Dodaj do ulubionych

krem dla 20latek

17.01.11, 14:33
Hej!!
Mam 20 lat i wiem ze powinnam zaczac juz dbac porzadniej o skore twarzy.. jednak trudno jest mi wybrac krem bo polki w sklepach sie uginaja...
Tak jak napisalam moja cera nie ma wiekszych wymagan, jest raczej normalna, czasem sie przesusza (glownie zima). Uzywam teraz Garnier skin naturals, zwykly nawilzajacy do skory wrazliwej.jest ok, ale teraz nawet nivea soft jest ok, a wole pomyslec cos na przyszlosc.
slyszalam ze powinno sie uzywac kosmetykow z przeznaczeniem dla skory o 5-10 lat starszej ale nie wiem czy juz teraz mam sobie zapodawac jakies silnie przeciwzmarszczkowe?? naprawde nie wiem :)

Prosze poleccie mi dobry krem dla 20latek, najlepiej z kilku polek cenowych.
Dzieki za pomoc!!:)
Amelia
Obserwuj wątek
    • jut-ra Re: krem dla 20latek 17.01.11, 15:02
      Nawilżanie i ochrona przeciwsłoneczna - tylko to może ci pomóc w profilaktyce przeciwzmarszczkowej. (Bardzo dobrze, że już o tym myślisz.)
      Najlepiej kremy apteczne: Avene, LRP, Bioderma.
      • kasha77 Re: krem dla 20latek 17.01.11, 17:05
        ja by dodała dobry peeling i tak choc raz w tygodniu maseczka oczyszczająca albo nawilżająca.
      • issey_miyake Re: krem dla 20latek 23.01.11, 23:40
        jut-ra napisała:

> Nawilżanie i ochrona przeciwsłoneczna - tylko to może ci pomóc w profilaktyce p
        > rzeciwzmarszczkowej.

Nie tylko. Ogromne znaczenie mają wolne rodniki z zewnątrz (kosmetyka) i z wewnątrz (żywienie) + złuszczanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka