kocioo 14.04.04, 16:27 w ciągu miesiąca odstawiłam słodycze i jestem chudsza o 5 kg. nie żreć dziewczyny nic więcej...poprostu jeść normalnie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anita Re: ZEBY SCHUDNAĆ _ SPRAWDZONE..... IP: *.local.pl / 62.233.187.* 14.04.04, 16:30 To musiałaś przedtem jeść bardzo dużo słodyczy ??? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fema Re: ZEBY SCHUDNAĆ _ SPRAWDZONE..... IP: *.dial.de.easynet.net 14.04.04, 16:33 w koncu ktos normalny..... Odpowiedz Link Zgłoś
kocioo Re: ZEBY SCHUDNAĆ _ SPRAWDZONE..... 14.04.04, 16:33 a co do cellulitu też sprawdzone.. od dwóch tyg masuje mnie codziennie mój miły, wklepuje pierw żel, a potem wmasowuje oliwkę Ziaji. Uprzednio robię piling i spłukuję go zimną wodą cellulit widoczny i dosć zaawansowany i co? efekty widac gołym okiem masaże góra-codzienne 15 min i styk:) Odpowiedz Link Zgłoś
kocioo Re: ZEBY SCHUDNAĆ _ SPRAWDZONE..... 14.04.04, 16:34 wcale nie jadłam dużo:( Odpowiedz Link Zgłoś
iwka901 Re: ZEBY SCHUDNAĆ _ SPRAWDZONE..... 14.04.04, 20:31 w jaki sposób można odstawić słodycze?????? Ja zjadam 4 princepoloXXL dzienie!! Odpowiedz Link Zgłoś
nutak Re: ZEBY SCHUDNAĆ _ SPRAWDZONE..... 15.04.04, 08:48 podobno pomaga branie chromu ja tego nie sprawdzalam, bo slodyczy nie lubie pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liza Re: ZEBY SCHUDNAĆ _ SPRAWDZONE..... IP: *.chello.pl 15.04.04, 09:05 można!ja w ramach postanowień wielkopostnych zdecydowałam się na ten krok! wcześniej też nie wyobrażałam sobie życia bez słodyczy,a teraz wcale mnie do nich nie ciągnie.Niestety mnie udało się zrzucić tylko 2kg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: ZEBY SCHUDNAĆ _ SPRAWDZONE..... IP: *.crowley.pl 15.04.04, 10:35 Hm A ja nie jadam słodyczy. Pewnie dlatego juz nie chudnę :) Moze to sposób - zacząć jeść słodycze, potem je rzucić i - voila! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muza Re: ZEBY SCHUDNAĆ _ SPRAWDZONE..... IP: *.chello.pl 15.04.04, 11:49 A ja odchudzam sie od miesiaca - nie jem chleba, slodyczy, tluszczow, ziemniakow, klusek i wszystkiego co zabronione. W tym czasie ... przytylam 4 kg!! Nie wiem dlaczego tak sie dzieje, czy to sila "rozpedu" wczesniejszego rozpasania? Dodam, ze nie mam ruchu - ciagle praca, praca, praca... Siedzaca praca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szamponetka Re: ZEBY SCHUDNAĆ _ SPRAWDZONE..... IP: *.codexmedia.com.pl 15.04.04, 12:15 a moze po prostu masz problemy z zatrzymywaniem wody w organizmie labo nabiał zatrzymuje u ciebie wode - w sumie na jedno wychodzi :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muza Re: ZEBY SCHUDNAĆ _ SPRAWDZONE..... IP: *.chello.pl 15.04.04, 12:20 Nabial? W sumie... moze i racja, bo ja wlasciwie jem tylko bialy chudy ser z chlebkiem WASA... Co mam zrobic zeby tej wody nie bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: ZEBY SCHUDNAĆ _ SPRAWDZONE..... 