Gość: just_me IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.04.04, 20:09 Czy ktoś z Was korzystał z kosmetyków tej firmy? Gdzie można je kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lola211 Re: Nu Skin 11.04.04, 21:32 W Warszawie Centrum znajduje sie na ul.Grochowskiej 333 a, tel. 870-54-07. Pod koniec maja zostanie otwarte Centrum na ul.Sobieskiego 104, 28.05. planuja zrobic tam otwarcie, na ktore bedzie mozna przyjsc, beda pokazy kosmetyczne, prezentacja produktów, a oferta jest ciekawa, warto. Znam ich niektore produkty, sa dobre jakosciowo, przede wszystkim nie zawieraja zbednych, obciązajacych skore, skladników. Napisz, co by cie interesowało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just_me Re: Nu Skin IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.04, 10:31 przeglądałam test maskar w Avanti i tam jest wymieniona ta firma, ich tusz posiada cechy, których poszukuję, więc weszłam na ich stronę, ale tam jest tylko możliwość zakupu przez internet i nie wiedziałam, czy można kupić ich produkty "normalnie" ostatnio okazało się, że jestem alergiczką, więc szukam kosmetyków, które mnie nie uczulą. Słyszałam, że takie właśnie produkuje ta firma. Czy możecie to potwierdzić? I jeszcze napiszcie co byście ewentualnie mogły polecić Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Nu Skin 12.04.04, 10:43 Gość portalu: just_me napisał(a): > przeglądałam test maskar w Avanti i tam jest wymieniona ta firma, ich tusz > posiada cechy, których poszukuję, więc weszłam na ich stronę, ale tam jest > tylko możliwość zakupu przez internet i nie wiedziałam, czy można kupić ich > produkty "normalnie" > > ostatnio okazało się, że jestem alergiczką, więc szukam kosmetyków, które mnie > nie uczulą. Słyszałam, że takie właśnie produkuje ta firma. > Czy możecie to potwierdzić? > > I jeszcze napiszcie co byście ewentualnie mogły polecić Możesz śmiało korzystać z tych kosmetuków.Są tam różne linie kosmetyczne i możesz sobie wybrać ,co najbardziej Ci pasuje.Zależy też ile masz lat ,bo są tam specyfiki dla cer młodych i dojrzałych.Tusz naprawdę jest bardzo dobry.Maseczka z zielonej glinki..rewelacja.Ale żebyś mogła tam kupować jako klientka musisz być wprowadzona przez osobę z firmy i wtedy masz wszystko sporo taniej.Jest teraz dużo promocji,więc mogłabyś skorzystać.Napisz do mnie na adres gazety ,jeśli oczywiście chcesz,to wszystko Ci wytłumaczę,bo tu nie za bardzo....... Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Nu Skin 12.04.04, 11:05 Tusz polecam.Sama kupilam pare dni temu, teraz jest promocja i kosztuje 32 zł. (dla konsultanta).Wydłuza rzesy, bardzo dobrze rozdziela, nie osypuje sie, nie rozmazuje, pogrubia nieznacznie, ma głeboki czarny kolor oraz własciwosci pielegnujace. Nu Skin przy "konstruowaniu" kosmetyków kieruje sie dewizą , by zawierały one wszystko co potrzebne , a nic co zbedne, dlatego nie stosuje substancji zapachowych w wielu kosmetykach, nie ma w nich olejów mineralnych. Swietna jest emulsja Perennial do ciała, bezapachowa, zatrzymujaca wilgoc w skórze na długo, nietłusta. Nie reagowałam zadnym podraznieniem czy reakcja alergiczna na zaden ich produkt (oczywiscie to zadna dla ciebie gwarancja), sposród osob mi znanych uzywajacych tych kosmetyków takze nie spotkałam sie z negatywnymi ocenami.To o czyms swiadczy. Bardzo dobre recenzje zbiera ich maseczka z mulu polodowcowego(ewenement na rynku)oraz szampon Ava Puhi Moni. Oprócz kosmetyków polecam turban z ultramikrowłokien do zastosowania po umyciu włosów oraz sciereczki z tej tkaniny do sprzatania przy uzyciu samej wody(jest duza róznica pomiedzy tymi sciereczkami a podobnymi z supermarketu). Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Nu Skin 11.04.04, 23:16 Znamy i korzystamy....i jest nas coraz więcej zapraszamy..Firma jest bardzo dobra i takież same ma kosmetyki .chociaż nie tylko.Każdy może zostać klientem lub członkiem....wtedy oczywiście obowiązują zniżki od 28 do 40% w zależności od aktualnych promocji. Odpowiedz Link Zgłoś
