Gość: P. IP: *.biaman.pl / *.biaman.pl 05.04.04, 23:03 Czy moze ktos z Was wie gdzie mozna dostac Dermese w Warszawie? Z gory dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: Dermesa - Warszawa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.04, 23:12 było. na pewno jest na świętokrzyskiej 32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zami Re: Dermesa - Warszawa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.04, 23:18 Wysyłałam maila do producenta i odpisał mi, że można kupić m.in w aptekach na: Świętokrzyskiej 32, Broniewskiego 7, Elbląska 7 w zielarskich: Zajączka 9a, Złota 3, Puławska 51, Wolska 84- przesłano mi listę chyba 30 miejsc. A i jeszcze chyba w każdej aptece Cefarmu. Zapytaj poprostu w najbliższej aptece :)- a wawie na pewno ściągną Ci jeżeli nie mają akurat na stanie. Ktoś już pytał na różnych forach gdzie można dostać. Mam nadzieje, że pomogłam- jeżeli to mało to proponuje wysłać maila do producenta: super obsługa- na pewno odpiszą gdzie można kupić- a jeżeli nie to przesyłąją też pocztą :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P. Re: Dermesa - Warszawa IP: *.biaman.pl / *.biaman.pl 05.04.04, 23:22 Dzieki dzieki :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mika Re: Dermesa - Warszawa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.04, 23:23 Na Czerniakowskiej 26 i w zielarskim na Kasprowicza z tego co wiem. Na pewno znajdziesz. Z koleżanką testujemy od paru dni. Świetnie się przydaje także przy obieraniu warzyw! Zawsze barwiło mi palce jak obierałam dziecku marchewkę. Wystarczy przesmarować przed obieraniem i śladu nie ma- no i super pęknięcia pięt kasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiola Re: Dermesa - Warszawa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.04, 00:43 Z tym obieraniem masz rację, tyle, że to zależy chyba od tego jak bardzo była wcześniej zniszczona/wysuszona skóra. U mnie po pierwszym dniu jeszcze był ślad lekkiego zabarwienia, ale już jak przygotowywałam obiad 2 dni później już nie było śladu barwienia obieranych warzyw na skórze. Super sprawa bo wcześniej było bardzo ciężko domyć ręcę- a teraz wystarczy tylko spłukać wodą i nie ma śladu. To chyba zresztą normalne i świadczy m.in. o tym w jakim stanie jest skóra. Jeżeli będzie już gładka i zdrowa to nie ma mowy, żeby jakieś warzywa barwiły. P.S. sorki, że tak się rozpisałam, ale chyba duuużo z nas ma na codzień tego typu problemy. Odpowiedz Link Zgłoś