21.04.04, 12:55 Prawdopodobnie masz za malą podaz białka.Wtedy nie schudniesz.Trzeba jesc mieso- drób, ryby lub warzywa straczkowe, potrzebujesz kazdego dnia białka 1,5 g na kazde kg twojej wagi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate1972 Re: ZEBY SCHUDNAĆ _ SPRAWDZONE..... IP: *.dabrowa-gornicza.sdi.tpnet.pl 21.04.04, 12:36 Uważaj jednak, żeby nie wystąpił efekt jojo. Schudłaś 5 - przybędzię 10 kg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: ZEBY SCHUDNAĆ _ SPRAWDZONE..... IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 21.04.04, 13:02 jestem drobna i szczupla, ale jak sie denerwuje, to staje sie za cienka i zwyczajnie brzydka ;) a ze teraz mam ogromny stres z zebami i nie moge spac od dluzszego czasu, to... slodyczy jem sporo, za to niczego nie slodze, duzo warzyw, zero miesa i wedlin (brrr), moj sport to bieganie za synkiem i wieczorne spacery z kolezanka. i wcale nie jestem szczesliwa... zazdroszcze dziewczynom, ktore maja ciut wiecej tu i owdzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
escimo Re: ZEBY SCHUDNAĆ _ SPRAWDZONE..... 22.04.04, 08:39 ja bez słodyczy jestem smutna:-) ale branie chromu faktycznie pomaga:-) ale gdzies też słyszałam, że branie chromu powoduje raka !!! ???? sama nie wiem co o tym myśleć - jakoś to moim zdaniem mało prawdopodobne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Marchew IP: 217.153.15.* 22.04.04, 10:59 Czy któraś próbowała jeść marchewkę w ramach diety? Słyszałam, że nieźle można się odchudzić jedząc tylko to. Tylko właśnie: jak długo i ile dziennie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szo Re: Marchew IP: *.intranet.opi / *.opi.org.pl 22.04.04, 13:37 Przeciez to o co pytasz swiadczy o tym, ze albo masz klopoty z psychika a nie z tusza lub po prostu sobie robisz jaja :-) Ale jezeli Ci naprawde zalezy na schudnieciu kosztem zdrowia i urody to czemu nie? Zaraz wyliczymy jak moze wygladac dieta marchewkowa :-) Aby schudnac 1 kg musisz miec deficyt 7700 kcal - najlepiej rozlozyc ten brak kalorii na tydzien i wtedy chudnie sie ok. 1,5 kg tygodniowo. 1 kg surowej marchwii ma okolo 350 kcal, czyli jakbys tak zjadala dziennie 3 kg to by byla popularna dieta 1000 kcal i chudlabys wlasnie 1 - 1,5 kg tygodniowo. Jezeli 3 kg marchewki dziennie Cie mierzi lub uwazasz ze efekty beda zbyt kiepskie to zawsze mozesz tez jesc tylko 1 sztuke marchwii dziennie az do...smierci z wycienczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Marchew IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.04, 14:15 no sorry, ale jedzenie wylacznie chudego sera i wasy to dopiero glupota. od samego cukru jewszcze nikt nie schudl, a przytylo juz calkiem sporo osob... polecam doszkolenie sie w biologii, a dopiero poytem ogladanie reklam takich gowienek jak chlebek wasa - czysty cukier i chemikalia Odpowiedz Link Zgłoś
dixi moj sposob :) 22.04.04, 21:39 pare lat temu bylo mnie sporo wiecej, polecam wam moj jedyny skuteczny sposob na schudniecie: przestac laczyc weglowodany z bialkiem; np. na obiad zamiast mieska + ziemniakow + surowka, podwojne miesko + surówka ;) albo podwojne kartofelki, bez mieska; na mnie podzialalo, poza tym zniknelo uczucie zbyt pelnego brzucha po takikm posilku, tak mi sie to spodobalo ze nie wroce juz chyba do tradycyjnego talerza;) a teraz bym chciala przytyc troche ale tylko na twarzy i w biuscie, moze wiecie jak?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justa Re: Marchew IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 28.04.04, 14:58 taaa, zwłaszcza ta wersja bez cukru :> sugerujesz, że zwykły chleb mniej tuczy niż zastąpienie go Wasą? Odpowiedz Link Zgłoś