madzialenka_live 15.12.10, 15:52 Kupiłam krem Lirene z wit E-5%. Jak mozna sprawdzić, czy on rzeczywiście zawiera te 5%? początek składu jest taki: Aqua, Isocetyl Palmitate, Parrafinum Liquidum, Tocopheryl Acetate. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
issey_miyake Re: krem z wit.E 5%- pytanko 15.12.10, 16:01 madzialenka_live napisała: > Kupiłam krem Lirene z wit E-5%. Jak mozna sprawdzić, czy on rzeczywiście zawier > a te 5%? początek składu jest taki: Aqua, Isocetyl Palmitate, Parrafinum Liquid > um, Tocopheryl Acetate. Zaufać producentowi. Odpowiedz Link Zgłoś
madzialenka_live Re: krem z wit.E 5%- pytanko 15.12.10, 16:23 Producentem jest Irena Eris. Odpowiedz Link Zgłoś
issey_miyake Re: krem z wit.E 5%- pytanko 15.12.10, 16:35 madzialenka_live napisała: > Producentem jest Irena Eris. wiem, myślę, że można jej zaufać. Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: krem z wit.E 5%- pytanko 15.12.10, 18:21 nie można sprawdzić (chyba, że analiza w labo). ale sądzac po poczatku składi i marce- raczej ma te 5%. Odpowiedz Link Zgłoś