1szylider Re: Nu Skin 12.04.04, 13:02 Witam! A gdzie można zobaczyć ich katalog? Chcesz więcej,klinij tu:MLM, biznes po godzinach... Katalog Oriflame Pozdrawiam i zapraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just_me Re: Nu Skin IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.04, 19:06 www.nuskin.com strona w języku polskim jest katalog produktów wraz z cenami Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Nu Skin 12.04.04, 19:18 Gość portalu: just_me napisał(a): > www.nuskin.com > strona w języku polskim > jest katalog produktów wraz z cenami To jest strona angielskojęzyczna i nie dla nas.U nas obowiązują zupełnie inne ceny ,promocje.A poza tym u nas jeszcze nie nma tych produktów,które tam są przedstawione.Dopiero od maja będzie oferta powiększona o niektóre z tamyych produktów ,które tam widziałaś ale dystrybutorzy będą mieli do nich dostęp.Ceny też będą inne,dostosowane do naszych realiów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: just_me Re: Nu Skin IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.04, 19:22 ale wpadka :) rzeczywiście nie jest po polsku, ale za to jest inna- www.nuskin.com/eu/pl/polish/company/index.shtml tym razem w naszym języku. I ceny nie wydają się z księżyca Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Nu Skin 12.04.04, 19:58 Gość portalu: just_me napisał(a): > ale wpadka :) > rzeczywiście nie jest po polsku, ale za to jest inna- > www.nuskin.com/eu/pl/polish/company/index.shtml > tym razem w naszym języku. > > I ceny nie wydają się z księżyca No i pamiętaj ,że to są ceny z marżą a Ty możesz mieć bez marży więc dużo taniej.Czy to nie jest zachęcające>??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isa Re: Nu Skin IP: *.b.jawnet.pl 12.04.04, 21:26 I w Krakowie na Sławkowskiej, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Kraków 12.04.04, 22:22 W materialach mam podany krakowski adres al.Słowackiego 64 D.H.Herbewo na parterze. Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Nu Skin 12.04.04, 17:22 vilejka napisała: > no własnie,ale jak się wciągnąć do firmy??? To bardzo proste.Napisz na adres gazetowy,wszystko Ci wytłumaczę..... Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Każdy może zostać klientem...Nu Skin 12.04.04, 17:55 Albo reprezentantem.Z terenu Wa-wy .Poznania,Wrocławia,Katowic Częstochowy Krakowa,Szczecina,Łodzi,Jastrzębia.W tych miastach są centra dystrybucyjne.Jeśli któraś ma ochotę na współpracę ,proszę pisać na adres gazetowy,udzielę informacji....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sorka NU SKIN w GDAŃSKU ,,gdzie,,,,, IP: *.gdynia.mm.pl 13.04.04, 10:59 Jak złapać kontakt w Gdańsku ..czy tu jest jakaś konsultantka??? Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Nu Skin 13.04.04, 11:22 w Gdańsku tworzymy bardzo zwartą grupę.Robimy zamówienia grupowe i za dostawę nic się nie płaci.Jak masz ochotę śię coś więcej się dowiedzieć to pisz na adres gazety.A Ty z Gdańska czy może z Gdyni??? Odpowiedz Link Zgłoś
vitalia Re: Nu Skin 13.04.04, 11:24 Aaaa z Gdyni dopiero zayważyłam to pisz....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sorka Re: Nu Skin IP: *.gdynia.mm.pl 13.04.04, 18:27 Dzięki wielkie już wszystko wiem .Dorka do mnie zadzwoniła. Odpowiedz Link Zgłoś
nuskinix Re: Nu Skin 14.04.04, 09:24 Pomijając kosmetyki trzeba przypomnieć ,że firma oferuje też suplementy.Sprzedając je na takich samych zasadach jak i pozostałe produkty.Tak więc każda konsultantka ma prawo do zakupu bez marży.Dla siebie ,rodziny.A najbardziej dla zdrowia i urody. Odpowiedz Link Zgłoś