z nas ma na
          codzień tego typu problemy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka